- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.701
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var benim adet tarihim bugün bi hafta oldu geçeli bende lekelenme tazında bi şeyler oldu sonra dün akşam eşimle ilişkiye girdikten sonra bu gün ne zman lavaboya gitsem kanamam oldu haricinde hiç sıkıntım olmadı yani adet sancısı falan çekmedim
sizce hamile olabilirmiyim
saol enelcim ne olsun merakla bekliyorum, regl olmama 4 ila 7 gün var, tam emin değilim yani ama 2 gündür çok belim ağrıyo. garip bi ağrı bazen boynuma ya da kaburgalarıma doğru vurduğu oluyor. ben de emin olamıyorum acaba gebelik belirtisi mi yoksa üşütme falan mı diye.. ama çok heyecanlıyım. inşallah bakalım..
sen nasılsın, sürekli yatıyor musun yoksa arada bir kalkabiliyo musun? yatmaktan sıkılmışsındır belki ama biraz da şöyle düşün: bebişin olunca bazen oturmaya bile fırsatın olmıcak. o yüzden keyfini sür, bol bol televizyon seyret, kitap oku, ne bilim bebiş olunca vakit bulamıcağın ve sevdiğin şeyleri yap. tabi şimdi bana böyle uzaktan sölemek kolay ama teselli olsun die sölüyorum yaw:1hug:
enelcim ya hakkatten nerde bu kadriye? en son hamile miyim üstüne görmüş olabilir miyim falan diodu galba di mi? turnayı gözünden vurmuş olmasın sakın
inşallah canım hamiş olursun çok sevinirim.hadi hayırlısı bakalım.hayırlı haberlerini bekliyorum.inan evde tek başıma yat yat çok sıkıldım.zor oluyor.sürekli yatıyorum.tam oturamıyorum.otururkende ayaklarımın altına yastık belimin altına yastık şeklinde put gibi oturuyorum canım.ne yapalım bebiş için çekiyoruz.allah herkese nasip etsin.amin.
amin canım, internet bağlantın sınırsızsa bol bol film indirip seyredebilirsin. bir de ben hasta olup yatmam gerektiği zamanlarda hep tvde kanal kanal gezip eski türk filmlerini izlerim. bana çok iyi geliyor. ya da olmadı adresini ver gelip ben eğlendiricem seni söz :roflol:
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var benim adet tarihim bugün bi hafta oldu geçeli bende lekelenme tazında bi şeyler oldu sonra dün akşam eşimle ilişkiye girdikten sonra bu gün ne zman lavaboya gitsem kanamam oldu haricinde hiç sıkıntım olmadı yani adet sancısı falan çekmedim
CANIM SEN ADET OLDUM LİSTEDEN SİLİN BENİ DEMEMİŞMİYDİN? :uhm:
meraba ankakuşu kadriye termal sulara gitti yarın dönücek durumu hakkında bişey bilmiyorum ama en son hastalanmamıştı belki yarın bize müjdeli bir haber verirenelcim ya hakkatten nerde bu kadriye? en son hamile miyim üstüne görmüş olabilir miyim falan diodu galba di mi? turnayı gözünden vurmuş olmasın sakın
meraba ankakuşu kadriye termal sulara gitti yarın dönücek durumu hakkında bişey bilmiyorum ama en son hastalanmamıştı belki yarın bize müjdeli bir haber verir
KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUK senağlama
BİLENLER BİLİR BEN İŞYERİNDEN GİRİYORUM İNTERNETE KENDİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI GETİRDİM ORDAN BAĞLANIYODUM..DEMİN PATRONUM ARADI YASAKLANMIŞ ARTIK İNTERNET KULLANMIYCAKMIŞIZ..BİLGİSAYARIDA BİDAHA GETİRME DEDİ....ÇOK MORALİM BOZULDU..EVEDE İNTERNET BAĞLATMAMIŞTIK...ZATEN TELEFON HATTIDA ALMADIK..NEYSE SANIRIM BEN GİREMİYCEM BELLİ Bİ SÜRE...YADA İNTERNET BULDUĞUM YERLERDEN GİREBİLİCEM....
BENİM YERİME LİSTEYİ DEVAM ETTİRİN KIZLARRRRR.....senağlama
AY ÇOK MORALİM BOZULDU YA...ŞİMDİ BEN NASIL VAKİT GEÇİRİCEM BURDA TEK BAŞIMA KOCA DÜKKANDA...OFFFFFF OFFFFFFFF senağlama
KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUK senağlama
BİLENLER BİLİR BEN İŞYERİNDEN GİRİYORUM İNTERNETE KENDİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMI GETİRDİM ORDAN BAĞLANIYODUM..DEMİN PATRONUM ARADI YASAKLANMIŞ ARTIK İNTERNET KULLANMIYCAKMIŞIZ..BİLGİSAYARIDA BİDAHA GETİRME DEDİ....ÇOK MORALİM BOZULDU..EVEDE İNTERNET BAĞLATMAMIŞTIK...ZATEN TELEFON HATTIDA ALMADIK..NEYSE SANIRIM BEN GİREMİYCEM BELLİ Bİ SÜRE...YADA İNTERNET BULDUĞUM YERLERDEN GİREBİLİCEM....
BENİM YERİME LİSTEYİ DEVAM ETTİRİN KIZLARRRRR.....senağlama
AY ÇOK MORALİM BOZULDU YA...ŞİMDİ BEN NASIL VAKİT GEÇİRİCEM BURDA TEK BAŞIMA KOCA DÜKKANDA...OFFFFFF OFFFFFFFF senağlama
hay allah ya, canım çok üzüldüm. ne saçmaşey bu, durup dururken ne die yasaklıyolar ki. adsl'in şu an kampanyası var bağlantı, modem bedava ve iki ay boyunca ayda 15 ytl sonra ayda 30 ytl istersen bir dene bir de eğer kablolu tv varsa sende kablonete de bağlanabilirsin. bir yolunu bulalım yoksa naparız biz sensizsenağlama
ya internete girilmicekse o iş yerinde neden internet bağlantısı var kii. işler mi aksıyordu yani nete girildiği için???
canım üzülme bunlar hiç önemli şeyler değil senin için.eve bağlatsanız ya internet akşamları görüşsek.olmuyor mu öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?