Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bizimde çarşamba günü evlilik yıl dönümümüz üç sene bitiyo zaman ne cabuk geciyo sanki daha dün evlenmişim gibi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Eşimin dogum gunu 10eylul ama eşim gunduz 3te işe gidicek gece 1de gelicek
konu açtım bakarmsınz arkaadaşlar yorumlarınzı bekliyorum

daha iyi işte 3 te işe gittimi sen gece 1 e kadar hazırlanırsın güzel bir pasta al hediyesini de al sende süslen işte canım benimde birkeresinde eşimin dogum günü dört onikiye denk gelmişti üçte onu işe yolladım ve hemen arkasından cıktım pasteneye gittim pasta aldım ve onun gelme saatine yakın süslendim ve süprizzz yaptım onunda hoşuna gitti canım kocacımmm benimmmm :içelim::içelim::içelim::içelim:

kızlar herkese günaydııınn..hayırlı ve neşeli günleeerr.benim reglim ayın 20 sine. 21 inde de memurluk sınavına girecem.bi adet olursam o ağrılarla sınavda ne yaparım bilmiyorum...hayırlısı bakalım...

merhabalar herkese benım listede ismim yok 7 eylül regl olmam gerekiyordu hala olmadım.
test yaptım buGün ikinci cizgi silik cıktı hayırlısı inş. yarında Kan testi Sonucunu alıcam...
allah herkesin gönlüne göre versin inş..
allah utandırmasın iNş...

sevgiler

hayırlısı olsun cnm inşallah allah gönlüne göre versin.kıslar bende yarın keseyi görmeye gtcm inşallah görünür ya çok heyecenlıyım.

günaydın kızlar.ecemcim hayırlısı güzel haberlerle mutlu bir şekilde gel canım.
maryobbbilmez canım hoşgeldin.sanırım hamiş çıkacaksın.hadi hayırlısı olsun.darısı bizim kızların başına,beklemede olan arkadaşlar nerdesiniz?

inşallah cnm ya öyle heyecanlıyım ve korkuyorum ki.inşallah görürüz bende rahatlarım birazcık.off offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…