- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.901
enelcim malesef ben regl oldum bebiş ffalan yok kesin idrar testide negatifdi dün zaten hayırlısı olsun aman bunu da şükür ki regl olabildim hiç olmıcam sandım sıkıntıdan dr a gidicem bu ay ama kontrole bakalım ne dicek ben rahim filmi isticem o da bi kesin belli olsun da içim rahat olsun tedavi istemicem bu ay ramazandan dolayı belki sonraki aya ama kafama yatarsa da başlarım tedaviye bakalım kısmet sen nasılsın nasaıl gidiyo hem hamişlik hem çalışmak iisin umarım bacım bana da dua et nolurrrrrr
amin cnm ya inşallah saol güzel dileklerin için.inan varya durup durup bakıyrum kanama leke var mı diye.ne kadar zormuş bir bebeği taşımak.dinlenip dinlenip iş yapıyorum.eşimde yarın göreve gtck ben yalnız kalıcam evde.umarım yarın görürüz de o da rahat gider :)
Canım sıkma canını merak etme görüceksin bebişini buarada hangi hastaneye gidiyorsun kocaelide ve memnunmusun?
arkadaşlar netten araştırıyorum de eğer görünmezse dış gebelik olabilirmiş.canım sıkldık ya bunun belirtisi yok mudur.kanamam lekem falan olmadı.dış gebelik olsaydı bu belirtiler olmaz mıydı.off ya canım sıkldı.
arkadaşlar netten araştırıyorum de eğer görünmezse dış gebelik olabilirmiş.canım sıkldık ya bunun belirtisi yok mudur.kanamam lekem falan olmadı.dış gebelik olsaydı bu belirtiler olmaz mıydı.off ya canım sıkldı.
herkeze günaydın....
Nasılsınız?Enelcim bugün nasılsın bitanem başladın mı işe?
Ecem İnş. yarın bebişini görürsün ve rahatlarsın arkadaşım.
Semacım senide takip ediyorum bu ay olmadı demekki zamanı gelmemiş canım önümüzdeki ay inş. Hakkında hayırlısı olsun...
gülüm iyiyim canım.işe başlamadım.başlamayı bugün itibariyle düşünmüyorum su affı çıkmış arkadaşlar belediyenin önünden bile geçme berbat durumdayız diyor.
hakkında hayırlısı canım benim hep duacınım.öpüyorum kocaman :asigim:
Hayırlısı olsun canım benim Eğer maddi olarak seni zorlamıcaksa dinlenmen senin için daha iyisi aslında.Sonunda bebişin için deyicek zaten.Önemli olan melek...:ecrin_bebek:
Sağol canım beklemedeyiz bizde sıra bize ne zaman gelir Rabbim bilir. Köye gittim geldim. Bütün ziyaretlerde bebişinin sende kalması için duada ettim. Ve tüm kadınlar kulübündeki arkadaşlar için.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. :CüvCüv:
cnm saol ya bende panik yapmıştım çok saol.kanamam yok leke de yok.ağrım vardı geçen hafta ara ara oluo ama çok değil öyle doktora sordum hatta normal demişti.şuan da az var ağrım .inşallah dediğin gibidir cnm ya saol.
Slmlar kizlar nsilsiniz umarim allah herkesin kalbindekini başina verir
sağol canım işim iyi maaşımı yine alıyorum şükür ama olmasada önemli değildi.bebişim iyi olsun yeter.biz dış gebelik ve çok zor bir kanamdan sonra bugünlere geldik şükür.rabbim hepinize nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?