- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.541
enelcim ben senin resmini bulamadım bana nerden bakıcagımı açıkça yazarsan sevinirim hayırlı iftarlar herkeze allah oruçlarımızı kabul etsin ve dualarımızıda.....
Kızlar selam yazılarınızı her gün okuyorum hamişlik umudum yok bu ay ve önümüzdeki ay da eşim burada olmadığı için. Hamile arkadaşları tebrik ederim Sudenazcım üzülme umarım en kısa zmaanda hayırlısı ile listedeki herkes hamiş kalır. Bu arada ben 20 yaş dişlerimi çektiricem hem de 3 ünü birden ve yalnızım İstanbulda. Korkuyorum ama korkunun evele faydası yok. Diş Hekiminin söylediğine göre hamile kalmadan önce mutlaka aldırmak gerekiyormuş hepsini yoksa hamilelik döneminde çok sorun çıkarabiliyorlarmış. bilginiz olsun. Sevgiler herkese.
ayvalik'cim, tebrik ederim, allahim kucagina almayi da nasip eder insallah darisi bizlerin basina ins. en kisa zamanda.. amiiiin
enelcim ben göbüsü kacirdim ya( isten yeni geldim sayilir, anca baka bildim foruma... ama eminimki cok tatli bir göbüsün vardir..
ayvalik tebrik ederim insallah geriside gelir
kizlar size bi sorum olacak benim hafif bi lekelenmem oldu daha simdi sanirim adet oluyorum 2 gunum vardi dr adetin 12.gunu kontrole bekliyor bugunu 1.gun olarak saymalimiyim yoksa iyice adetimin gelmesinimi beklemeliyim cok az bi lekelenme olmasina ragmen adetin 1.gunu sayilirmi bu
benim üyelere açık profilime gir.ismimim üstünü tıkla ordan da foto albüme gir orda canım.
10 aylık evliyim canım ilk günden beri çok istiyorum bi düşük yaptım kısmet değilmiş geç olsun güç olmasın diyorum.erken anne olurum fenamı :)sositosositocanim uzülmek yok tamami nekadrlik evlisn bak yaşindakuçuk daha bence yaşinin tadini çikar tatlim pek erken kafaya takmaya başlamişsin bee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?