Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm kızlarrrrrrrrrrrr

ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerrrrrrrrrr....

dediğiniz gibi benimde tek tesellim yeni dr.um....

yanlız bi sorun daha var hala adet olmadım......dünden beri evdeki adet sökücüyü içiyorum banamısın demiyor..ateşim hiç düşmüyor...adet olmadan tedavide olmuyor...gerilmeye başladım vallaaaaaa...

offffff yaaaaa biran önce adet olmak istiyorum artıkkkkkkkk

bu arada yeni hamişimizi tebrik ederim

enelcim ben senin resmini bulamadım bana nerden bakıcagımı açıkça yazarsan sevinirim hayırlı iftarlar herkeze allah oruçlarımızı kabul etsin ve dualarımızıda.....

benim üyelere açık profilime gir.ismimim üstünü tıkla ordan da foto albüme gir orda canım.

Kızlar selam yazılarınızı her gün okuyorum hamişlik umudum yok bu ay ve önümüzdeki ay da eşim burada olmadığı için. Hamile arkadaşları tebrik ederim Sudenazcım üzülme umarım en kısa zmaanda hayırlısı ile listedeki herkes hamiş kalır. Bu arada ben 20 yaş dişlerimi çektiricem hem de 3 ünü birden ve yalnızım İstanbulda. Korkuyorum ama korkunun evele faydası yok. Diş Hekiminin söylediğine göre hamile kalmadan önce mutlaka aldırmak gerekiyormuş hepsini yoksa hamilelik döneminde çok sorun çıkarabiliyorlarmış. bilginiz olsun. Sevgiler herkese.

canım benim hiç korkma 20 liklerden ...bencede aldır kurtul...ben alttaki iki tanesini aldırdım önceden......hihoyyyt

ayvalik'cim, tebrik ederim, allahim kucagina almayi da nasip eder insallah darisi bizlerin basina ins. en kisa zamanda.. amiiiin

enelcim ben göbüsü kacirdim ya ( isten yeni geldim sayilir, anca baka bildim foruma... ama eminimki cok tatli bir göbüsün vardir..

ayvalik tebrik ederim insallah geriside gelir
kizlar size bi sorum olacak benim hafif bi lekelenmem oldu daha simdi sanirim adet oluyorum 2 gunum vardi dr adetin 12.gunu kontrole bekliyor bugunu 1.gun olarak saymalimiyim yoksa iyice adetimin gelmesinimi beklemeliyim cok az bi lekelenme olmasina ragmen adetin 1.gunu sayilirmi bu

eklicem canım birazdan tekrar bak.çok sağol.

bence sayılır... az yada çok farketmez. önemli olan başlaması!

saol canim zaten hep oyle yapiyorum ama bi kac yerde lekelenme adetten sayilmaz gibi yazilar okuyunca kafam karismisti kimsede cvp vermedi zaten takvimime bugunu 1.gun olarak not ettim yarin dr arayip 12.gun icin randevumu alirim artik

ayvalik canım çok tebrik ederim seni saglıklı bir hamişlik gecirirsin inşallah kendine ve bebişine iyi bak

arkadaşlar benide silin listeden bu ayda olmadı 27 eylül artık....
bu arada bütün hamileleri tebrik ederimm sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz umarım darısı başımıza inşallah

kadriyeciim 1.gun olarak saysamda saymasamda pek fark etmiyo cunku hesapladim 12.gunum pazara dek geliyo ve o gun zaten randevu alamam artik 13.gun p.tesi alirim dr da sorarim 1.gun olarak kabul edilirmi edilmezmi ona gorede takip ederim pembe bi akinti anlamadim simdi yine gittim wc ye bisey yok
zaten bu ay sansim biraz dusuk gorunuyor esim surekli gece calisiyor eve gelince imsak vakti girmis oluyor isede iftar girdikten 15-20 dk sonra gidiyor yani anca yemegimizi yiyoruz ve onu yolcu ediyorum artik ekime kaldi ekimde calisip kasimda hamisligimi ilan edebilirim belki
ama yinede vereyim yeni tarihimi 1 ekim

iftarda yalniz kalmaktan iyidir en azindan sabah ne bulursam yiyorum telas etmiyorum 3 gundur esimin is saatinden dolayi iftarda yedigim bogazima tikaniyo zaten sahuru bari rahat rahat yapiyodum:)) ama simdi boyle olunca icimde suphe olustu simdi sadece silince geliyo onuda fark etmek cok zor ic camasirima bakmasaydim anlamazdim cok az 2-3 damla gelmis oda kan degil biraz evvel gittim hic bisey yok yarin orucu ne yapmam lazim bi fikrin varmi

canim uzülmek yok tamami nekadrlik evlisn bak yaşindakuçuk daha bence yaşinin tadini çikar tatlim pek erken kafaya takmaya başlamişsin bee :))
10 aylık evliyim canım ilk günden beri çok istiyorum bi düşük yaptım kısmet değilmiş geç olsun güç olmasın diyorum.erken anne olurum fenamı :)sositososito

haklisin zaten bu ay taa kac gun oncesinden tatliya doymuyordum bi kac gundur goguslerim dokunca aciyodu bu iki gundur bisey yoktu anlamistim hatta esimede dedim bu ayda tutmadi diye hayirlisi artik ben 1 ekimdede adet gorurum gibi geliyo ama Allah'im belki bizede gosterir mucizesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…