- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.781
inşallaaahhhh canım,hepimizin dileği gerçekleşir..ikinci çizgi silik çıkmışsa belki bugün yaptığın testlerde sorun vardır..kan testi yaptır bence canım,umarım güzel haberler verirsin bizlere..sevgiler..a.s.
İnşallahhhhhhhhhhhhhhh hayatım ya..idrara testi pek garantili deil canım bencede kan testi yaptır inşallah bu mübarek aylarda hepimiz tutururuz...
Teşekkür ederim canım inşallah.Yarın ilk işim kan testi yaptırmak olucak inşallah.Ama negatif çıkarsa bu sefer gerçekten yıkılırım ben valla.Çok umutluyum
tünaydın kızlaaar,ayıptır söylemesi yeni kalktım:asigim:zor ve sıkıntılı bi gecenin ardından uyumam biraz zor oldu,o yüzden geç kalktım bugün...çokta acaip rüyalar gördüm ALLH'ım hayretsin,hamile gördüm kendimi ilk defa,gerçek gibiydi,herkesten çok ben şaşırıyodum hamile olduğuma,karnımı gördüm,doğumu hissettim bacaklarımın arasında...anlatılmayacak bişi yani,gerçek gibiydi herşey...sizler nasılsınız :1hug:
Teşekkür ederim canım inşallah.Yarın ilk işim kan testi yaptırmak olucak inşallah.Ama negatif çıkarsa bu sefer gerçekten yıkılırım ben valla.Çok umutluyum
Çok çok çokkkkk teşekkürler bir tanemmmmm.....bak şimdi olmadı yıkılırımda ne demek.rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin.umutlar devam etmeli bu ay olmadı diğer ay.sonsuza kadar olmayacak değil ya canım benim.sen bi kan testi yaptır bakalım.allah herşeyin hayırlısını bilir.ona güven ve sabırlı ol canım.öpüyorum.
Onkoloji canım.Bu gün pazar olduğu için yaptıramadım kan testi.Yarın yaptırıcam inşallahbenımde kafamkarıştı şimdi canım ne diyceğimi bilemedim sana kanda gebeliğe baktırmadınmı?doktor yazıypoo meslek olark hangi branş canım
benim bir kızım var ,rabbimden dileğim sizlerde tez zamanda hayırlısıyla anne olursunuz ,rabbim önce size sonrada bana tekrardan nasip etsin amiiinn
pardon EYLÜL kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.eylülde olman gereken adet tarihini yaz.kadriyeciğim iftardan sonra gelir seni ekler canım.bol şans.:1hug:
teşekkürler canım.30 eylül adet günüm.ayrıca iki gündür prolaktinim yüksek çıktığı için ilaç kullanmaya başladım(dostinex,agnucaston)inşallah işe yararda buay hamiş olurum:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?