Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canim deaha öncelerdede oldu böyle seyler ama bu kadar degildi,isin kötü tarafi negativ cikinca ne olcak...düsünmüyordum bi ara ne güsel yaaa,en azindan hayalkirikligi yasamiyordum...senağlama
allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versinn....semacimm senide unutmus degilim cok tesekkürler güzel dileklerin icin bitanem...hakkimizda hayirlisi olsun insallah:1hug:

teşekkürler canım hoşbuldukyerimseniben valla hsg çektirdim çok canım yandı oyüzden oda öyle bir şeyse dedim korkuyorum yardımcı oldugun için sagol olursa sorarım tekrar teşekkürler tanıştıgımıza memnun oldum :teselli:

iyi pazarlar herkese,şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum tüm arkadaşlara..bugün 11.günüm yumurtluyorum yaşasııınhihoyyyt, bu ay ateş ölçümüne başlamıştım
bu sabah ateşim 36.0
dün sabah 36.2
önceki sabah 36.5
afedersiniz akıntımda başladı..inşallah bu mübarek ayda beklentilerimiz gerçekleşir,göbüşlerimiz kocaman olur.sevgiler:1hug::1hug:

arkadaslarım benım bu ay içime umut doğuyodu hatta adetıme 5 gun kala bıle dayanamayıp test yapacaktım ama yapmıycam sanırım hıç ıçıme doğmuyo gunumu beklıycem 6 gun kaldı..inşaaallaaah ama...bu arada herkese hayırlı ramazanlar

valla bilmiyorum pek emin olamıyorum belki adet olurum diye ama
normalde 28 günü pek geçmezdi ama bu ay geçti 31 gn oldu hafif hafif olmasıda beni tedirgin ediyo test yapmak istiyorum ama beklemeliyim biraz daha

valla bilmiyorum pek emin olamıyorum belki adet olurum diye ama
normalde 28 günü pek geçmezdi ama bu ay geçti 31 gn oldu hafif hafif olmasıda beni tedirgin ediyo test yapmak istiyorum ama beklemeliyim biraz daha

canım ama senın gunun gecmıs anladığım kadarıyla.valla ben hayatta dayanamazdım.silik bile olsa cıkar ya varsa

slm
benimde enson adetim 30 temmuzdu bu ayda 3-4 gündür hafif hafif lekelenme var başka bişey yokkkk fikri olan varmı acaba
canım hakkında hayırlısı olsun,ama bu tip şikayetleri olan arkadaşların hamiş haberlerini aldık genelde burda, inşallah yarında senin güzel haberlerini alırız,merakta bırakma bizi.hayırlı ramazanlar.

selam kızlar.tüm gün mayışıp yattım kasıklarım ağrıyor.yarın işe nasıl gidicem onu düşünüyorum.birazdan yemek yapıcam sahura falan.giremem bundan sonra fazla.yarın da işten gelince bakarım biraz.
hepinize hayırlı ramazanlar.yüce rabbim bu mübarek ayının yüzü gözü hürmetine hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
kendinize dikkat edin.görüşmek üzre.öpüyorum hepinizi.

güzel temennilerin için sağol canım,sana ve ailenede hayırlı ramazanlar.ALLAH sanada kolaylık versin,çok yormamaya çalış kendini...sevgiler.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…