Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tabi işin şakası kızlar hep karamsar olmıcazya birazda eglenelim gülelim :teytey::teytey::teytey::teytey::1hug::1hug::1hug::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Selam kızlar. Hala beklemedeyim. Adet günüm 18 dedim ama 17 de olabilir. Henüz olmadım ama belirtileri var. Bacaklarım uyuşuyor. Allahım isteyen herkese şu mübarek günlerin hatrına versin inşaallah...

evet kadriye dedigin gibi dualarımız kabul olmaya başladı inşallah bizde hamiş kalırız kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar dr. geldim ama değer 665,4 çıktı dr. haftaya tekrar gel dedi sizce nasıl? %100 diyemem dedi kendini koru dedi haftaya değerin daha yüksek olması gerekiyor dedi anlayacağınız pek sevinemedim kafam çok karıştı ya değer yükselmezse(

ya kızlar ben şimdi sevinmelimiyim dr. çok ciddi konuştu çok erken en iyi şekilde haftaya belli olur dedi keseyi görmem lazım dedi( offf off v,ben bir hafta daha nasıl bekliycem ya buarada hamiş arkadaşları tebrik ederim

kızlaar ben çok kötüyüm..dün adet oldum ama o kadar çok kanamam varki,ayağa kalkamıyorum,dün çamur gibi geldi ilk sonra akşam doğru kesilir gibi oldu ama bu sabahtan itibaren o kadar yoğun ki kanamam,hiç böyle olmamıştı..sancım bile çok olmazdı benim adetlerimde,genelde rahat geçirirdim ama bu ay çok zorluyo beni,bide mide bulantım çok hiç bişi yiyemiyorum,eğer bu gcede böyle devam ederse yarın sabah doktora gidim diyorum..fikri olan varmı arkadaşlar.benneyaptımki.

canım değerin çok güzel 5 yada 6 haftalık gibi göründü bana.doktor keseyi sağsağlim görmeden birşey demek istememiş.ama eminimki herşey yolunda gidecek.hadi allah tamamına erdirsin.

canım hemen doktora git.seninkide benimki gibi.önce çamur gibi sonra çok fazla kanama.hamişsen bi test yapsana.ben kanamalıyken farketmiştim.merak ettim şimdi canım.

canım hemen doktora git.seninkide benimki gibi.önce çamur gibi sonra çok fazla kanama.hamişsen bi test yapsana.ben kanamalıyken farketmiştim.merak ettim şimdi canım.

enelcim ilgine teşekkür ederim tatlım..canım fazla kanaman dışında başka belirtin olmuşmuydu senin..kafam iyice karıştı benim,acaba kist filanmı oluştu ondanmıdır diyorum,adetime bi kaç gün kala birden bire sancı girmişti her iki kasığımada ama içim oyuluyo sandım o kadar şiddetliydi,sonra bacaklarım çok ağrımaya başladı,damarlarım çekiliyo gibi,bu kadar şeyi neye yoracağımı şaşırdım valla..olmadı sabah bi test yapim,bişi çıkmazsa bile doktora gidicem inş..
bu arada kızın olacağı vallahi içime doğmuştu, dün sen doktora gidiyorum diyince diycektim sana "bence çok kuvvetli,dirayetli sağlam bi kızımız olucak" diye ama misafirlerim vardı yazamadım arada,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım,ismine bayıldım,bundan sonra herşey dahada güzel olucak inşallah sen,bebeğin ve eşin için..çok öpüyorum seni..

canım çok sağol.darısı sizlerin başına.benimde ağrım olmuştu.kasıklarım sürekli batıyordu.halsizlik dışında uyku dışında pek bir belirtim olmadı.rüyamda görmesem hiç aklımdan geçmedi hamile olduğum.

hatırlarmısın bi kaç gün önce rüyamda kendimi hamile gördüğümü anlatmıştım burdan:1shok: bide gerçekten hamile çıkarmışım,bu kadar benzerlik olmaz derim o zaman:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…