- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.761
Bunu için özelemi gitmem gerekiyo herhangi bi hastaneye gitsen bunu yaparmı doktor istesem, ben maalesef yumurtlamamın ne zaman olduğunu hiç anlayamıyorum boşa çalışmak istemiyorum çünkü çok sıkıldık eşim ve ben
günydin arkadaslar
biliyorsunuzki dün adet günümdü ama birsey yok daha, bu sabah adet ölctüm, 35.6 ...
yani hamis degilim mi demek bu simdisenağlamasenağlama,atesindüsmesi demek adet gelecek demek diye biliyorum...
eger öyleyse hersey psikolijikti kizlar, benimde halsizlik,uyku halleri, kasik da batmalar sismeler, sürekli acikma yani istahim acildi resmen...ama suan hafif bi kasik agrim var, 1 saat öncede wc de kahverengi afedersiniz biraz sümüksü bi akinti farettim....senağlama
beni aydinlatirmisiniz yaaaa... allahm ins. hamileyimdir, sen hayirlisini ver yarabbim..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım seni üzmek istemem ama sanırım hastalancan.bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum.ateşim düşdüğü an her za:sm_confused:man hastalnmışımdır
hoşgeldın canım benım hç ole dermiyız senın bizm için nekadr dua ettıgını bızı duşundugunu hepimz biliyoruz canım ramazn uyusuklugu bencede canım inş buayın ugurundan bereketındne patlam olcekkkkkkkkkkkkkk
canım benımde ilk bbeğimdne sonra 17ay geçtı ardan yanı 2 ay daha yolun başı canım inş bi sonrakı ay nasip olur sanada mujde vermk ben hep diyorum ya kendimzi dinlemeyelim bukez adet olunca çokk uzuluyoru hersey gönlunce olsun inş yeni tarıhını verecekmısn eklım senı canım
selam arkdaşlar.
yazdıklarınızı şöyle bir okudum da,sanırım ramazan miskinliği herkes umutlarını kaybetmiş gibi görünüyor.neden kızlar?şimdi bana kızmayın lütfen.ama olumlu düşünelim.şimdi herkes senin tuzun kuru diyecek.ama şunu düşünün daha ben doğum yapmadım.allah hayırlısını bilir doğuma kadar benden ayrılmayacağını.yani bende heran yine sizler gibi olabilirim aranıza dönebilirim.o yüzden bu yazdıklarıma kızmayın.hayatta bizleri neyin beklediğini bilemeyiz.ama istediklerimiz olmuyor diyede hep üzelecekmiyiz?lütfen herkes içindeki küçükcük umudu yitirmesin.sizlere yakıştıramıyorum.
hepinizi öpüyorum
ah enelcim, hic öyle düsünürmüyüz canim ya. dualarini bizden esirgemedigini biliyoruz canim. ben sahsim adina konusayim ben umudumu yitirmedim sonucta daha 2. ayimizdi, ve acikcasi sadece yumurtlama döneminde gün asiri calisabildik. ama asliinda bütün ay hafta düzenli olarak 2-3 kere ve yumurtlama döneminde gün asiri calismak lazim, ama ise basladim cok stressli bir dönemdeyim belki bununda etkisi vardir diye düsünüyorum, zaten esimde 4 vardiye calisiyo bazen birbirimizi zor görüyoruz ve inan hal kalmiyo calismaya, sirf cocuk icin calismak da olmuyo insan daha bi stres oluyo bence. hayirlisi diyorum, bu ay 2-3 günde bi calisiriz ama öyle hadi yumurtlama dönemi falan olsun istemiyorum.. rahat olmaya calisacagim..kendine ve minik yavruna iyi bak annesi
ya kizlar ben burda bögürtlen kökünü nerden bulacam ya, onun almancasi neydi ki? bi arastirayim ben bu konuyu..
İnşallah gördüklerin kıza bir zamanda rüya değil de gerçek olur canım ya...tünaydın kızlaaar,ayıptır söylemesi yeni kalktım:asigim:zor ve sıkıntılı bi gecenin ardından uyumam biraz zor oldu,o yüzden geç kalktım bugün...çokta acaip rüyalar gördüm ALLH'ım hayretsin,hamile gördüm kendimi ilk defa,gerçek gibiydi,herkesten çok ben şaşırıyodum hamile olduğuma,karnımı gördüm,doğumu hissettim bacaklarımın arasında...anlatılmayacak bişi yani,gerçek gibiydi herşey...sizler nasılsınız :1hug:
İnşallah gördüklerin kıza bir zamanda rüya değil de gerçek olur canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?