Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

amin cnm ya inşallah saol güzel dileklerin için.inan varya durup durup bakıyrum kanama leke var mı diye.ne kadar zormuş bir bebeği taşımak.dinlenip dinlenip iş yapıyorum.eşimde yarın göreve gtck ben yalnız kalıcam evde.umarım yarın görürüz de o da rahat gider :)

enelcim malesef ben regl oldum bebiş ffalan yok kesin idrar testide negatifdi dün zaten hayırlısı olsun aman bunu da şükür ki regl olabildim hiç olmıcam sandım sıkıntıdan dr a gidicem bu ay ama kontrole bakalım ne dicek ben rahim filmi isticem o da bi kesin belli olsun da içim rahat olsun tedavi istemicem bu ay ramazandan dolayı belki sonraki aya ama kafama yatarsa da başlarım tedaviye bakalım kısmet sen nasılsın nasaıl gidiyo hem hamişlik hem çalışmak iisin umarım bacım bana da dua et nolurrrrrr

etmem mi gülüm ne demek duaların lafımı olur.ben dilerim rabbim isterse herşey olur.hayırlısı olsun hakkında.
ecemcim öyle kuru luru endişelenip bebişinide üzme bakıyım klava:
herşey çok güzel olucak.

herkeze günaydın....
Nasılsınız?Enelcim bugün nasılsın bitanem başladın mı işe?
Ecem İnş. yarın bebişini görürsün ve rahatlarsın arkadaşım.
Semacım senide takip ediyorum bu ay olmadı demekki zamanı gelmemiş canım önümüzdeki ay inş. Hakkında hayırlısı olsun...

Canım sıkma canını merak etme görüceksin bebişini buarada hangi hastaneye gidiyorsun kocaelide ve memnunmusun?

arkadaşlar netten araştırıyorum de eğer görünmezse dış gebelik olabilirmiş.canım sıkldık ya bunun belirtisi yok mudur.kanamam lekem falan olmadı.dış gebelik olsaydı bu belirtiler olmaz mıydı.off ya canım sıkldı.

Canım sıkma canını merak etme görüceksin bebişini buarada hangi hastaneye gidiyorsun kocaelide ve memnunmusun?

cnm ben askeri hastaneye gidiyorum evlendiğimden beri doktorum var ona gidiyorum.memnunum ama testlerin çoğu yapılmıyor burda.dışarıda yaptırıyorum

canını sıkma moralin yüksek olmalıki herşey yoluna girsin Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.amin

Eylül veya Ekim ayında bende çift çizgi görmek istiyorum..Çalışmalara tam gaz devam hanımlar.. :dance: Benide listeye eklermisiniz ? kaydirigubbakcemile2

kız şimdi gelcem yanına bi tokat atıcam sana klava: :mymeka:
akıllım dış gebelik olsa bu kadar yaşarmı bebek karnında.ağrın olur kanaman başlar.kim sokuyo bunları senin aklına.ağrın varmı şiddetli ama kanaman varmı yok.
benim kanamam vardı doktorum ağrın çok şiddetlenirse dış gebelik acil gel dedi.
hemen toparlan bakalım bebişin bunu duymasın. :mymeka:

gülüm iyiyim canım.işe başlamadım.başlamayı bugün itibariyle düşünmüyorum su affı çıkmış arkadaşlar belediyenin önünden bile geçme berbat durumdayız diyor.

hakkında hayırlısı canım benim hep duacınım.öpüyorum kocaman :asigim:

Hayırlısı olsun canım benim Eğer maddi olarak seni zorlamıcaksa dinlenmen senin için daha iyisi aslında.Sonunda bebişin için deyicek zaten.Önemli olan melek...:ecrin_bebek:

Sağol canım beklemedeyiz bizde sıra bize ne zaman gelir Rabbim bilir. Köye gittim geldim. Bütün ziyaretlerde bebişinin sende kalması için duada ettim. Ve tüm kadınlar kulübündeki arkadaşlar için.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. :CüvCüv:

sağol canım işim iyi maaşımı yine alıyorum şükür ama olmasada önemli değildi.bebişim iyi olsun yeter.biz dış gebelik ve çok zor bir kanamdan sonra bugünlere geldik şükür.rabbim hepinize nasip etsin.

cnm saol ya bende panik yapmıştım çok saol.kanamam yok leke de yok.ağrım vardı geçen hafta ara ara oluo ama çok değil öyle doktora sordum hatta normal demişti.şuan da az var ağrım .inşallah dediğin gibidir cnm ya saol.

elbette canım.bu kadar karamsar olma.ara ara olan ağrılar normal.benim dediğim çok şiddetli acillik yapan bir ağrı ve yanında kanama.bunlar zaten dış gebelik yada düşük ile sonuçlanıyor.
senin bebişim sana sımsıkı tutunmakla meşgül şimdi kocaman öpüyorum.

DIŞ GEBELİĞİ VAJINAL ULTRASONDA GÖRÜYOLAR CNIM CNINI SIKMA TAKMA KAFANA :ecrin_bebek:

Tabiki canım ondan önemli değil. Zor süreçler atlattın inşallah hayırlısıyla kucağına alıcaksın.
Canım ya cinsiyet ne zaman belli oluyooo.. 14 Haftalık olmuş. İçimden geçen bi kızının olucağı Tabi önce sağlıklı olsunda ama kız doğdu içimee....:CüvCüv:

kıslar saolun enelcim çok saol inşallah dediğin gibi.ultrasonda keseyi göremedik hsay26 işte daha yeni 5 haftalık oldu.yarın görcez inşallah allahın izniyle.güzel haberler veririm inşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…