Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ben zaten gıda zehirlenmesi teşhisiyle hastaneye gittim o sırada yaptırdım. Kimsede açmısın tokmusun diye sormadı. Alakası yok bence açlıkla...

Ben zaten gıda zehirlenmesi teşhisiyle hastaneye gittim o sırada yaptırdım. Kimsede açmısın tokmusun diye sormadı. Alakası yok bence açlıkla...

hmm..pekı sağlık ocaklarında yapıyolarmı.eskıden sağlık ocaklarında idrar tahlılı yapıyolardı.aa cokmu soru soruyorum..napim ya cook heyecan bastı bırden

Bildiğim sağlık ocağında sadece idrar testi yapıyolar. Ama emin değilim. Arayıp sor bi gitmeden önce...

dedınde bıseyler oluyo senın msj gec gelıyo falan karıstı bıseyler.cok tesekkurler..en ıyısı ben yarın hastaneye gıdeyım

Heyecanlı seni :) Git git inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

kadriye canım sudenaz yok sanırım seside çıkmıyor umarım bi aksilik yoktur sudenaz gelince haberdar et arkadaşım bizleri

kadriye senle sudenaz ilgileniyor diye ben dokunmuyum dedim yeni adet tarihimi 30 eylül olarak değiştirirmisin sana zahmet arkadaşım

selam kızlar.sonunda gelebildim.dün ilk günüm ben iyi geçti derken gece başladı herşey.tüm gece mahvoldum.izmirde gece güzel yağmur yağdı.o yağdı ben ağladım tüm gece ağrım geçmedi kasıklarımdan öldüm.sağ salo dön sırt üstü yat geçmek bilmedi.en sonunda sırtımın altını yastık doldurdum öyle sızmışım.eşim çok üzüldü.senin böyle böyle çekeceğini bilseydim istemezdim diyo garibim.yeni geldim doktordan.riskimiz hala var.ben yine raporluyum.hala çalışamaz durumdayım.
ankakuşum başaramadık işte ilk günümüz hüsran oldu.
ayvalık canım kan tahlili aç tok farketmiyor.sabah yada akşam olmasıda fark etmiyor.kandaki hormon seviyesine bakılıyor.hepsi bu.o hormon aç tok olmakla değişmiyor canım.

kıyamaaam canım ya, üzüldüm valla ama dualarımız seninle rabbim inş bu zorlukların mükafatını vericektir sana,yat dinlen canım,yiğenimize iyi bak...sevgiler.:1hug:a.s.

Canım çok geçmiş olsun. Sakın yorma kendini. İyice dinlen. İnşallah sağ salim hayırlısıyla bebişi alacaksın kucağına...

enelcim canım seni inan tatildeyken çok merak ettim bebişinin senden ayrılmaması için dua ettim halada dualarım seninle canım. Dinlen kendini yorma günü gerekirse yatarak geçir canım. Allahın izniyle bebişini kucağına alırsın inş. Geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun. Sakın yorma kendini. İyice dinlen. İnşallah sağ salim hayırlısıyla bebişi alacaksın kucağına...

çok sağol canım.inşallah sende sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın.öpüyorum seni.
rabbim gönlüne göre versin.

çok sağolun kızlar.sizlerde olmasanız ben burda ölmüştüm sıkıntıdan.belkide yatarak geçiremeyecektim günlerimi.
rabbimden dileğim sizlere bu minik yaramazlardan versin bir an önce.ama benimki kadar yaramaz olmasın sakın.hepiniz hamile görmek beni çok mutlu kılıcak.rabbim dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:

Çok sağol canım. İsteyen herkese Allah bebişler nasip etsin inşallah :)

enelcim cok cok gecmis olsun canim, dualarimdasin, bebegini saglikla kucagina alacagina inaniyorum. hersey cok güzel olacak... bol bol dinlen sen..öpüyorum ikinizide

enelcim geçmiş olsunnn.İnş kısa zamanda atlatırsın bunları .Bol bol istirahat et.
Bebişinle beraber dikkat edin kendinize ...Geçecek inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…