E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.241
ya ne kadar güsel bişi dimi hayali bile.. biz de de geçen ay böle bişi oldu. sora kırmızları görünce bu ay pek hayal kurmuyorum.. eşimle de konuşmuyoruz bu konuyu. rabbim inş sevindirsin arkadaşım en kısa zamanda seni de beni de isteyen herkesi dekaydirigubbakcemile5sudenazcimm benide eylül listesine ekleyebilirsin bitanem..15 eylül oke??
bilmiyorum ama kislar bu ay icim kipir kipir,kendimi kaptirmakta istemiyorum ama esime sürekli babasi bebisin yatagini nereye koycas,söylemi yapcas böylemi yapcas diyip duruyorum istemsiz!!
adamda sasirdi:))
insallah kismetse hayirlisiysa Allahim o güzel duyguyu banada tüm bekleyen güzel arkadaslarada yasatsin...
sudenazcimm benide eylül listesine ekleyebilirsin bitanem..15 eylül oke??
bilmiyorum ama kislar bu ay icim kipir kipir,kendimi kaptirmakta istemiyorum ama esime sürekli babasi bebisin yatagini nereye koycas,söylemi yapcas böylemi yapcas diyip duruyorum istemsiz!!
adamda sasirdi:))
insallah kismetse hayirlisiysa Allahim o güzel duyguyu banada tüm bekleyen güzel arkadaslarada yasatsin...
hoşgeldin.bacım hehe nabersin bakalımmmmmm az kalmış gününede hımmm bu ara ii çalış bak bekliyom senden ii haberler emiiiiiikaydirigubbakcemile5
hoşgeldin.
sen ne yaptın canım?durumlar nasıl?
tatlım baya geçmiş senın test yapmadınmı kız nasıl dayandın test yapmadan inş hamişsindir canım.hangi bölum okuyosun öğrencı yazıyo profilinde
nekadrlık evlisn canım herseyde bi hayır vardır belki okulu bitirp hamiş olman senbın için daha iyidir dimi canım masallah sakınsın sne ama ne guzel bende buyl kayıt olucam biro yön ve sekret inş bakalım bbeişin gelcegi yok bali biz gelecegimize baaklım dimi amaa :dance:
valla enelcim ben hala beklemedeyim değişik bişe yok sölemesi ayıp biraz akıntım fazla okadar midem yanıyo ara ara kasık ve bel ağrımda ara ara başkada bişe yok sınavlar bi geçsi n olmazsam kan tahlili yaparım bende pko var ya arada gecikebiliyo nisan da hiç regl olmadım hayatımda ilk defa bakalım bu ay da ondan mı ama nisan da mevsim dönüyodu ondan bi de çok üşütmüştüm malum bahar temizliği derken aman allahtan hep hayırlısını isterim en uygun zamanı elbette o bilir
sen naptın iş olaylarını başaldınmı napcannnnn????????????kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?