Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sana sükürler olsun ALLAHIM...
yeni hami$ler sizi gönülden tebrik ediyorum, allahim gönlünüze göre versin, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah..
bugün hic giremedim foruma evde degildim, bir actim veeeee bir sürü hami$ haberi aldim..
ramazan ayimiz bereketiyle geldiii.. insallah böyle devam eder..
hepinize cok cok saglikli bir hami$lik dönemi diliyorum kizlar...
kendinize ve bebeginize dikkat edin olurmu??

yeni hamişlermiz varmış bugun tebrik ederim kızlar.darısı bizimde basımıza.semraım yarın kan testi yaptır madem bizede haber ver ama sürekli yapmıssın ve hep aynı sonuc silik çift çizgi çıkmıs.hamilesindir buyuk ihtimal.
bu arada enelcim herşeyin yoluna girmesin cok sevindim.hayırlı olsun.birdahada sorun yaşamazsın inşallah.tabi hamileliğin boyunca kendinede bebişinede cok cok iyi bakıp dikkat etmen gerekli.kızını kucağına alırsın inşallah sağlıklıca.cok sevindim gerçekten.

Enelcim cnm anca girebiliyorum seni merak ettim cnm Hissettiğimiz gibi kız olucak öylemii?? Çok sevindim yaaa anlatamam.İsmide çok güzel herşeyde yolunda çok şükür.İnş. hep böyle gider.
Şirincim tebrik ediyorum senide Allah tamamını erdirsin cnm.
Beklemede olan arkadaşlar semracım sizlerde inş. yarın güzel haberleri verirsiniz.Dualarımız sizlerle
Darısı bizim başımızaaaaa....
İyi geceler...

valla ben diğer aylarda nasıılsa bu ayda aynı farklı bişey yok şimdiden kasıklarım ve ara ara belim ağrıyoo.Kendimi adet olucakmışım gibi hazırlıyorum yanii. İnşallah sen kalırsın cnm ama önceden dediğim gibi bu ay biraz daha umut var sendeee...Tabi kendini alıştırmamak en güzeli süpriz olsun dimii yaniiii

evet canım ya neden se ole oldum buay bide doktor yarayı dondurduktan sonra doktorum sebep buysa buay olr dedi belkide buyuzden buay bı umit var içimde yaa

psikolojikde olabilir cnm.üzülmemek için adet olucakmışsın gibi bekle. Zaten beklemekden başka çaremiz yok.Rabbim bizede göstericeği zamanı biliyoo o zaman gelene kadar sabırsızlıkla ümitle stresle bekllicezz. Tez zamanda gelir inş.gamyoncuiremsu

canım benim uykum geldi yatıyorum iyi gecelerr.Öpüyorum seni
bu gece dua edelim Rabbim bebişlerimizi bize ve isteyen herkeze en kısa zamanda hayırlısıyla göndersin(AMİN)

kadriyecim bu bizim 2. ayimiz...
allahim hayirlisiyla bizlerede bu güzel duyguyu yasatir insallah, bu gece bol bol dua edelim...
hepinizi öpüyorum kizlar iyi geceler

canimmm kadriyecimmm beni hamis listesine almissin ama belli degil bitanem daha :çok üzgünüm:
sabah bi test daha yapayim dedim cesaret edemedim,doktoru aradim taa haftaya randevu veriyor,ne yapicam bilmiyorum simdilik...en iyisi gidip bir test daha yapayim degil mi??
ahhhh ahh ismimde ne güzel duruyor kis o listede :CüvCüv:
allahimmm gönülden isteyen herkese nasip etsinnn:Saruboceq:

canım ben bu sabah sahurda test yaptım ve hamileyiim :CüvCüv:darısı tüm isteyenlerin başına hepinizin duacısıyım

meraba kızlar hamiş arkadaşları tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.kızlar size soru olcak ya ben bugun adet olcam ama dün sanki olcakmışım gibiyidi.ama bir türlü gelmedi bugun normal herşey akşama da olablirim gerçi ama kendimi fazla kaptırmak istemiyorum.sizde adet günü geldiğinde adet belirtilerini yaşadınızmı yoksa adet olacağınız günden farklımıydı bu sefer. ben dediğim gibi dün geldi gelecek dedim gelmedi bugunde dünden eser yok hayırlısı artık inşallah bende ve diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda aranıza katılırız

Günaydın kızlar; Yeni hamiş haberiyle açıldı bu sabahda devamı gelir inş....
tuğbamurat cnm tebrik ederim. Allah kucağına almayıda nasip etsin. Darısı bizim başımıza...

***************EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİ********************

*Ayvalık__________________hamiişiimiizzzzzz
*ecem_1912______________hamiişiimiizzzzzz
*beyaz16::::::::::::::::::::::::::::: :hamiimizzzzzzzz
*hatice1007::::::::::::::::::::::::::: hamiimizzzzzzzzz
*Cucu-pete::::::::::::::::::::::::::::: hamiimizzzzzzzzz
*semra84::::::::::::::::::::::::::::::: hamiimizzzzzzzz
*ŞİRİNE :::::::::::::::::::::::::::::::: hamiimizzzzzzzz

hamile olan arkadaşlarımı çoookkk tebrik ediyorum allah kucanızada almayı nasip etsin ramazan ayının bereketi allah isteyen herkese nasip etsin hamiş olan arkadaşlar kendinize ve bebişlerinizede çokkk iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…