- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.741
çok teşekkür ederim enelcim ve aabeyazmelekcim yalnız bende göğüs şişmesi hiç yok.adet olmadan 1 hafta önce hep olurdu ve bayağı rahatsız ederdi.şimdi yok işte.ama çok uyku hali var ksık batması da var.önceki hamileliğimde de öyle olmuştu.o yüzden biraz heveslendim.umarım hamileyimdir.Allah herkese mis kokulu bebekler nasip etsin.bakıcaz en erken 15inde bakıcam ve ilk sizlerle paylaşıcam.lütfen bana dua edin.ama göğüs şişmesi yok böyle de olabilirmi?
merhaba kızlar.nasılsınız?.sizlerin fikrini almak istiyorum.12 eylülde adet olmam gerekiyo.27-28 günde adet görüyorum ama genellikle 1 hafta 10 gün önce göğüserim sızlamaya başlar ve beni rahatsız ederdi.ama şimdi hiç bir şey yok.sadece ara ara kasığıma ağrı girip çıkıo. ve acyip bir uyku hali.dayanamıyorum hep uykum gelio..sizce bunlar belirti olabilirmi.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bi sorayım dedim.biliyosunuz mayısta bi düşük yapmıştım ondada hiç göğsüm lşişmemişti.ama genelde herkeste şişlik oluyomuş.zaten adetimi 3-4 gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum.fikirlerinizi bekliyorum.
epiniz çok sağolun.umutlanmak istemiyorum am bana dua edin lütfennnnnnnnnnn.ayın 15ini iple çekiyorum.daha var.
merhaba kızlar.nasılsınız?.sizlerin fikrini almak istiyorum.12 eylülde adet olmam gerekiyo.27-28 günde adet görüyorum ama genellikle 1 hafta 10 gün önce göğüserim sızlamaya başlar ve beni rahatsız ederdi.ama şimdi hiç bir şey yok.sadece ara ara kasığıma ağrı girip çıkıo. ve acyip bir uyku hali.dayanamıyorum hep uykum gelio..sizce bunlar belirti olabilirmi.kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bi sorayım dedim.biliyosunuz mayısta bi düşük yapmıştım ondada hiç göğsüm lşişmemişti.ama genelde herkeste şişlik oluyomuş.zaten adetimi 3-4 gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum.fikirlerinizi bekliyorum.
selam sweetbaby,
benim de adeti tarihim 16 eylül ve 27-28 gün sürüyor benimki de. yabi şu günlerde nerdeyse 2 hafta var regl tarihime. ama bende de uyku hali var özellikle dün ve bugün. ben de bunu çok garipsedim. vücut ısım da yüksek gibi. hani yumutrlamada ısı artışını hissederiz ya, öyle bir sıcaklık var. eşim ateşin var gibi diyor ama inan bu uyku halini çözemedim. benim yumurtlama 1 etlül falan dı, acaba bu kadar erken uyku belirtisi olabilir mi ki? benim de arada sağ kasığımda şişlik batma oluyor. tecrübeli bayanlar cevap lütfennnnnn..:bbo:
uyku hali ve batmalar bende yaşadım.halada batmalarım var uyku hali biraz azaldı.bunlar hamişlik belirtisi canım.ama tabii bazen biz psikolojikte yapabiliyoruz.bu ayrımı en iyi sen yapabilirsin vücüdunu bizden iyi tanıyorsun.
bende de bunlar oldu arkadaşlarım psikolojik demişti ama ben içten içe bişeyler var hissediyorum demiştim.
inşallah hayırlı haberler alırsın.bu belirtilere ben hamiş ihtimali yüksek derim.
kızlar ramazanmı çarptı acaba bizi,hepimizde garip haller,belirtiler..uyku hali bendede var ama ben bu durumu tamamen ramazana bağlıyorum..umarım ben yanılıyorumdur,umarım hepimizin belirtileri gebelikle sonuçlanır bu güzel ayda..sevgiler
Merhabalar dün sormuştum ama cevap alamadım. adetin son günlerinde hamile kalma olasılığı yüksekmidir
Bence bizdeki uykuu haki ramazandan canim yemk duzenimz bozulduya bence şimdiden umitelnemyelkim ki varsa süpriz olsun diğer turluysede bozulmayalim regl olunca.
hayır canım ben ilk defa senden duyuyorum böyle bişe.mümkün değil.daha öncede sanırım kadriye arkadaşımız cevapamıstı bu sorunu.bu dönemde ilişkiye girmek sakıncalı mikrop kapma olasılığın fazla.hem daha yumurtlama gunun bile gelmemiş oluyor.
Aslında kastettiğim bittiği gün veya sonraki gün. Daha önce bi arkadaş iki hamileliğinin de adetten sonraki günlerde gerçekleştiğini yazmıştı buraya o yüzden dikkatimi çekti, hemde bi arkadaşıma doktor adetin bittiği gününde riskli olduğunu söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?