- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.821
yok canim olmaz da erken gelmiştir bence olsun bitanem bi sonraki ay olcak inş sen çok iyi anliyoruz tatlim kirmizilari görunce insan da kizariyo bozariyo ama naplaim elimzden bşi gelmiyokiiiii
bilğisaayarı oldugun odayamı aldınz doktor yatmanı söylemiştiya aklım geldı dogal yol soylemişsisn sğl da doktorlar bizm kafamzı karıştırdı bu konuda sabahkı konumuz aspirin di canım
arkadaşlar bugün adet günümdü ama adet olmadım...hiçbir belirtimde yok gögüslerde sızlama dışındA...ne sancı ne başka bişey...hiçte günüm geçmezdi bu zamana kadar....hep gününden önce olurdu...birde bu ay doğru dürüst çalışmadık biz sorunlarımızdan dolayı..hatta bebek işini biraz askıya almıştık,bu yüzden listeden kendimi sildirmiştim...bakalım 3 gün geçmeden test yapmayacağım...tek çizgi görmek istemiyorum...
arkadaşlar bugün adet günümdü ama adet olmadım...hiçbir belirtimde yok gögüslerde sızlama dışındA...ne sancı ne başka bişey...hiçte günüm geçmezdi bu zamana kadar....hep gününden önce olurdu...birde bu ay doğru dürüst çalışmadık biz sorunlarımızdan dolayı..hatta bebek işini biraz askıya almıştık,bu yüzden listeden kendimi sildirmiştim...bakalım 3 gün geçmeden test yapmayacağım...tek çizgi görmek istemiyorum...
günaydın kısssslaaaaaaaaaarrrr
ağustosta çift çizgiyi göremedim...
Hayatim boyunca bana uğurlu gelen eylül ayi inşallah yine uğurlu gelir de
eylül de çift çizgiyi görebilirim...
ya ben neden sana yorum yapamıyorum bi uyarı çıkıyor.ne oluyor benim bu ayarlara anlamadım.özel mesajlarıda alamıyorum.baktıkm ayarlar normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?