S
serdi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.781
anlamadım yada liste neye gore yapılıyor
anlamadım yada liste neye gore yapılıyor
11 agustos:) adet tarihim bakalım bekliyoruz
11 agustos:) adet tarihim bakalım bekliyoruz
ben eylule hamile kalmayı umut ediyorum canım yaaa bu ayı calısarak geciriyoruz ...liste yanlıs mı oldu bu durumda
arkadaşlar ben okadar üzülmüyorum çünkü zaten eşim ameliyat olması gerekiyo du bi de ben cevabımı aldım çooooook güzel bi rüya gördüm sorduğum sorunun cevabı ordaydı
tabiki yanlış oldu beklenen adet tarihin eylülün kaçı????????
kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.
Ben cumartesi günü doktora gittiğimde bebişin kesesini gördüm. 15 gün sonra yeniden gel , kalp atışlarını dinleyelim dedi.
allah hepinize bu duyguları en kısa zamanda yaşatmasını diliyorum.
bu arada cuma günü kan testin 8370 çıkmıştı, burdaki arkadaşlar ikiz olabilir demişlerdi.
Açıkcası biraz şaşkınlık geçirmiştim.
doktora gittiğimde ilk sorum bu olmuştu,
doktor yok dedi, değerin normal tek kese gözüktü.
Rahatladım valla .....
ŞİRVAN canım nazarlar değmesin değerin çok iyi..benim tahminimcede tek olmadığı kesin yani ikiz üçüz çoğul gebelik giye düşünüyorum...bir ay için çok yüksek bi değer..eğerki bi önceki aydan kalma değilsen yani önceki adetin üstüne görme değilse bu bebiş tek gelmiyor...
canım üzülmemen benide mutlu etti.hakkınızda hayırlısı olsun.allahım gönlüne göre versin.inşallah rüyan çook güzeldir.
canım benım öncelıkle hayırlı olsun çok mutlu oldum hamiş olmana bak ebnden once sana naspı olmuş yucerabbım ne guzel yaaa...cor aspırını sordunmu doktora canım
enelcım olmuş sanırm geldı msjın bende msj attım ama oda sana geldımı
kızlar herkese iyi haftalar diliyorum.
Ben cumartesi günü doktora gittiğimde bebişin kesesini gördüm. 15 gün sonra yeniden gel , kalp atışlarını dinleyelim dedi.
allah hepinize bu duyguları en kısa zamanda yaşatmasını diliyorum.
bu arada cuma günü kan testin 8370 çıkmıştı, burdaki arkadaşlar ikiz olabilir demişlerdi.
Açıkcası biraz şaşkınlık geçirmiştim.
doktora gittiğimde ilk sorum bu olmuştu,
doktor yok dedi, değerin normal tek kese gözüktü.
Rahatladım valla .....
hadı biriirimize puan verelım arkadşalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?