- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.001
canım sen kaç yıllık evlisin? ne zamandır bebek istiyorsunuz?
artık ne dusuncegimi bilemiyorum kızlar Allah herkesin gonlune gore versin hayırlısını versin......birde bugun bogurtlen koku aldım burda bi arkadas bahsediyordu yumurtaları catlatıyormus daha kolay hamile kalıyormussun o arkadas oyle kalmıs...bilmiyorum artık deneyim diyorum bende
ya su baglantıya bak yaa sinir oldum
canım bununla ilgili bir baslık gordum ben orda yazıyordu ama tam baslıgını hatırlamıyorum..sifalı bitkiler bolumune bi bak bakalım.....orda arkadas her gun kaynatıp içtigini yazmıs...ben bugun aktarcıya sordum koklu bitkiler kaynatılıp da içilirmis ve mesela bir iki koku kaynatıp daha sonra tekrar kaynatabiliyormussun....
artık ne dusuncegimi bilemiyorum kızlar Allah herkesin gonlune gore versin hayırlısını versin......birde bugun bogurtlen koku aldım burda bi arkadas bahsediyordu yumurtaları catlatıyormus daha kolay hamile kalıyormussun o arkadas oyle kalmıs...bilmiyorum artık deneyim diyorum bende
iyi geceler canım konuyu açan benim yumurta çatlaması için bögürtlen kökü ordan ögrenebilirsiniz..
canım pardon farketmedim sorunu baglantı o kadar kotu ki...gorev icabı vandayız aslen buralı degiliz yani
iyi geceler canım konuyu açan benim yumurta çatlaması için bögürtlen kökü ordan ögrenebilirsiniz..
Vanın neresindesiniz bizde daha önce ercişte görevliydik
su limon testine sakın inanmayın başka bir topikte inceledim bende aslı yok hamişlerdede hamiş olmayalardada dibe çöktüğü olmus.kesin bir test değil haberiniz olsun kızlar
merkez canım.....ne zaman burdaydınız
askeri personel misiniz canım? . . . .kısmetse iki yılımız kaldı bizim burda donuste aydın da tercihlerimiz arasında olcak ama nasıp tabii
bende ogretmenim canım esim askeri personel......sıcaga alıskınım canım en azından ben manisalı biri olarak =) sizin esas memleket neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?