Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kuzucuklar herkese gunaydinlar..
Sirvancim gozun aydin ikiz degilmis rahtalamissin:) Allah gonlune gore vermis ne guzel.

YA kizlar su aspirin olayi ben tam neye yaradigini cozemedim tutunmasinami yardimci oluyo bebislerin..BENde baslasam mi icmeye bir zarari yoktur dimi??suan bir tek folik asit iciyorum..

CAnim cok gecmis olsun bilmiyordum dusuk yasadigini..
Hic canini sikma tatlim Senin yuregin boyle guzel oldukca inaniyorum Allah im senin yuzunu guldurucek en kisa zamanda..

CAnim saol bende icmeye basliyim o zaman bakalim.Bu ay adet olmam ins diye umud ediyorum.Bir hafta sonra turkiyeye ailelerimizin yanina tatile gidicez bir bebis haberiyle gitmek istiyorum Ama aksi gibi hic mi hic belirti yok bu sefer:çok üzgünüm: Artik kismet diyorum

yok canim bak sirvana coraspirin onermişler banada ecopirin ve bebek aspiirni onerdi doktorlar

tamam canım anladım.çok sağol.

kadriyecik bende ilk hamişliğimde hamişken görmüştüm aynı rüyayı şimdide 3-4 gün önce gene aynı rüyayı gördüm kendi bebeğimi emziriyordum.

Ay canim rabbim hayirlara cikarsin ins cok guzel bir ruya gormussun.

allah hayırlara çıkarsın kadriyeciğim rüyanı.inşallah senin bebişinde o kadar güzel olur.hadi hayırlısı bakalım.

merhaba kızlar,nasılsınız bakalım,bugün benim doğum günüm:) yarında eşimle tanışma yıl dönümümüz,bugün adetimiz 5.günü dr gitmeyi planlamıştım ama düşündüm ve aralık ayına kadar dr defterini kapatıcam artık...bakarsıız dra gerek kalmadan bu ay rabbim bize güzel bi yıldönümü ve d.günü hediyesi olarak bir melek gönderir.sevgiler...

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve birliktelikli günlere inşallah.eşinle beraberliğinizde bir ömür olsun inşallah.dilek kapıları açıktır ki bu ay sana doğum günü hediyesi gelir.amin.

canim benim dogum gunun kutlu olsun inan böle ozle gunlerde bbek mujdesini daha çok istiyoidimi tatalim inş meleklerimiz bişi beletmiycekler gelcekelr bize.

teşekkürler kadriyecim,insan bekliyo tabi hele böyle özel günlerde ama rabbim herşeyin hayırlısını versin kısmet artık:)

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve birliktelikli günlere inşallah.eşinle beraberliğinizde bir ömür olsun inşallah.dilek kapıları açıktır ki bu ay sana doğum günü hediyesi gelir.amin.

dünyanın en cici annesi çok mersi canım benim güzel dileklerin için...amiin inşallah

canım corasprin kanı sulandırıyor.bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor.bende kan pıhtılaşması var 2 düşüğüm oldu bu yuzden bende kan sulandırı iğne kullanıyorum mesela.aspirinide bildiğim kadarıyla hemen herkese tedbir olsun diye veriyorlar.bebek kanla besleniyor ve kan sulanınca kan daha iyi ulaşıyor bebeğe ve beslenmesi daha iyi oluyor.sen doktorunun bilgisi altında kullan herşeyden haberi olsun doktorunun.

Evet kadriyecim bende o yuzden biraz supheye dustum cunku kani sulandiriyor hatta adet doneminde icildiginde gercekten kani fazlalastiriyor..
Walla bende karistim simdi

Canim simdi okudum sagol cok aciklayici oldu saol.Demekki dusuk tehlikesi olmasina ragmen bile doktorlar verdiklerine gore bi zarari yok.
Dusuklerin icin de cok gecmis olsun canim:çok üzgünüm:Allah en kisa zamanda hepimizin kucagini birer bebisler doldursun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…