- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.681
Selam kızlar benimde soumu cevaplarsanız çok sevinirim
Ben şu rahim ağzı sıvısını da takip ediyorum bi taraftan, dün akşam çalışmıştık bu sabah baktım o sıvı geldi. CADIARZU
Şimdi ne yapsam, gün aşırı diyolarya normalde bu akşam ara vermem boş geçmem gerekti. fisfisfis
Çalışsammı çalışmasam mı....CADIARZU
canım ya rabbim sabır versin,bekle bakalım 3 ay hayırlısı olur inş, valla ben kadın olmanın bu kadar zor olduğunu tahmin edemezdim,özellikle bu gebelik konusunda,nasıl bir sınavdır bu,ALLAH yardımcımız olsun..banada folic asit verdi dr ama bendede ülser var midemi ağrıtıyo diyorum dr inanmıyoÇok üzgünüm çoook sürekli içemiyorum yani,ayrıca önceden folic asitmi vardı,rahim filmini vardı, ne yedirip içiriyolar bizede bu kadar sıkıntı çekiyoz anlamıyorum..canım bende senin gibiyim çabuk pes ediyorum aradan 3 - 4 ay geçince tekrar işin peşinden koşmaya başlıyorum ama ilk zamanlara bakarsan artık yıldım ben ya,uğraşmakta istemiyorum artık,sadece ve son olarak eşimin tahlillerini yaptırıcaz oda kafamız netleşsin diye ondan sonra artık uğraşmıycam valla.ya olmuyo artık tamam pes diycem,yada demek zamanı gelmemiş diyip bırakıcam, her durumda dr,ilaç vs defterini kapatıcam,yoksa her ay aynı stres çekilmiyo,psikolojimizden olucaz bu seferde...sevgiler.ayzancım senin hikayende benimkine benzio ama bende pco var baktık 1 sene olmuyo dok gittik eşim ilk önce tahlil verdi o gayet ii ama ben 2 aydır rahim filmi istiom ama dok 3 ay klomen deneyelim dio çok meşakatli hemen yapmam dio bilmiom ya tüplerim tıkalıysa boşuna ilaç içiyom bu sırada dostinex vede gulukofen içiyom midem çok kötü ne yiyebiliom nede hareket edebiliyom beni çok halsiz bırakıo bu ilacı ne kadar içerim bilemiom yumurtalarımı uyarıomuş artık sıkıldım ben çabuk pes eden biriyim ne kadar dayanırım bilemiyorum Allahım herkese kolaylık versin.bebişlerimizide kucağımıza versin tezden
kızlar eğer eşinizin spermlerinde bi sorun yoksa yani spermiyogram yaptırıp doktordan normal die teyit ettirdiyseniz her gün ilişkiye girmenizde bir sakınca yokmuş.
selam kızlar bende ankakuşuma katılıyorum.sonuçta bir damlası o mucizeyi başlatıyor.allahım hayırlısını bilir.bende yumurtlama dönemimde hiç gün atlamadım.hepinize en kısa zamanda hamişlik diliyorum.
ankakuşum nasılsın bakalım?ya ben bişey soracağım kadriye nerde hiç görünmüyor merak ettim onuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?