- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.261
ya ne kadar güsel bişi dimi hayali bile.. biz de de geçen ay böle bişi oldu. sora kırmızları görünce bu ay pek hayal kurmuyorum.. eşimle de konuşmuyoruz bu konuyu. rabbim inş sevindirsin arkadaşım en kısa zamanda seni de beni de isteyen herkesi dekaydirigubbakcemile5
ne olsun pazar miskinliği işte...
canim benim öncelikle geçmiş olsun.hoşgeldin aramiza.aşilama zor bişi değil ttalim alttan ulrason gibi bişi sanirm gerci yaptrmadimda
okudukalrima duyduklarima göre yani.yarim saatlik bi işlemmiş ama sonarsinda 3 4 saat dinlenmen gerekiyomuş canim.2 catlama iğnesi adet başlangiicnin 12. Gunundne sonra yapiliyo tam gunune doktorunkarar veriyo canim.iğneden 36 saat sonra ilşki oneriyo doktor.aslinda iğnenin amaci catlamayi kolaylaştirmak bide cabuklaştirmak.kalcadan yapiliyo göbekten olanida varmiş ama o aşilama yada tup bbek surecinde oluyomuş. Yardimci olabildiysem sevindirmcanim olursa başka sorun çekinme hersey gönlunce olsun.
slm
benimde enson adetim 30 temmuzdu bu ayda 3-4 gündür hafif hafif lekelenme var başka bişey yokkkk fikri olan varmı acaba
valla bilmiyorum pek emin olamıyorum belki adet olurum diye ama
normalde 28 günü pek geçmezdi ama bu ay geçti 31 gn oldu hafif hafif olmasıda beni tedirgin ediyo test yapmak istiyorum ama beklemeliyim biraz daha
doğru söylüyorsun bugün de geçsin yarın sabah ilk işim test yapmak olacak
canım hakkında hayırlısı olsun,ama bu tip şikayetleri olan arkadaşların hamiş haberlerini aldık genelde burda, inşallah yarında senin güzel haberlerini alırız,merakta bırakma bizi.hayırlı ramazanlar.slm
benimde enson adetim 30 temmuzdu bu ayda 3-4 gündür hafif hafif lekelenme var başka bişey yokkkk fikri olan varmı acaba
sağol cnm
haber veriririm...
sizede hayırlı ramazanlar:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar.tüm gün mayışıp yattım kasıklarım ağrıyor.yarın işe nasıl gidicem onu düşünüyorum.birazdan yemek yapıcam sahura falan.giremem bundan sonra fazla.yarın da işten gelince bakarım biraz.
hepinize hayırlı ramazanlar.yüce rabbim bu mübarek ayının yüzü gözü hürmetine hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
kendinize dikkat edin.görüşmek üzre.öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?