Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar ben geldim.
bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
czc bilmiyorum canım bişey olurmu?doktora bi sorsaydın.

sudenazcimm benide eylül listesine ekleyebilirsin bitanem..15 eylül oke??
bilmiyorum ama kislar bu ay icim kipir kipir,kendimi kaptirmakta istemiyorum ama esime sürekli babasi bebisin yatagini nereye koycas,söylemi yapcas böylemi yapcas diyip duruyorum istemsiz!!
adamda sasirdi:))
insallah kismetse hayirlisiysa Allahim o güzel duyguyu banada tüm bekleyen güzel arkadaslarada yasatsin...

ya ne kadar güsel bişi dimi hayali bile.. biz de de geçen ay böle bişi oldu. sora kırmızları görünce bu ay pek hayal kurmuyorum.. eşimle de konuşmuyoruz bu konuyu. rabbim inş sevindirsin arkadaşım en kısa zamanda seni de beni de isteyen herkesi dekaydirigubbakcemile5

Korunmadığımızdan beri adetim hem bikaç gün gecikiyo hemde çok ağrılı oluyo, geciktiği için pazartesi ve sonraki günler bekliyorum ama bugün olacak gibi karnım çok ağrıdı ama bişey yok. Bundan bikaç gün önce kasıkalrım ağrıyodu çok umutlandım ama şimdi ağrımıyo yine umutsuzluğa kapıldım, aslında hamile değilim biliyorum hissediyorum ama en ufak belirti beni sanki varmış gibi heyecanlandırıyo

bacım hehe nabersin bakalımmmmmm az kalmış gününede hımmm bu ara ii çalış bak bekliyom senden ii haberler emiiiiiikaydirigubbakcemile5

hoşgeldin.
sen ne yaptın canım?durumlar nasıl?

valla enelcim ben hala beklemedeyim değişik bişe yok sölemesi ayıp biraz akıntım fazla okadar midem yanıyo ara ara kasık ve bel ağrımda ara ara başkada bişe yok sınavlar bi geçsi n olmazsam kan tahlili yaparım bende pko var ya arada gecikebiliyo nisan da hiç regl olmadım hayatımda ilk defa bakalım bu ay da ondan mı ama nisan da mevsim dönüyodu ondan bi de çok üşütmüştüm malum bahar temizliği derken aman allahtan hep hayırlısını isterim en uygun zamanı elbette o bilir

sen naptın iş olaylarını başaldınmı napcannnnn????????????
kaydirigubbakcemile5

tatlım baya geçmiş senın test yapmadınmı kız nasıl dayandın test yapmadan inş hamişsindir canım.hangi bölum okuyosun öğrencı yazıyo profilinde

istatistik okuyom canım 4 yıllık sayısal bölüm aman bitmedi gitti 6ncı yılım da malesef bütünlemelerim var işte inşallah bitcek

hamişliğe gelince aslında asıl tarih eski düzenime göre 25i işte pazartesi ve çarşamba yani regl günüm ve 2 gün geçe yaptım negatif silik bile yok aman ne bilim varsa var yoksa yok yengeminde tam iki ay doldu düşün mayısın başında regl oldu temmuzda anca çıktı testte bekle pes etme diyo bilmemmmmm ki ama hiç panik yapmadım hayallere de dalmadım bekliyorum fazla düşünmeye vaktim yok evişi okul derken bakalım rabbim hayırlısını eylesin eeeeee işte böle sen neler yapıyosunnnn????????:uhm:

9 ay bitiyo işte 10 aylık diyelimmm ya hiç korunmadım olamdı ben 24 yaşındayım ama eşim 37 çok istiyo bende çok istiyom canım adamcağız yanıyo bebek diye bi üzülüyom ki sorma ama allahım en iisi bilir elbet sakinim sakin olmak zorundayım eşim regl tarihlerim hesaplayıp soruyo gizli gizli test yapıyom yanlış daha var diyom reglime ona napimmmm yoksa hemen kaptırıyo kendini işte geçen 2 ay haziran ve temmuzda klomen tedavissi oldum olmadı bu ay bıraktım işte..zaten dr da klomen yok artık dedi regl olunca....şimdi bu ay da bebiş yoksa göbekten iğnelere başlıcaz nasippppp hayırlısı yazıdan ötesi yok ben tedbirimi alır işim yapar gerisinde allaha sığınırım hayırlısı için dua ederimmmmm hiç dert etmem çok ettim evlendim 7 ay zehir oldu her ay ağladım 3 aydan sonra millet biliyo ya bebek istiyoz sormaya başladılar varmı diye... bende soranlara ama tabiki aşalayarak soranlarla ilişkiyi kestim şimdi çok rahatım artık kimse bişe sormuyo valla ohhhhhhh böle ne rahattttt

Günaydın tatlım hayırlısı olsun.Benim ilk ayımdı bu ay ama yine de çok tedirginlik yaşadım.Allah sabır versin.Hepimize bebişimizin olmasını nasip etsin inşallah

herkese iyi pazarlar kızlar.
ben yarın işe başlayacağım canım.bakalım hayırlısı hakkımda diyorum.tek korkum kanamamın başlaması onun dışındakilere katlanıyorum ben.ne yapalım zor iş hamişlik.sonu güzel.hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…