- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.861
noldu kuzum. bi şey mi oldu???
..........................
aman dedim nooldu kızdı mı, üzüldü mü, sıkıntısı mı var, yoksa kimseyi bulamadı da isyan mı etti :))
ya kızlar bu işte stre çok önemli stres yapmayın diyorlar dşünmeyin oluruna bırakın diyorlar. ama bu nasıl olacak.yani ben iğne kullanıyorum hergun gebelik öncesi doktorum başlattı hergun o iğneleri vururken zaten biran önce hamile kalsam diye takıyorum.öylesine bişey yokmus gibi iğne yapamıyorum anlayacağınız.bide ben sadece iğne vuruluyorum ya daha fazla tadavi gören varsa.nasıl unutucak nasıl stres yapmayacak anlamıyorum.
aslında neredeyse edecektim kimse yok diye ama kıyamam herkes oruçtan çıkıyor.ben iyice sıkıldım evde oturmaktan.ondan sanırım.
bi daha ne zaman tekrar işe gitmeyi deneyeceksin ya da deneyecek misin?
ya kızlar bu işte stre çok önemli stres yapmayın diyorlar dşünmeyin oluruna bırakın diyorlar. ama bu nasıl olacak.yani ben iğne kullanıyorum hergun gebelik öncesi doktorum başlattı hergun o iğneleri vururken zaten biran önce hamile kalsam diye takıyorum.öylesine bişey yokmus gibi iğne yapamıyorum anlayacağınız.bide ben sadece iğne vuruluyorum ya daha fazla tadavi gören varsa.nasıl unutucak nasıl stres yapmayacak anlamıyorum.
cuma günü kontrolüm var.doktor gerek görmezse rapora falan pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım.sürekli tansiyonum düşmez inşallah.ben aslında bir an önce işe gitmek istiyorum ama olmuyor.bide bende kalça krampları var erken başladı.sabır diyorum hayırlısı.
rabbim sabrını veriyor canım ama birazda bizim sabretmemizi bekliyor.
hamilelikte aynı.hergün ağrım var hergün kötüyüm dersen hasta psikolojisine girip sürekli ağrın olduğunu düşünüyorsun.ama rabbim sabrını veriyor şükür,ben hasta değilim hamileyim buda geçicek bebeğimi kucağıma sağlıkla alıcam dersen herşey yoluna giriyor.
hamile olupta 9 ayı yatakta geçirmek sabretmek zorunda kalanlar var.bak bn 70 gündür herşeyden uzak evdeyim.sonunun güzel olacagını biliyorum sabır ediyorum gerisi allahtan canım.
öpüyorum seni..
e hadi bakalım inşallah bu sefer bi sorun çıkmaz. zaten sorunların üstüste geldi bi de evde otur otur. canım benim çok sıkılmışsındır tahmin edebiliyorum. hadi inşallah bu pazartesiye kurtulursun dua ediyom ben senin için
kızlar ateşim 36.8 karnım agrıyor bugün adet günüm ama daha gelmedi
arada da sol göğüsüme agrı giriyor
hamile arkadaslar belirtiler ne oldu size
canım cok sağol.desteğin için.insan cok bunalıyor bazen.senin konumunuda yaşadım daha önce.2.gebeliğimi bende senin gibi yatarak geçirdim.ama 3. ayında kaybettim maalesef ilki gibi.ve ben 2 ayın 1 ayı hastanelerde yattım rezil oluyor insan 1 ay duş bile almamıştım.ama olmadı işte.kaybettim.sen çok şükür 4 aylık olmuşsun.daha fazla sıkıntı yaşamazsın inşallah.ama sonucu cok guzel katlanıyor insan işte.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?