Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

insallah hamilesindir canım hayırlısı olsun.....

çok teşekkür ederim enelcim ve aabeyazmelekcim yalnız bende göğüs şişmesi hiç yok.adet olmadan 1 hafta önce hep olurdu ve bayağı rahatsız ederdi.şimdi yok işte.ama çok uyku hali var ksık batması da var.önceki hamileliğimde de öyle olmuştu.o yüzden biraz heveslendim.umarım hamileyimdir.Allah herkese mis kokulu bebekler nasip etsin.bakıcaz en erken 15inde bakıcam ve ilk sizlerle paylaşıcam.lütfen bana dua edin.ama göğüs şişmesi yok böyle de olabilirmi?

canım umarım hamilesindir uyuklama ,bel agrısı, gögüslerde kararma,midede dayanılmaz agrıve yanma(bende öle şuanda)bulantı aşerme cnım ve herşeye aglama çizgifilme bile senağlama

epiniz çok sağolun.umutlanmak istemiyorum am bana dua edin lütfennnnnnnnnnn.ayın 15ini iple çekiyorum.daha var.

epiniz çok sağolun.umutlanmak istemiyorum am bana dua edin lütfennnnnnnnnnn.ayın 15ini iple çekiyorum.daha var.

canım herkeste her belirti olacak yada aynısı olası olacak diye bişey yok.sende gögüsler belki ilerki zamanlarda şişecek.ama uyku halin iyiye işaret inşallah.hayırlı haberlerle gel canım.:dance:

sağolun canım.şimdi ben iftar yemeği hazırlamak üzere ayrılıyorum.iyi iftarlar.kendimi çok kaptırmamaya çalışıcam.bakalım yarında ateşimi ölçücem.düşmeye başlarsa anlarımki adet olucam.öpüldünüz.......

selam sweetbaby,
benim de adeti tarihim 16 eylül ve 27-28 gün sürüyor benimki de. yabi şu günlerde nerdeyse 2 hafta var regl tarihime. ama bende de uyku hali var özellikle dün ve bugün. ben de bunu çok garipsedim. vücut ısım da yüksek gibi. hani yumutrlamada ısı artışını hissederiz ya, öyle bir sıcaklık var. eşim ateşin var gibi diyor ama inan bu uyku halini çözemedim. benim yumurtlama 1 etlül falan dı, acaba bu kadar erken uyku belirtisi olabilir mi ki? benim de arada sağ kasığımda şişlik batma oluyor. tecrübeli bayanlar cevap lütfennnnnn..:bbo:

uyku hali ve batmalar bende yaşadım.halada batmalarım var uyku hali biraz azaldı.bunlar hamişlik belirtisi canım.ama tabii bazen biz psikolojikte yapabiliyoruz.bu ayrımı en iyi sen yapabilirsin vücüdunu bizden iyi tanıyorsun.
bende de bunlar oldu arkadaşlarım psikolojik demişti ama ben içten içe bişeyler var hissediyorum demiştim.
inşallah hayırlı haberler alırsın.bu belirtilere ben hamiş ihtimali yüksek derim.

saol enel'cim..
valla daha da çok erken diyorum kendi kendime. yani 1 eylülde ilişkim oldu en son ki tahmini yumurtlama günümdü. belki de grip bezle gibi mi olacağım acaba diye de düşünüyorum, ateş gibi diyince eşim. ya da hava değişimi diyorum. sana sorum, bu kadar erken uyku hali neden oluyor bilgin var mı yani yerleşme falan nedeniyle mi ..ki benim tutmuşsa ancak yerleşme yapıyor olabilir şu günlerde..reglime 10 gün var çünkü..bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim canım.seni ve bebişini de Allah nazardan korusun

kızlar ramazanmı çarptı acaba bizi,hepimizde garip haller,belirtiler..uyku hali bendede var ama ben bu durumu tamamen ramazana bağlıyorum..umarım ben yanılıyorumdur,umarım hepimizin belirtileri gebelikle sonuçlanır bu güzel ayda..sevgiler

umarım hamişsindir canım nasipse bende bu ay tekrar deniycem

Merhabalar dün sormuştum ama cevap alamadım. adetin son günlerinde hamile kalma olasılığı yüksekmidir

hayır canım ben ilk defa senden duyuyorum böyle bişe.mümkün değil.daha öncede sanırım kadriye arkadaşımız cevapamıstı bu sorunu.bu dönemde ilişkiye girmek sakıncalı mikrop kapma olasılığın fazla.hem daha yumurtlama gunun bile gelmemiş oluyor.

Bence bizdeki uykuu haki ramazandan canim yemk duzenimz bozulduya bence şimdiden umitelnemyelkim ki varsa süpriz olsun diğer turluysede bozulmayalim regl olunca.

evet bencede ramazandan.sersem gibi oldu hepimiz.inşallah süpriz olur bize.inşallah hamiş oluruz.:CüvCüv:

4 gün sonra ilacım bitiyor inş. inş.hasta olmamda benimde çift çizgi çıkar...

Aslında kastettiğim bittiği gün veya sonraki gün. Daha önce bi arkadaş iki hamileliğinin de adetten sonraki günlerde gerçekleştiğini yazmıştı buraya o yüzden dikkatimi çekti, hemde bi arkadaşıma doktor adetin bittiği gününde riskli olduğunu söylemiş

brde bişey daha sorucam Drgunay isimli üye arkadaş kaç tane yumurtladığını bile söylemiş bu nasıl anlaşılıyo bilgisi olan varmı

canım sen adetin son gunü diyorsun önceki mesajında.adetliyken ilişkiye girilmez.ama adetin bittikten sonra tabiki ilişkiye girebilirsin.yumurtalar daha sağlıklı olyor doktor o yuzden hamile kalma sansı yuksek demiştir.adetine yakın yumurtalar canlılığını kaybettiğinden hamile kalma olasılı azalıyor ama o zaman bile hamile kalan var.zaten o yuzden doktorlar adetin bittiği gun değil adet olduğun gunu ele alarak gebeliği takip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…