Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yaşasınnnnnnnnnn :roflol::roflol: prolaktinim 83.07 olmuş ilk yaaptırdıgımda bu tahlili 56 dı buseferde cıktı kafayı yicem bunun yüzünden hamile kalamıyorum ama bu ay düşürcem bunu ilac yazdı doktor zaten bidahiki ayda özel muaneye gidecem çatlatma ignesine başlıcamm :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:
hamile olan arkadaşlar bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum ama lütfen bana tepki göstermeden önce biraz sakince düşünüp anllamaya çalışın.

bizler bu topiğe hamile kalmadan önce takılıyorduk ve hamile kaldığımızı öğrendikten sonra da buradaki arkadaşları yalnız bırakmamak, onlara destek olmak için burada kalmaya devam ettik. belki de hata ettik. belki de artık burada olmamamız gerekiyor çünkü buraya ait değiliz. hamile kalmak isteyenlere ait bir alanı kullanıyoruz. kalma amacımıza uygun olarak buradaki arkadaşlarea moral ve destek vermekle kalsak sorun yok. ama kendi şikayetlerimizi ve özellikle mutluluklarımızı burada paylaşmaya kalktığımız zaman bence sorun var demektir. burada sokakta hamile ya da bebekli bir kadın gördüğünde burnunun direği sızlayan, ağladığını belli etmemek için başını öne eğen bir yığın arkadaşımız var. bizler burada misafir olmamız gerekirken hamile olmanın ne kadar muazzam bir duygu olduğu ve başına gelmeden anlaşılmayacağı gibi abartılı duyguları acı çeken arkadaşların yanında paylaştığımızda onları için için üzebiliriz diye düşünüyorum. hiçbirinizin kimseye nispet yapmak, kimseyi incitmek gibi bir niyeti olmadığını biliyorum. ama lütfen düşünün daha birkaç hafta önce sizler hamile kalmayı canı gönülden isterken birileri gelip sizin burnunuzun dibinde bunun ne kadar olağanüstü bir tecrübe olduğunu ve yaşamadan bilinemeyeceğini söylese ne hissederdiniz. lütfen bu tür paylaşımlarımızı hamilelere ayrılmış bölümlere saklayalım ve burada ne amaçla bulunduğumuzu unutmayalım. ayrıca ben anne olmadan anlayamazsın, yaşamadan bilemezsin gibi laflara inanmıyorum. burada ya da dünyanın herhangi bir yerinde hiçbir zaman anne olamasa bile, defalarca anne olmuş annelerden daha anaç bir sürü kadın olduğunu biliyorum.

böyle bilmiş bilmiş konuşup sevimsiz olduğum için hem hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımdan hem de hamile kalmış ve buradaki arkadaşları yalnız bırakmayan vefalı arkadaşlarımdan özür diliyorum. benim üzerime hiç vazife olmayan bir olaya burnumu soktuğumun farkındayım ama benim burnumun direği sızlıyordu.

ÖZÜR DİLERİM!!!

mrb.kızlar benim son adet tarihim 31 ağustos.Herhalde bu durumda 30 eylüle tekabül edecek.Benide listeye eklerseniz sevinirim.Hepimizin hayırlı haberlerle mesaj yazması duasıyla,

canım kan testi ve diger test icin adetinin ikinci gununde olman gerekiyormus tesaduf iste bende ikinci gunumdeydim denk geldi....alttan muayene etmedi sadece ultrasonla ustten muayene etti

ben o testlerin hepsini yaptırdım düşüklerden sonra.yani hormonmus filmmiş hepsini yaptırdım.ama ekime kadar gabe kalamazsan gel dedi ama belli bir gun söylemedi.ben yine adetimden sonra giderim heralde alttan muane falan olursa diye.sağol canım

ankakuşu sağol canım çok düşüncelisin.Hiçbir arkadaşın sana kızacağını sanmıyorum çünkü yerinde bir serzenişte bulunmuşsun.Açıkçası bende sayfayı zor buldum.Yazılanları okuyunca farklı bir konuyamı girdim acaba diye şaşırdım.arkadaşlar bu site her ihtiyaca cevap verecek kadar kapsamlı lütfen alınmayın ama sizler bir mertebe yükselmiş olarak kendi sahanızda yazışırsanız bizlerde kendi kendimizle (hamile olmayan arkadaşlarla) belki daha çabuk dertleşebilir sorunlarımıza çözüm bulabiliriz.Allah her kadına o yüce duyguyu annelik duygusunu yaşatsın inş.Allah a emanet olun.sevgilerimle..

bak cnmcım msjını defalarca okudum.bende hamile kalmadan önce burada hamile arkadaşlaırımın yanıdaydım onlara destek oluyordum,burada ne amaçla bulunduğumu da çok iyi biliyorum.biz burada arkadaşlarımıla sevinirken böyle bir yazı yazıp canımı sıkmana gerek yoktu .bence ii yapmamışsın.burda hepimiz birbirimize destek oluyorz,sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz.bence sen de bir daha düşün

ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var bu bölüme nasıl hamile olanlar yazıyorsa,hamileler bölümüne de hamile olmayanlar yazıyor.bunun gibi bir çok örnek var.

selam kızlar.
ankakuşum bende sana katılıyorum.hatta sudenaz izin verdikçe demiştim.bu konuda rahatsız olan arkadaşlarımız var sanıyorum.ayrılma zamanımız gelmişse yapacak birşey yok.ama arada yine hal hatır sorarız.öpüyorum hepinizi.

konunun başlığı eylül ekimde çift çizgiyi görmek isteyenler.ben şimdi hamileyim diye yazmıyım mı yani.böyle bir kural yok aksine daha çok giriyorum

biz burada hamile kalan arkadaşlarımızla daha çok seviniyoruz ve derdimizi sorunlarımızı paylaşıyoruzben kendi adıma söyleyim ben önceden üye olmuştum ama okadar girmiyodum ve bu bölümü görünce dahada cok giriyorum ve hamile haberleri alınca kendiminmiş gibi seviniyorum ben kendi sıkıntımı sorunumu unutuyorum bence hamilelerde yaza bilir ama sen rahatsız oluyosan bu bölüme girme senin dedigin gibi hamile görünce bende uzuluyodum ama şimdik üzülmüyorum neden üzülmüyorum burdaki arkadaşlarımın sayesinde ve benden sonra evlenen teyzemin kızının çocugu olacak bayramdan sonra ve ben seviniyorum teyze olcam diye anakuşu hani yazmıssınya
(hamile olan arkadaşlar bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum ama lütfen bana tepki göstermeden önce biraz sakince düşünüp anllamaya çalışın)bence sen kendin sakince düşünüp öyle yazsaydın :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ankakuşunu yazdığı konuda ben açıkça fikrimi dile getireyim.
elimden geldiği kadar burda sizleri üzmeyecek kelimeleri seçerek yazmaya çalışıyorum.burda sizinle yazışmayı elbette isterim.ama üzülen içinden tepki veren arkadaşlar varsa elbette yazmam.sonuçta rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi üzmek kırmak istemem.ben ilk bu topikle tanıştım uğur getirtiniz bana.ankakuşu kötü amaçla söylememiş belki rahatsoz olan arkadaşlar vardır dile getiremiyordur diye düşünüp yazmış.
sudenazın fikrinide merak ediyorum.sizler nasıl karar verirseniz ben ona varım.sizleri mutlu görmek isterim sadece hepsi bu kızlar.

enel_17 canım sen kafana takma dedigin gibi allah herkesin kalbine göre versin bence anakuşu rahatsız oluyosa bu dopinge girmesin yorumlarımızıda okumasın bence anakuşun bazı sorunları var ve bir doktora gitsin burda bize böyle şeyler yazmak yerine :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

arkadaşlar benim amacım bir tartışma başlatmak ya da ağız tadıyla sürdürdüğümüz beraberliğimizi ikiye bölmek falan değil. kimseye ya da kimseyi kastederek yazmadım. hamileler buraya girmesin yazmasın da demedim. burdaki insanlar hamilelerden rahatsız oluyor da demedim. aksine insanlar hamile kalıp buraya bir daha uğramadıklarında, geride kalanları hiç merak etmediklerinde daha kırıcı olabilir bir bakıma. ben sadece biraz konu ayrımı yapmamız gerektiğini ve sevinçlerimizi daha ölçülü dile getirmemiz gerektiğini söylemek istedim. ve hiçkimseye sormadan sırf kendi düşüncelerimi dile getirdiğim için hepinizden özür de diledim peşinen. lütfen bu konuyu bir tartışmaya çevirmeyelim. okuduk üzerinde düşündük, katıldık ya da katılmadık, herkes kendi bildiği şekilde hayatına devam edecektir. kimsenin kimseye şunu yap bunu yapma, oraya gir, buraya girme deme hakkı yok sonuçta. ben sadece farklı bir açıdan bakalım istedim.

sizler benim ilk arkadaşlarımsınız elbette sizinle yazışmak isterim.rahatsız olan arkadaşlar varsa söyleyebilir özelden mesaj atabilir bana.çok sağolun.eminimki ankakuşumda burda olacak bizimle.

enelcim yapma allah aşkına hele sen bu konunun kesinlikle muhatabı değilsin. senin ne kadar içten ve nazik olduğunu buradaki herkes biliyor. sudenazın da hamileler benim topiğime gelmesin diyeceğini hiç sanmıyorum. ben sadece hamile kalmayı bekleyenlerin arasında "sizler bunu yaşamadan anlayamasınız" gibi söylemi fazla abartılı buldum. burada herhangi bir arkadaşımın hamile kaldığında ne gibi duygular hissedilebileceğini fazlasıyla bildiğine eminim. konu hiç istemediğim bir yere geldi. kötü ben oldum. çok üzgünüm...

demekki kimse bu konuya farklı acıdan bakmak istemiyo isteseydiler senden önce davranırlardı :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…