Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım çok saol, doruk tıp merk bide ayşe hanım vardı galiba bi arkadaşımda onu önermişti ancak ben aradığımda 3 ay çok yoğunum alamam demişti bende başka bi dr gitmeyi düşünmemiştim geçen yıl,o ara zaten bebek düşünmüyodum sadece bi kontrol amaçlı gidicektim,aslında doruk tıp merkezinin binası kuzenime ait inş bu sene izmire gidince gidicem...kıyamam sana,senin bebişin çok dirayetli bence annesi gibi,bu kadar zorluğa dayanıyosunuz rabbim size güzel günler gösterecek inşallah,biraz sabırkaydirigubbakcemile5...sevgiler.:1hug:

Merhaba arkadaşlar benide alirmisiniz araniza bende bu ay ümitliyim allahim kismet ederse 12 eylül tarihim. Allahim inş.herkesin gönlüne göre herşeyin hayirlisini versin.dualarim sizlerle.

canım hoşgeldin aramıza,inşallah bekleyişlerin boşa çıkmaz,güzel haberler verirsin bize...

arkdaşalr eğer birileri varsa beni aydınlatabilirmi acaba. benim iltihap problemim vardı 10günlük bi tedaviden sora tekrar sancılandım ve tekrar gittim idrarımda çok fasla iltihap gördü doktor ve 10tane iğne verdi bana. iğnelerime bugün başlayacam fakat tamda bu aralar yumurtlama günümdeyim adetimede 14gün var bende şunu merak ediyorum bu süre zarfı içersinde hamile kalırsam iğnelerin bi eksisi olurmu diye soracam fakat bence olur die düşünüyorum.doktorda ilişki yasağı felan vermedi bana hiçbişiy sölemedi.. allah korusun ummadım zamanda gelirse vede bi sakatlık bişiy olursa olurmuki acaba ???

canım öncelikle geçmiş olsun,benim bildiğim kadarıyla çok miktarda iltihap zaten gebeliği engelliyo,dr un bunu göz önüne alarak vermiştir eminim ilaçlarını,ancak sen yinede emin olmak için doktorunu ara,yada güvendiğin bi eczaneyede sorabiirsin...

EVET SANIRSAM ENGELLİYOO ÇÜNKÜ 8 AYLIK EVLİYİS VEDE KORUNMADIMIZ HALDE HAMİLE KALAMADIM. DOKTOR ÖZEL OLMADI İÇİN ARAYIP SORMA İMKANIM YOK AMA Bİ ECZANEYE SORABİLİRİM.YİNEDE TEŞEKKÜRLER CEVABIN İÇİNa.s.

evet canım ayşe hm,arzu hn da var.4 tane kadın doğumcu var.kuzenin kim belki tanıyorum?
dileklerin için çok sağol.

yeni hamisler sizleri tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallah
benim 5 gunum kaldi bu hafta biraz kendime fazla yuklendim herhalde ramazan hazirliklarindan dolayi karin agrilarim yine basladi bugunde evi toparladim biraz iyice agridi bu agrilar yuzunden adet olup olacagimida kestiremiyorum agrilar ayni adet sancisi gibi sanirim bu ay daha erken adet olacam goguslerimde aciyo kac gundur dokununca
sudeciim insallah sende gonlunce bi dr bulabilirsin hakkinda hayirlisi olsun canim

enelcim sana özel msj göndermeye çalışıyorum ama kapalı galiba senin özel msj kutun...ordan yazim kuzenin ismini..

hayırlısıyla olur inş bebişin,sabır işi bunlar canım bende 2 yıl olucak nerdeyse evleneli daha bendede yok bebiş,rabbim hayırlısıyla verir inş hepimize..internettende bakabilirsin aslında ilaçlarına,ben genelde öyle yapıyorum,hem birden fazla bilgiye ulaşabilirsin ilaç hakkında..tekrar geçmiş olsun

selam arkadaşlar bende yeni üyelerdenim 3 gün oluyor bazı sorular sormuştum ama nereye yazdıgımı bilmiyorum,daha dogrusu bulamadım 4,5 yıllık evliyim 1senedeir çoçuk istiyoruz olmadı dkt gittim hsg hormon ve sperm testi yaptırdık kanallarım tıkalıymış açıldı gonapene ilacına başladım adetin 12 günü yumurtalıklara bakaçaktı dkt çagırdı ama ramazan olacagı için gitmiyecegim size sorum şu dkt yumurtalıklara bakıcam olmazsa aşılama dedi ve ben aşılamadan korkuyorum yaptıran varsa bana bilgi verirse sevinirim hsg flim gibiyse işim zor birde çatlama ignesi nasıl yapılır şimdiden teşekkürler....

selam arkadaşlar.. yeni hamişleri tebrik ediyorum. allahım hayırla sağlıkla kucaklarına almayı da nasip etsin inş. benim de 6 gününm kaldı. biraz uyku biraz yorgunluk hissii biraz da bel ağrısı var. ama bunları adet belirtilerinden ayırmak imkansız gibi bişi.. hayırlısını diliyorum.. hepimiz için..

kıslar slm ben geldim dün olmam lazımdı ama olmadım ama belirtiler var gene bence bu ay da hamile değilim ben bakalım görecez.zaten bu ay iğne falan kullandım antibiyotik falan bu ay olmaması daha ii.hayırlısı.

benide dr 12.gun konrtole cagirdi benimkide ramazana dek geliyor simdi sen gitmeyecem diyince bende treddutte kaldim ben o gun tutmayip ramazan sonu kaza yapmayi dusunuyordum aslinda

valla benim dkt oturdugum yerde deil arabamızda yok gerçi fazla uzak deil ama yinede 2 minibus deigiştiricez oyüzden aradım dkt sordum tamam ekimde gel dedi..

kızlar selam.....bende beklıodum ama anıden gözümden rahatsızlandım acil ameliyata alındım genel anestezi oldum. ya tuttuysa bebişime bişey olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…