- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.381
arkadaslar benım reglım cuma gunu lıstedede varım 5 eylul .yarın kan testı yaptırsam cıkarmı.yanı 2 gun once?
Eğer hamişsen çıkar canım yaptır testi... Benim 7-8 gün önce çıktı :)
5eylulse gunuj var canım ama yapsan çıkar sanırm hadi inş gzuel haberlerini alırzz
Ben zaten gıda zehirlenmesi teşhisiyle hastaneye gittim o sırada yaptırdım. Kimsede açmısın tokmusun diye sormadı. Alakası yok bence açlıkla...
selam kızlar.sonunda gelebildim.dün ilk günüm ben iyi geçti derken gece başladı herşey.tüm gece mahvoldum.izmirde gece güzel yağmur yağdı.o yağdı ben ağladım tüm gece ağrım geçmedi kasıklarımdan öldüm.sağ salo dön sırt üstü yat geçmek bilmedi.en sonunda sırtımın altını yastık doldurdum öyle sızmışım.eşim çok üzüldü.senin böyle böyle çekeceğini bilseydim istemezdim diyo garibim.yeni geldim doktordan.riskimiz hala var.ben yine raporluyum.hala çalışamaz durumdayım.
ankakuşum başaramadık işte ilk günümüz hüsran oldu.
ayvalık canım kan tahlili aç tok farketmiyor.sabah yada akşam olmasıda fark etmiyor.kandaki hormon seviyesine bakılıyor.hepsi bu.o hormon aç tok olmakla değişmiyor canım.
selam kızlar.sonunda gelebildim.dün ilk günüm ben iyi geçti derken gece başladı herşey.tüm gece mahvoldum.izmirde gece güzel yağmur yağdı.o yağdı ben ağladım tüm gece ağrım geçmedi kasıklarımdan öldüm.sağ salo dön sırt üstü yat geçmek bilmedi.en sonunda sırtımın altını yastık doldurdum öyle sızmışım.eşim çok üzüldü.senin böyle böyle çekeceğini bilseydim istemezdim diyo garibim.yeni geldim doktordan.riskimiz hala var.ben yine raporluyum.hala çalışamaz durumdayım.
ankakuşum başaramadık işte ilk günümüz hüsran oldu.
ayvalık canım kan tahlili aç tok farketmiyor.sabah yada akşam olmasıda fark etmiyor.kandaki hormon seviyesine bakılıyor.hepsi bu.o hormon aç tok olmakla değişmiyor canım.
Canım çok geçmiş olsun. Sakın yorma kendini. İyice dinlen. İnşallah sağ salim hayırlısıyla bebişi alacaksın kucağına...
enelcim canım seni inan tatildeyken çok merak ettim bebişinin senden ayrılmaması için dua ettim halada dualarım seninle canım. Dinlen kendini yorma günü gerekirse yatarak geçir canım. Allahın izniyle bebişini kucağına alırsın inş. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?