- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.801
sğl canım guzel yorumların için 3yıllık evlıyım 1tane duşuk oldu bida da nasip olmadı evlat guzellıgını tatmak canım bana göre 1tane varsa öle çokçok panık yapmaya gerk yok oda olmayabılırdı dımı ama
yok canim bak sirvana coraspirin onermişler banada ecopirin ve bebek aspiirni onerdi doktorlar
baktim canim görmemeişm simdi gördum enelcim hai kimi topuklerde bişiler alip satiyolarya onlara yapilan yorum sanirm bide kendinde birleine puan verebiliyposun ordan.biz morboncula denemiştik onu.bide bi sonrakimsjinda yorum yapamiyoprim dmeişsinya bana mi yorum yapamiyosunsanirm birine yorum yapntiysan 2.yorum için belli bi zman geçmesi gerekiyo canim
arkadaşlr aklima ne geldi bengece çok guzel bi ruya gördum yaaaaa.bne diğer hamileliğimdeden once beebk emzirdiğimi görmuştum.dunde ole bi ruya gördum çok taatli bi bebekti yaai.ayy duşununce tuylerim diken diken oldu şimdi
arkadaşlr aklima ne geldi bengece çok guzel bi ruya gördum yaaaaa.bne diğer hamileliğimdeden once beebk emzirdiğimi görmuştum.dunde ole bi ruya gördum çok taatli bi bebekti yaai.ayy duşununce tuylerim diken diken oldu şimdi
kıslar bana yardımcı olmıyacakmısınız
merhaba kızlar,nasılsınız bakalım,bugün benim doğum günüm:) yarında eşimle tanışma yıl dönümümüz,bugün adetimiz 5.günü dr gitmeyi planlamıştım ama düşündüm ve aralık ayına kadar dr defterini kapatıcam artık...bakarsıız dra gerek kalmadan bu ay rabbim bize güzel bi yıldönümü ve d.günü hediyesi olarak bir melek gönderir.sevgiler...
canim benim dogum gunun kutlu olsun inan böle ozle gunlerde bbek mujdesini daha çok istiyoidimi tatalim inş meleklerimiz bişi beletmiycekler gelcekelr bize.
ee kimse bana puan vermemiş kii
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve birliktelikli günlere inşallah.eşinle beraberliğinizde bir ömür olsun inşallah.dilek kapıları açıktır ki bu ay sana doğum günü hediyesi gelir.amin.
Kuzucuklar herkese gunaydinlar..
Sirvancim gozun aydin ikiz degilmis rahtalamissin:) Allah gonlune gore vermis ne guzel.
YA kizlar su aspirin olayi ben tam neye yaradigini cozemedim tutunmasinami yardimci oluyo bebislerin..BENde baslasam mi icmeye bir zarari yoktur dimi??suan bir tek folik asit iciyorum..
canım corasprin kanı sulandırıyor.bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor.bende kan pıhtılaşması var 2 düşüğüm oldu bu yuzden bende kan sulandırı iğne kullanıyorum mesela.aspirinide bildiğim kadarıyla hemen herkese tedbir olsun diye veriyorlar.bebek kanla besleniyor ve kan sulanınca kan daha iyi ulaşıyor bebeğe ve beslenmesi daha iyi oluyor.sen doktorunun bilgisi altında kullan herşeyden haberi olsun doktorunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?