Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kızlar bu işte stre çok önemli stres yapmayın diyorlar dşünmeyin oluruna bırakın diyorlar. ama bu nasıl olacak.yani ben iğne kullanıyorum hergun gebelik öncesi doktorum başlattı hergun o iğneleri vururken zaten biran önce hamile kalsam diye takıyorum.öylesine bişey yokmus gibi iğne yapamıyorum anlayacağınız.bide ben sadece iğne vuruluyorum ya daha fazla tadavi gören varsa.nasıl unutucak nasıl stres yapmayacak anlamıyorum.

rabbim sabrını veriyor canım ama birazda bizim sabretmemizi bekliyor.
hamilelikte aynı.hergün ağrım var hergün kötüyüm dersen hasta psikolojisine girip sürekli ağrın olduğunu düşünüyorsun.ama rabbim sabrını veriyor şükür,ben hasta değilim hamileyim buda geçicek bebeğimi kucağıma sağlıkla alıcam dersen herşey yoluna giriyor.
hamile olupta 9 ayı yatakta geçirmek sabretmek zorunda kalanlar var.bak bn 70 gündür herşeyden uzak evdeyim.sonunun güzel olacagını biliyorum sabır ediyorum gerisi allahtan canım.
öpüyorum seni..

bi daha ne zaman tekrar işe gitmeyi deneyeceksin ya da deneyecek misin?

cuma günü kontrolüm var.doktor gerek görmezse rapora falan pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım.sürekli tansiyonum düşmez inşallah.ben aslında bir an önce işe gitmek istiyorum ama olmuyor.bide bende kalça krampları var erken başladı.sabır diyorum hayırlısı.

tabiki elde değil düşünmemek ama mühim olan stres yapmamak, delirmemek, herşeyi hayatın sonu gibi algılamamak. onun haricinde merak etmemek, düşünmemek mümkün değil. hatta uzmanlar hamile olduğunuza inanmak hayal kurmak yararlı çünkü hamile olduğunuza inandığınızda endorfin salgılıyomuşun ve hamile kalman kolaylaşıyormuş. ama tabi hamile kaldığına inanıp kendini kaptırıp ay sonunda yıkılacaksan o daha kötü olur heralde. allah en kısa zamanda hem senin hem tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah

kızlar ateşim 36.8 karnım agrıyor bugün adet günüm ama daha gelmedi
arada da sol göğüsüme agrı giriyor
hamile arkadaslar belirtiler ne oldu size

e hadi bakalım inşallah bu sefer bi sorun çıkmaz. zaten sorunların üstüste geldi bi de evde otur otur. canım benim çok sıkılmışsındır tahmin edebiliyorum. hadi inşallah bu pazartesiye kurtulursun dua ediyom ben senin için

canım cok sağol.desteğin için.insan cok bunalıyor bazen.senin konumunuda yaşadım daha önce.2.gebeliğimi bende senin gibi yatarak geçirdim.ama 3. ayında kaybettim maalesef ilki gibi.ve ben 2 ayın 1 ayı hastanelerde yattım rezil oluyor insan 1 ay duş bile almamıştım.ama olmadı işte.kaybettim.sen çok şükür 4 aylık olmuşsun.daha fazla sıkıntı yaşamazsın inşallah.ama sonucu cok guzel katlanıyor insan işte.:CüvCüv:

doğru söylüyosuncnm unutmamak lazım tabiki gece gndüz aklında olacak helede senni gibi iğne tedavi si görenler çok zor aklından çıkarması sadece üzülmeme ye çalşı ağlamalar sızlamalar boşa az önce okudum bak topicte bi arkadaş tedavi sonucu 5 bebeğe hamile kalıp düşük yapmış ama şimdi tedavisiz hamile kalmış sadece biz ne kadar istersek isteyelip hayırlısıyla rabbim kararlamıştır geleceği tarihi bn daha öncede yazmışımdır şubatta adet olduğum zaman ağlamaktan mahvolmuştum çünkü umutluydum parçaladım o ay kendimi sonraki ay bana sanki sınav gibi dış gebelik geçirdim ve çok şükür ameliyat olmadan atlattım ama anladımki boşu boşuna ağlanmışım asıl ağlanacak hale şimdi düşmüşüm die çok söylendim kendi kendime 2 ay adet olana kadar neler çektim ve bi daha ağlamadım üzülmedim herşey allahtan deyip sabırla bekledim ve tabiki hep aklımdaydı ne zaman hamile olacağım die unutmak akıldan çıkarmak zor allahıma çok şükür haziranda gelmiş bebişim 3 yıllık evliyim bende çok bekledim ama sabır arkadaşım allah hayırlısıyla en yakın zamnda güldürsün yüzünü kimsenin elinden bişey gelmio birazda olsun umut olmaya çalışıoruz yalnız değilsiniz dualarımız sizinle a.s.a.s.a.s.

canım benim çok sağol.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sabırlar ve dayanma gücü versin bizlere.

kızlar ateşim 36.8 karnım agrıyor bugün adet günüm ama daha gelmedi
arada da sol göğüsüme agrı giriyor
hamile arkadaslar belirtiler ne oldu size

cnm ateşin adet olacağın gün için biraz yüksek göğüs ağrıları adet olacağımızdan biraz farklı oluyo bn öle anlamıştım kollarımın altından sanki süt geliomuş gibi damarların çekilio değişik bi his yani halsizlik falan varmı bnde uyku hali çok oldu inşallah hamilesindir arkadaşım

sende sağol canım.rabbim acının üstüne eminim güzellikler verip unutturacak.bende hastanede yattım çok zor.insanı daha çok sıkıntı ve strese sokuyor.rabbi yaşatmasın bir kere daha.benim yaşayan bebeğimi kürtajla alacaklarını söylediler kanamam durmadığı için.zor günler.sabır ve güç dilemekten başka çaremiz yok.yüce rabbim herşeyin iyisini e güzelini bilir.doktoruma her gidişimde düşürdün mü bebeği diyorlardı,çünkü herşeyi sınırdaymış işte o günlerden buralara geldik.şimdide erken doğum riski taşıyorum.hayırlısı diyorum.hayatta herşey sabırla mükafat buluyor canım.

hepinize çoook teşekkür ederim.isyan değil benimkisi de işte ne bileyim bazen olurya daralır insan sığamaz kabuğuna,korkaklığı,umutsuzluğu,endişeleri baş gösterir ya derinden anlatamaz ama yada anlatamadığını anlaşılmadığını hisseder.bilirsiniz işte herkese olur zaman zaman.o dönemdeyim sanırım. çook sağolun kızlar.gerçekten destek buluyorum sizlerden.bazen eşimin bile beni anlamadığını düşünüp buraya kosuyorum.hatta bazan eşime sizlerin hamiş haberlerini verip seviniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…