Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım isim neydi nıckını yazmak zor oluyor da....ben birazdan hastaneye tel acıp sorayım bakalım test icin saglık karnesine gerek var mı

İsmim Pınar canım... Sor tabi. Hadibakalım seninde hayırlı haberlerinizi alırız inşallah...

sor canim, belki yardimci olabilirim?
[FONT="Arial Narrow]adetim 5 eylülde. dün bir iki damla pembe akıntı olmuştu. daha sonra hiçbişi gelmedi. adet olacak gibi bi hissim de yok aksine yorugunluk hissi ani uyku bastırmaları ve aşırı iştah var. yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm. yarın kan testi yaptırsammı?? sonuç doğru çıkar mı acaba?? şimdiden sağol yardımnın için cnma.s.[/FONT]

öncelikle hayirlisi olsun canim. benim adetimde 6 eylül ama burda kan testi yapmiyolar! ben senin yerinde olsam yaptirirdim. arkadaslardan duyduguma göre dogru sonuc veriyormus. yani erken degil senin icin, zaten sunun surasinda 3-4 gün kalmis. insallah hamilesindir canim ya.. off sorma canim yaaa bendede asiri istah var ya napicam böyle bilmiyorum. eger hamile degilsem yaptim isi desene... :roflol: direk kiloyla baslicaz herhalde aman baslayalimda hayirlisiyla kilo milo sorun degil hic, bosver ye güzelim... tek degilsin yani:roflol:
ama dedigim gibi ben olsam yarin sabah ilk is test yapardim..öpüyorum

doğru söylüyosun canımm.. ilk önce hakkımızda hayırlısı demek lazım. ama malum işte beklemek çok zor. iştah konusunu da takmıyorum. dediğin gibi o halledilir. kan testi yapmıyo oluşları da ilginç bu da gurbetin zor olan yanlaından biri iştee... seni çok iyi anlıyorum. ne zamandır bebek istiyosun canım sen?? daha önce hiç düşük falan yaşadın mı??kaydirigubbakcemile5

kan testi deiğl de eczane testi yaptır sonuç cıkrar varsada yoksda yanı ccnım kan testine bosa para verme
canım eczane testi derken alınan basit testleri söylüyosan orda çıkması zor sanırım. daha erken diye biliyorum. yani ilkinde çıkmamıştı benim bu kadar erken. zaten burda bulunan testlerin kalitesinden de şüpheliyim canım ben. keşke türkiyede olsam . herşey çok daha kolay olur sanırım..

Ben adet günümden 2 gün önce test yaptım sonuç vermişti...İdrar için bir süre beklemeniz sonuç almanız için daha garanti olabiliyor.Bu nedenle testin sabah yapılması öneriliyor.En azından 4 saat kadar beklemek lazım.( Ben de bu şekilde yapmıştım)
İnş hamişsindir sılacım.

Bu arada ben ağustos ayının güsel hamişiyim neden yeni listelerde atlanmışım bakiyim:dilcikar:

sağol melincim.. rabbim sana da güsel bi hamişlik nasip etsin inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...a.s.

cnm nasıl gidiyo hamilelik varmı bulantılar falaln bende yavaş yavaş geçio artık ama aşırı halsizlik var devamlı yatar pozüsyondayım işte böle böle geçip gidio günler sen doktora gittinmi

çok teşekkür ederim. kusura bakma dünden beri girememiştimn geç gördüm mesajını.. bende pek rahatsızlık verici bişey yok öyle mide bulantısı falan yani. bel ağrım devam ediyor. bir de karnımın alt kısmında hafif ağrılar var. bol bol uyuyorum. esas beni deli eden şey ise herrrrr şeye ağlamak. çok utanıyorum kendimden ama sürekli ağlıyorum. saçma sapan bi insan oldum. inşallah çabuk geçer bu hallerim çünkü kendimi denetleyemiyorum da.
doktora yarın gidicem ama daha da çok erken nolcak bilmiom :)

alla alla.cnm bu zamanlarda moral çok önemli kendini sıkma moral bulacağın uğarşlarla meşgul ol.
Ama insanın psikolojisi cidden değişiyor hamişlikte .Bana da sürekli sıkıntı basıyor.Ateş basıyor.Ama bir yandan ayaklarım üşüyoo.Anlamadım.
Ben bugün dr a gittim.Ve kan pıhtılaşma sorunum olduğu için iğneler başladım.İlk iğne biraz acıdı gibi.Hergün olacağımı düşünmek korkutuyo beni.
İnş çabuk atlatırız bu dönemleri...Çok zor...Bir o kadar heyecanlı..

Cumartesi için randevu verdi dr um keseyi görebilmek için .Aynı dönem hamişleri olduğumuz için sende haftaya gitsen daha ii olur diye düşünüyorum.Ben sorunum olduğu için erkenden gitmek zorundaydım çünkü..Senin bir problemin yok gibi.Bak morelinin düzelmesi için bir sebep:)

Bi de arkadaşlar dr bana progestan hapı verdi ve günde 3 defa fitil gibi vajinal yoldan almamı söledi.Bu şekilde alınacağını ilk defa duydum .Bugün denedim bi tane zor oluyo yaa..pek te beceremedim gibi
Bu şekilde kullanan var mı progestanııııı?.....

melincim teşekkür ederim ilgine ve desteğine. ben de yarın bir daha dr u arayıp sorucam. geçen hafta sekreteri sen merak etme gel, göremezsek haftaya bi daha gelirsin. her seferinde para ödemiyorsun ne kadar gerekirse o kadar gelirsin dedi. bilmiyorum yarın arıcam.
sana da geçmiş olsun. pıhtılaşma problemin olduğunu nasıl tespit ediyorsun? benim trombositlerim yüksek çıkmıştı ilgisi var mıdır ki. gerçi yarın dr.uma sorcam ama..

bir de http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-hamile-2009-mayis-anneleri-t209640/index.html diye bir topik var. bu gibi konuları orada da paylaşabilirsin. bi bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…