Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Bende böğürtlen kökünü merak ediyorum bende alıcam ama ne zaman kullanıcamı bilmiyorum, yumurtlama tarihlerinde mi içilecek acaba

canım bununla ilgili bir baslık gordum ben orda yazıyordu ama tam baslıgını hatırlamıyorum..sifalı bitkiler bolumune bi bak bakalım.....orda arkadas her gun kaynatıp içtigini yazmıs...ben bugun aktarcıya sordum koklu bitkiler kaynatılıp da içilirmis ve mesela bir iki koku kaynatıp daha sonra tekrar kaynatabiliyormussun....

İşte zamanı önemlimi acaba onu merak ediyorum, ayrıca sordum biraz önce tekrar soruyorum vandamı yaşıyosunuz oralımısınız

iyi geceler canım konuyu açan benim yumurta çatlaması için bögürtlen kökü ordan ögrenebilirsiniz..

su limon testine sakın inanmayın başka bir topikte inceledim bende aslı yok hamişlerdede hamiş olmayalardada dibe çöktüğü olmus.kesin bir test değil haberiniz olsun kızlar

askeri personel misiniz canım? . . . .kısmetse iki yılımız kaldı bizim burda donuste aydın da tercihlerimiz arasında olcak ama nasıp tabii

askeri personel misiniz canım? . . . .kısmetse iki yılımız kaldı bizim burda donuste aydın da tercihlerimiz arasında olcak ama nasıp tabii

Hayır ikimizde öğretmeniz, çok sıcak bir yer ama çok tavsiye etmiyorum açıkçası yani dayanılmaz bir sıcağı var biz kaçmayı düşünüyoruz ama zor

bende ogretmenim canım esim askeri personel......sıcaga alıskınım canım en azından ben manisalı biri olarak =) sizin esas memleket neresi

bende ogretmenim canım esim askeri personel......sıcaga alıskınım canım en azından ben manisalı biri olarak =) sizin esas memleket neresi

Biz aseln kırıkkaleliyiz, vanın buzlarından bıktık sıcak bir yer olsun dedik bu seferde en uca en sıcak yere gelmişiz tutturamadık iklimi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…