- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.161
enelcim yapma allah aşkına hele sen bu konunun kesinlikle muhatabı değilsin. senin ne kadar içten ve nazik olduğunu buradaki herkes biliyor. sudenazın da hamileler benim topiğime gelmesin diyeceğini hiç sanmıyorum. ben sadece hamile kalmayı bekleyenlerin arasında "sizler bunu yaşamadan anlayamasınız" gibi söylemi fazla abartılı buldum. burada herhangi bir arkadaşımın hamile kaldığında ne gibi duygular hissedilebileceğini fazlasıyla bildiğine eminim. konu hiç istemediğim bir yere geldi. kötü ben oldum. çok üzgünüm...
arkadaşlar çok özür dilerim çok üzgünüm. bu kadar yanlış anlaşılabileceğimi düşünmemiştim. ne anlatmak istedim ne anlaşıldı. dün burada çok üzgün iki arkadaşım vardı. bugün yazılanları okuduğumda onların incinebileceğini düşündüm. söylemek istedim. ama dünyanın en kötü kalpli en fesat insanı ben oldum. üstelik de hiç haketmediğim, kimsenin de haketmeyeceğine inandığım hakaretlere maruz kaldım. ben aylardan beri burada sizlerleyim. kendimi hiç anlatamamışım meğer. çok üzgünüm. elim belimde çemkirmiyorum, için için ağlıyorum...
bilmiyorum enel kendiliğinden kapanmış ve açamıyorum. nasıl açıcam ben de sana yazmaya çalışıyorum deminden beri
ben gerçekten hala anlamış değilim .arkadaşlar genel bir soru soruyorum hamile olanlar artık bu bölüme giremiyor mu,hamile olmayanlarla konuşamıyormu,onlara destek olamıyormu,hamileleğinin sevincini burda onlarla aynı yolda yürüyen arkadaşlarla paylaşamıyormu.ben anlamıyorum.yani artık biz bu siteye girmeyelim mi.konuya farklı açıdan bakarken ben kendi adıma çok üzüldüm.
canım dün okudugum yazılarda ben şunu gordum arkadaslar dedıkı hamıle oldugunuzda ne hıssettınız bebegı gordugunuzde ne hıssettınız bende dedımkı bu duyguyu anlatmam imkansız çünkü içinde birinin yaşadıgını hıssedıyosun dedım ve allah herkese bu duyguyu yaşatsın dedım senağlama onun ıcın tepkı bana galıba okudugum kadarıyla bende bıdaha gırmem bu topiğe çünkü insanlar üzüntülerinin yanında sevinçlerinide paylaşmak istiyor bilmiyorum bana katılıyomusunuz ama bence bole rahatsız olduysanız üzgünüm hakkınızı helal edin ltfn
neden ki?moderalatör ve kontak dışındakilere mesaj gönderme seçeneğin açıkmı?başka konuda da koşacaktım seninle.senden mesaj bekliyorum öyleyse?
cnm bende bu soruya cvp verdim.yani sana yada bana farketmez.bence böyle bir şey söylememek gerekirdi inan benim sevincim kusağımda kaldı sanki kendimi kötü bir şey yapmışım gibi hissettim.bende artık bu bölüme girmeyi düşünmüyorum herkese sevgiler arkadaşlar.allah gönlünüze göre versin.:a015:
canım dün okudugum yazılarda ben şunu gordum arkadaslar dedıkı hamıle oldugunuzda ne hıssettınız bebegı gordugunuzde ne hıssettınız bende dedımkı bu duyguyu anlatmam imkansız çünkü içinde birinin yaşadıgını hıssedıyosun dedım ve allah herkese bu duyguyu yaşatsın dedım senağlama onun ıcın tepkı bana galıba okudugum kadarıyla bende bıdaha gırmem bu topiğe çünkü insanlar üzüntülerinin yanında sevinçlerinide paylaşmak istiyor bilmiyorum bana katılıyomusunuz ama bence bole rahatsız olduysanız üzgünüm hakkınızı helal edin ltfn
Enel merhaba; nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundamı?
ben kimyasaldan sonriki ilk reglimi dün oldum ama dünden beri çok az geldi kanamam umarım bir sorun yoktur. bu aydan itibaren Allah'ın izniyle tekrar denemelere başlayacağız. herkese selam
BENDE ÖLE HİSSETTİM EMİN OL CNIM BENDE BU TOPİGE GİRMİYCEM SADECE SEVİNCİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM KALP KIRDIYSIM COK ÜZGÜNÜM:çok üzgünüm:SENDE HERKESDE ALLAHA EMANET OLSUN KİB BAŞKA TOPİKLERDEDE GÖRÜSELİM ECEMCIM:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?