Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

haklısın canım pozitif bakmanın cok onemli oldugunu biliyorum simdi daha rahatım dusunce olarak.....5 yıldır korunuyoruz esim tarafından....bir kızım var ikinciyi istedik ve temmuzdan beri korunmuyoruz..biliyorum daha erken ama iste insan yinede olsun istiyo iki aylık surec belki erken belki en az bi altı ay denemek gerekcek.....uzun suredir korundugumuz için yumurtam tembellesmis de olabilir yada yasta etkendir bilmiyorum....bunun icin eger adet olursam adet sonra bir doktora gorunmek ve hamileligin zeminini birlikte olusturmak istiyorum....

ben de senin gibiyim canım herşey kalbimize göre olur inşallahŞeniz

Amin canım inşallah. Herşeyin hayırlısı...

Anladım canım. Evet bir sorun mu var diye düşünmek için daha erkenmiş. Ama doktora gitmekte fayda var. Dediğin gibi en azından sağlıklı bir hamilelik için zemin oluşturmuş olursun... Ama bakarsın gerek bile kalmaz ne dersin belli mi olur :) Allah kızına uzun ömürler ve mis kokulu bi kardeş versin inşallah...

Sağolasın canım hepimiz inşallah...Yarın tam 5 haftalık olucaz inşallah teyzesi :)

oyyy canım benim yaaa problemsiz tamamlar insallah gelisimini annesi umarım uzmuyordur seni =)

İnşallah canım. Herkes bebişini hayırlısıyla kucağına alsın...

Bel ağrımız dışında bir problemimiz yok. Doktor bu hafta bulantı başlayabilir dedi ama şimdilik yok çok şükür...

bende o sorunlar olmadı canım hıc..ne midem bulandı ne de aş erdim =) ama dusuk tehlikesi vardı benim 6. aydan itibaren hep yattım ve ilac kullandım zaten 3 hafta erken dogdu kızım

kızlar merhaba nıhayet bende gırebıldım.yaklaşık 2 ay yoktum neler degışmış yaaa.bir suru hamışlerımız var..tebrıkler kızlar.liste kımde şimdi?? kadriyecım sen benı 3 ekim olarak ekle. ben dün adet oldum.:1no2: hayırlısı artık.eylul ile beraber 19 aydir bebegımı beklıyorum.Allahıma sığındım Yuce Rabbım bızı fazla bekletmesın. AMINNNN.

bende o sorunlar olmadı canım hıc..ne midem bulandı ne de aş erdim =) ama dusuk tehlikesi vardı benim 6. aydan itibaren hep yattım ve ilac kullandım zaten 3 hafta erken dogdu kızım

İnşallah bendede mide bulantısı olmaz. Neyse artık bebişler sağlıklı gelsin de bi zmide bulantısı çekeriz :) Olsun erken merken sağlıklı doğmuş ya gerisi mühim değil :)

Merhaba hoşgeldin. çok tşk ederiz. İnşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun :)

merhaba canım Allah hayırlısıyla almak nasıp etsin kucagına epey uzun bi zaman olmus doktora gitmişsinizdir heralde

merhaba kızlar birşey sorucam benim ayaklarım çok ağrıyo ama adetime daha 12 gün var belirti olabilir mi sizce saçmalıyorum dimi:mymeka: ama sabahtan beri öyle bir ağrıyorki ayaklarım havalardan mı acabafisfisfis

merhaba canım Allah hayırlısıyla almak nasıp etsin kucagına epey uzun bi zaman olmus doktora gitmişsinizdir heralde

sagol bengiii.evet gıttım doktora bir sorun yok dedıler:sm_confused:.hızlandırmak ıcın clomen kullnadım gonaphene kullnadım bır takım ılac ıctım ama olmadı.beklıyoruz. Allah büyük umarım ılaca gerek kalmadan hamıle kalırım.a.s

merhaba herşey olabilir canım herkezin bünyesi farklı belkide hamilesindir sana öyle belirti verebilir hakkında hayırlısı ...süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…