G
guler.seckin.deniz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.181
kızlar olmıycak böyle.. karar verdim eve ultrasyon cihazı alcam. e artık arada sizede bakarız
adetime 1 hafta kaldı. sık tuvalete çıkıyom. göğüslerim çok hasass üstelikte çok şiştiler, uykum var ve çok duygusalım. herşeye ağlıyorum.
ama bu belirtiler sadece bu ay değil geçen aylardada olmuştu 1-2defa..
yokkk. olmuyo.. eve alcam ben.. alacam..
en azından oldu-olmadı tuttu-tutmadı diye kendimi yiyceme, eşime öğretirim o bakar bana.
nasılsa dr git gel kaptık olayı
cama da bi ilan yapıştırcam
merak eden herkes gelsin. cüzzi fiyata ultrasyon bakılır
kaydir igubbakcemile2
gülüm onu bende düşündüm.hemde ciddi ciddi.eskileri bile ikinci elde olsa pahalı oda pek net göstermiyor.yalnız belirtilerin çok fazla.neden geçen ayda var anlamadım.ilginç.
sevindim valla benim gibi düşünen biri daha varmış.
ay ne iyi olurdu dimi evde bir cihazın olması. canın sıkıldıkta. aklına bişiy takıldıkça bak varmı bişiy diye
canımcım geçen ay değilde ondan önceki aydada aynı belirtilerim olmuştu. oyüzden artık alıştım. gerçi dün ve bugün ateşim de epey yüksek.
aaaaaaaaaahhhh ultrasyondan önce bana bi derece gerek galibaaa
kızlar sizde varsa atsanıza banaaaa
işim bitince söz geri vercem
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bende çok var canım.digital gönderdim sana şimdi gelir.geri vermende sorun değil. :1hug:
tamam canım çok sağol
gelince el sallarım ben sana
kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
öptüm canım
ay çok keyfim yerinde
kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar burda kimseyi üzücek şeyler yaptiğimizi sanmiorum.....ankakuşu arkadaşimizin kötü niyetle yazdiğinida düşünmüorum ama ben bu listeye şubatta başladim kaç ay takip ettim 100 yakin hamile haberi aldim ama üzülmedim hep umutlandim sirabanada ellet gelicek die sabirla bekledim enel benden önce hamile kaldi yaşadiklarimiz da yakin şeylerdi onu duyunca havalara uçmuştum sonrada bn hamile kaldim sira sizde ve benim burda hamiş haberlerini beklediğim çok insan var takip etmeyede devam edicem ...aslinda bu konuyu açtiğin iyi bile oldu bnde hep merak ediodum rahatsizlik duyan varmidir die lütfen sizlere üzüntü değil umut olalim allah hepinizin gönlüne göre versin dualarim sizlerle
yok biyerden gelmiyorum sabah geç kaltığım için siteye geç giriyorum demek istedim.benim hayatımın çoğunu bu site kaplıyor artık.benim için bi mekan oldu burası:))
bizmde geri sayım başladı kızalr 20sınd e21inde regl gunum inş olmama buay aklıma geldıkce içim bi hoş oluyo yaaaa
senı analdım canım gelgite sormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?