- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.581
Ya benimde sınavım var canım haftasonu. Ama hiç çalışmadımNeyse sağlık olsun artık seneye inşallah...
Hiç moralini bozma tatlım. Allah'ın izniyle bu ay olmasa bir daha ki ay hamiş olursun. Sen moralini bozarsan vücut bundan etkileniyor. O yüzden pozitif bak hep. Ne kadar zamandır istiyodunuz bebiş? Doktora gitmek için karar verdiğine göre uzun bi süremi?
ben de senin gibiyim canım herşey kalbimize göre olur inşallahŞeniz
haklısın canım pozitif bakmanın cok onemli oldugunu biliyorum simdi daha rahatım dusunce olarak.....5 yıldır korunuyoruz esim tarafından....bir kızım var ikinciyi istedik ve temmuzdan beri korunmuyoruz..biliyorum daha erken ama iste insan yinede olsun istiyo iki aylık surec belki erken belki en az bi altı ay denemek gerekcek.....uzun suredir korundugumuz için yumurtam tembellesmis de olabilir yada yasta etkendir bilmiyorum....bunun icin eger adet olursam adet sonra bir doktora gorunmek ve hamileligin zeminini birlikte olusturmak istiyorum....
oyyy canım benim yaaa problemsiz tamamlar insallah gelisimini annesi umarım uzmuyordur seni =)
bende o sorunlar olmadı canım hıc..ne midem bulandı ne de aş erdim =) ama dusuk tehlikesi vardı benim 6. aydan itibaren hep yattım ve ilac kullandım zaten 3 hafta erken dogdu kızım
kızlar merhaba nıhayet bende gırebıldım.yaklaşık 2 ay yoktum neler degışmış yaaa.bir suru hamışlerımız var..tebrıkler kızlar.liste kımde şimdi?? kadriyecım sen benı 3 ekim olarak ekle. ben dün adet oldum.:1no2: hayırlısı artık.eylul ile beraber 19 aydir bebegımı beklıyorum.Allahıma sığındım Yuce Rabbım bızı fazla bekletmesın. AMINNNN.
kızlar merhaba nıhayet bende gırebıldım.yaklaşık 2 ay yoktum neler degışmış yaaa.bir suru hamışlerımız var..tebrıkler kızlar.liste kımde şimdi?? kadriyecım sen benı 3 ekim olarak ekle. ben dün adet oldum.:1no2: hayırlısı artık.eylul ile beraber 19 aydir bebegımı beklıyorum.Allahıma sığındım Yuce Rabbım bızı fazla bekletmesın. AMINNNN.
merhaba canım Allah hayırlısıyla almak nasıp etsin kucagına epey uzun bi zaman olmus doktora gitmişsinizdir heralde
merhaba kızlar birşey sorucam benim ayaklarım çok ağrıyo ama adetime daha 12 gün var belirti olabilir mi sizce saçmalıyorum dimi:mymeka: ama sabahtan beri öyle bir ağrıyorki ayaklarım havalardan mı acabafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?