Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar bana bı yardımcı olun ya hcg degerım bana düşük gibi geldı sızce ıyımı
normal 0,3/5 benımkı 10,4 cıktı sızınkıler nsıl drum yenı hamıle olabılırsın dedı daha muayene olmadım hic yardım edın kızlar keseyı nezaman gorebılırız bıde?

cnm sen de saolasın.
bu topiğe bakmıştım yazacağım inş vakit buldukça da.
Bi de kan pıhtılaşması topiği var bana uygun sürekli takipteyim..
Cnm bu pıhtılaşma yeni sayılacak zamanda bulunmuş.Genlerle alakalı.Kan testleritle anlaşılabiliyor.Ama her yerde yapılamıyor tahliller.Uludağ üni.sinde yaptırdım ben .Randevu ile oluyo.
2 düşük sonrası araştırmalarımda anladım böle bi durumun varlığını.
Cnm trombositlerin yüksek çıkması da bu riski yükseltiyormuş
Sana tavsiyem bu testleri yaptırman yönünde.İnş bişey çıkmaz ama için rahatlasın en azından risk olabilir.
En azından faktör5 testi yaptır derim ben.Çok zor bişey değil.Sadece kan veriyorsun o kadar.

çok teşekkür ederim, Allah razı olsun valla. hemen peşine düşeyim ben bunun.

:Saruboceq:iyi akşamlar kızlar hayırlı ramazanlar a.sumarım bu mübarek ayda bi hamiş patlaması yaşarız:dance:bu ay hepimiz hamiş olur bebişlerimize kavuşuruz

Günaydınlar... Eeee bugün mutlu haberler yok mu? Hamişim diye bağıranlar yok mu? Hadi ama bekliyoruz şöyle uykumuz açılsın keyfimiz yerine gelsin :)

herşeyin hayırlısı kadriyecim..çok fazla takarsan kafana o zaman da olmuyo...bu arada ben merve..bende izmirde yaşıyorum..yeşilyurt ta.sen nerdesin?

günaydın kızlar herkeze;
Uzun süre giremiyodum geçmişi okudum hamişlerimizi tebrik ediyorum Allah tamamını erdirsin onları görünce umutlarım daha çok artıyo. Tatilden döndüm bende Tatildede hasta oldum maleseff benim tarihimi 23 eylül olarak yazarmısınız.
Enelcim aramıza bebişinle döndüğüne çok sevindimm canım.
Şirvan senin haberinide çok sevindim canım ya İnş. ikiz haberlerinide verirsin bizeee hayırlısıylaa

arkadaslar merhaba ben yenı sayılırım.gecmıs sayfalara bı goz attımda cok mutlu haberler vermısınız burdan.bende ıkı yıllık evlıyım.bır seneyı gectı korunmamamıza ragmen bebısımız olmuyo.bu sıte herkese hayırlı gelmıs anlasılan ınsallah banada gelır dıyorum.herkese hayırlı ramazanlar.bende 22 eylulde adet olcam.tabı hamıs kalmazsam.gercı umudum kalmadı ama yınede beklıcez merakla.esım pek takmıyoda ben cok ıstıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm yaaaaaaaaa..

kadriyecim ins. bi bosluk yakalayabilirsiniz...
ins kardesin bi carsiya falan gider, gerci ramazan diye herkes evde dimi.
hayirlisi olsun..

sila-84 nerelerde ya, o bugün kan testi yaptircakti dimi? merak ettim simdi.. onunla ayni günlerdeydik cünkü...

TEMMUZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*duygun _________________hamiiişiiimiizzzzz
*lemis81_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umudum01______________hamiiişiiimiizzzzz
*apexnasip_______________hamiiiişiiimiiizzzz
*nalan82_________________hamiiişiiimiizzzzz
*burser__________________hamiiişiiimiizzzzz
*mts____________________hamiiişiiimiizzzzz
*çiğtanesi________________hamiiişiiimiizzzzz
*fato____________________hamiiişiiimiizzzzz
*betul19_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umutyaren______________hamiişiimizzzzzz
*ekim29_________________hamiişiiimizzzzzz

AĞUSTOSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*meral 83________________hamiiişiiimiizzzzz
*şen_ay_________________hamiişiimiizzzzzz
*delikızıntürküsü__________hamiişiimiizzzzzz
*bebeklik________________hamiişiimizzzzzzz
*şirvan__________________hamiişiimiizzzzzz
pnrhlt::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamiişiimiizzzzzz
nurcankaya:::::::::: hamiişiimiizzzzzz
aysunsudenaz::::::::::::::::::::::: hamiişiimiizzzzzz
ankakuşu:::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZZZZZZ
_melin_::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZZZZZZ
hsay26::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZZZZZZ
esingül:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZZZZZZ

Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun hamiş kardeşlerim :)

benım cephemde henuz ses yokcanım ayın sonunaa dogru inş bagırmk nasıp olur bana hamişimmmmmmmmmmm diye:dance:

Hadi bakalım hayırlısıyla ay sonuna bekliyoruz canım mutlu haberlerini inşallah...

arkadasım supersın ya.ne guzel bır lıste bu boyle.gercekten umut kokuyo.bende cok heveslendım bak sımdı.artık pes etmek yok karar verdım.bu sayfadan takıp edıyorum sızlerı.hepımız hamısler lıstesıne katılcaz bırgun ınsallah.hem ben sıze duydugum bır hadısı nakletmej ıstıyorum..ahır zamanda kısır kadınların bıle cocugu olacak..ee bızde kısır sayılmayız hanı degılmı.ınsallah umudumuz bu ayda gelecek aylardada devam edıcek ınsallah.belkıde hadıste soylenen kadınlar bızızdır ve dunyanın nufusunu arttırırız.ben ıkız bebıslerım olsun ıstıyorum sahsen sızı bılmem..herkese hayırlı ramazanlar...hihoyyyt

Eğer hamişsen çıkar canım yaptır testi... Benim 7-8 gün önce çıktı :)

hadı ya gercektenmı.pekı arkadasım benım pek bununla ilgili bilgim yok.kan testını ac karnınamı yaptırman gerekıyo.normalde oyle oluyoya.aa 1 dk zaten oruc var...bilgın varmı arkadasımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…