Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu arada bir yanlış anlama daha var sanırım. ben zaten hamileyim, hamile olanları çekememiş de böyle bi şey yazmış falan değilim. sadece arkadaşlarımın böyle şeylerden incinebileceğini düşündüm.

ben anladım seni canım.iyi niyetli olarak söylediğinide biliyorum.kendimi baz alarakta söylemedim.belki vardır dedim rahatsız olanlar diye yani olabilir nede olsa herkes bu konuda üzgün.elimden geleni yapıyorum sizlere destek olmak için.belki aynı yollardan geçmedik sizler ilaç falan kullanıyorsunuz o konularda bilgim yok.ama manevi olarak yanızda olmaya çalıştım hep.elimden gelen bu kadar.hepinizi seviyorum.

slm ben her ikinizinde yazısına teşekkür ettim,bunun anlamı evet burdan gidin artık DEĞİL...bu teşekkürün sebebi bu kadar ince ve hassas düşünmeniz...dürüst olmak gerekirse bazen benimde burnumun direği sızlıyo ve bi kaç saat siteye girmiyorum,ama bu hamileler tamamen aramızdan çıksın yada bize burdan nispet yapıyolar demek değil,tamamen benimle alakalı...yani diyeceğim o ki her ikinize de ve diğer hamişlerede burda ihtiyacımız var,tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız çok öenmli bizim için...takıldığımız sorunlarda sizleri yanıbaşımızda görmeyi seviyoruz biz,sizi de seviyoruz,sizde bizi sevin hatta en çok beni sevin:))..ve lütfen burda kalın kucak dolusu sevgiler hepinize...

ben gerçekten hala anlamış değilim .arkadaşlar genel bir soru soruyorum hamile olanlar artık bu bölüme giremiyor mu,hamile olmayanlarla konuşamıyormu,onlara destek olamıyormu,hamileleğinin sevincini burda onlarla aynı yolda yürüyen arkadaşlarla paylaşamıyormu.ben anlamıyorum.yani artık biz bu siteye girmeyelim mi.konuya farklı açıdan bakarken ben kendi adıma çok üzüldüm.

arkadaşlar çok özür dilerim çok üzgünüm. bu kadar yanlış anlaşılabileceğimi düşünmemiştim. ne anlatmak istedim ne anlaşıldı. dün burada çok üzgün iki arkadaşım vardı. bugün yazılanları okuduğumda onların incinebileceğini düşündüm. söylemek istedim. ama dünyanın en kötü kalpli en fesat insanı ben oldum. üstelik de hiç haketmediğim, kimsenin de haketmeyeceğine inandığım hakaretlere maruz kaldım. ben aylardan beri burada sizlerleyim. kendimi hiç anlatamamışım meğer. çok üzgünüm. elim belimde çemkirmiyorum, için için ağlıyorum...

canım özelin neden kaapalı mesaj atamıyorum açarmısın lütfen.

bilmiyorum enel kendiliğinden kapanmış ve açamıyorum. nasıl açıcam ben de sana yazmaya çalışıyorum deminden beri

neden ki?moderalatör ve kontak dışındakilere mesaj gönderme seçeneğin açıkmı?başka konuda da koşacaktım seninle.senden mesaj bekliyorum öyleyse?

canım dün okudugum yazılarda ben şunu gordum arkadaslar dedıkı hamıle oldugunuzda ne hıssettınız bebegı gordugunuzde ne hıssettınız bende dedımkı bu duyguyu anlatmam imkansız çünkü içinde birinin yaşadıgını hıssedıyosun dedım ve allah herkese bu duyguyu yaşatsın dedım senağlama onun ıcın tepkı bana galıba okudugum kadarıyla bende bıdaha gırmem bu topiğe çünkü insanlar üzüntülerinin yanında sevinçlerinide paylaşmak istiyor bilmiyorum bana katılıyomusunuz ama bence bole rahatsız olduysanız üzgünüm hakkınızı helal edin ltfn

ya arkadaşlar konunun tam olarak nereden başladığını bilmiyorum ama fikrimi söylemek istedim.hamile kişileri sadece bu topikte değil,sokakta çalıştığımız ortamda da görüyoruz.kendi adıma şişmiş karınlar görünce özeniyorum.ama sadece karınlara mı hayır küçük bebişleri görünce de çok özeniyorum.ama okadar.istediğimiz herşeye istediğimiz zaman kavuşamıyoruz.olsun.ama burdaki hamile arkadaşlar sayesinde birçok şey öğreniyoruz.tecrübeleri bize yol gösteriyo.şuan burda sadece hamile olmayı bekleyen arkadaşlar olsalar adet gecikmelerinin ne anlama geldiğini nasıl yorumlıcaz.yaşanmış bişeyler olmalıki biraz aydınlanalım.aylardır hamile olmayı bekleyenler olsa sadece dertlerimizi konuşup benim derdim senin derdin dice ve kendimizi daha da kötü hissedicez.tabiki onlarıda paylaşıcaz am mesele 1 senedir 2 senedir hamile olmayı bekleyip hiç umudu yokken hamile kalıveren arkadaşları görünce bizde payımıza düşen umudu alıyoruz,ona olduysa ben de hamile kalabilirim diyosun ve bu bana umut veriyo.tecrübelerini deneyimlerini bizlerle paylaşan derdimize ortak olan tüm hamişlere ve hamiş olmayı bekleyen benim gibi tüm eylül ve ekimde çift çizgiyi görmek isteyenler listesine TEŞEKKÜRLERRRRRRR.

cnm bende bu soruya cvp verdim.yani sana yada bana farketmez.bence böyle bir şey söylememek gerekirdi inan benim sevincim kusağımda kaldı sanki kendimi kötü bir şey yapmışım gibi hissettim.bende artık bu bölüme girmeyi düşünmüyorum herkese sevgiler arkadaşlar.allah gönlünüze göre versin.:a015:

neden ki?moderalatör ve kontak dışındakilere mesaj gönderme seçeneğin açıkmı?başka konuda da koşacaktım seninle.senden mesaj bekliyorum öyleyse?

Enel merhaba; nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundamı?
ben kimyasaldan sonriki ilk reglimi dün oldum ama dünden beri çok az geldi kanamam umarım bir sorun yoktur. bu aydan itibaren Allah'ın izniyle tekrar denemelere başlayacağız. herkese selam

BENDE ÖLE HİSSETTİM EMİN OL CNIM BENDE BU TOPİGE GİRMİYCEM SADECE SEVİNCİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM KALP KIRDIYSIM COK ÜZGÜNÜM:çok üzgünüm:SENDE HERKESDE ALLAHA EMANET OLSUN KİB BAŞKA TOPİKLERDEDE GÖRÜSELİM ECEMCIM:a015:

canım sana değil.sanırım sudenaz la muzurperinin bir dialogu var.onlardan etkilenerek böyle konuşmayalım onları üzmeyelim demek istedi ankakuşu.yoksa art niyetli bir amacı yok.üzüntülerine üzüntü katmayalım demek istedi.tabii benim tahminim bunlar.sudenazın fikride çok önemli herkesin fikrini duymak isterim.

iyiyim canım çok sağol.iyi olmana ve moralinin yerinde olmasına sevindim.rabbim gönlüne görer versin inşallah en kısa zamanda senide hamişler arasında görürüm canım.kendine çok iyi bak.öpüyorum.

kızlar yapmayın böyle size değildi lütfen.gelin şuraya.eski sohbetimize geri dönelim yazdıklarımı okumuyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…