Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kızlar bugün benim kafam biraz leyla gibi çok neşeliyim bugün baya bi erken kalktım dokundu heralde :roflol::roflol::roflol::roflol: bidaha erken kalmıcammmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hatırlarmısın bi kaç gün önce rüyamda kendimi hamile gördüğümü anlatmıştım burdan:1shok: bide gerçekten hamile çıkarmışım,bu kadar benzerlik olmaz derim o zaman:1hug:

ne güzel olur dimi?çok sevinirim vallaha.ama dikkat et ağrın çok olursa acillik kadar şiddetli hemen acile gidin canım.inşallah birşey olmaz.

ne güzel olur dimi?çok sevinirim vallaha.ama dikkat et ağrın çok olursa acillik kadar şiddetli hemen acile gidin canım.inşallah birşey olmaz.

güzelde lafmı tatlım,büyük sürpriz olur valla,hakkımızda hayırlısı olsun canım..rabbim evladında hayırlısını versin cümlemize...

kızlar farlutal içtim adet olmak için. ilaç bitti 4 gün oldu ben hala kırmızıları göremedim...

bekliyorum bakalım...

iyi akşamlar benim gibi özlemel ç.ocuk bekleyen arkadaşlarım iyi akşamlar beni bu ay olmadı ama umudum ekime kaldı sizlerden nbr
hamiş olanınız varmı

sanada yazayım.
önce iki adet tarihi arasındaki zamanı say kaç gün(enson adetinin başlangıç günüyle şimdiki adetinin başlangıç gün arası/senin adet periodun)
benim 25 gün
25-14=11
11-2= 9
11+2=13
yani
9,11,13 senin sihirli günlerin bunlardan 2 gün öncede sen başlıyosun (yumurta erken olgunlaşıyo olabilir sen bunu vucut ısından anlayabilirsin) vede + 2gün sonrada işlem yap
yani
7.9.11.13.15. günler
evet 1 ay içinde bu 5 günü kesinlikle atlama. dr sana göre tam saatini bile söylüyo.
ilişki sıklığınız da, bir gün işlem bir gün tatil şeklinde.
biraz karışık mı anlattım acaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım nerelerdesin yaaa.ne zamandır görüşemiyoruz.nasılsın:1hug:

:1hug: canım merhaba...

ben buralardayım sen yoksun kaydirigubbakcemile

valla canım en son dr a gittim yumurtlayamamışım. farlutal verdi dr. içtim bekliyorum.
adet olunca gel yumurtlama için ilaç başlayalım sonrada çatlaması için iğne olacaksın dedi. tamda bayrama denk geliyor. memleketede gidicez. kafam çok karıştı. bu ya bekleyip bi daha ki aymı başlasam diyorum...

canım benim adetim 16 ağustosda geldi sonraki adetim 15 eylülde geldi senin yaptığın verilere göre hesapladım ama bu dönemde adetli oluyorum sen bana hesaplarmısın benim hesaplarıma göre 17,15,19 günleri am ben bu günlerde hastayım cvp yazarmısn

kızlar benimde çatlama dönemim bayrama denk geliyor bizde aydına gidicez ama ben eşime söyledim gitmeyelim diye olmaz dedi bence bu tedavi daha önemli

ben hala erken hamilelik belirtilerindeyim.ben bu ayda kırmızıları gördüm.inşallah birdahaki sefere olur artık ne yapalım umut dünyası.İnşallah ilaca gerek kalmadan sende hamile kalırsın canım.kendine iyi bak.görüşürüz.

inşallah ilaca gerek kalmaz canım. bugün seda sayanda prof vardı onu dinledim. onu yapcam bu ay bakalım inşallah işe yararda yumurtlarım...:dance:

görüşürüz canım sende kendine iyi bak...a.s.

canım değerin çok güzel 5 yada 6 haftalık gibi göründü bana.doktor keseyi sağsağlim görmeden birşey demek istememiş.ama eminimki herşey yolunda gidecek.hadi allah tamamına erdirsin.

canım gerçektem böylemi düşünüyosun ayy içim rahatladı biraz. inanki rahat rahat sevinemiyorum bile kötü birşey olucak diye sağol canım Allah herkese nasip eder inşallah hepiniz için dua ediyorum kızlar.ve şunu söyliycem gerçekten en önemlisi rahat olmak bence çünkü ben bu ay çok hamiş çıkar diyordum ama kendimin olacağını hiç düşünmedim bu ay hiç önemsemedim geçen ay daha adet olmadan kaç gün önce test yapmaya başlamıştım bu ay adetim geçtikten sonraki gün test yaptım yani çok rahattım galiba en önmelisi bu hiç stres yapmayın kızlar rahat olun moralinizide yüksek tututn rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bebek nasip eder inşallaha.s.

kızlar benimde çatlama dönemim bayrama denk geliyor bizde aydına gidicez ama ben eşime söyledim gitmeyelim diye olmaz dedi bence bu tedavi daha önemli

sen hangi ilacı kullanıyorsun? çatlatma için iğne oldunmu hiç? biraz anlatsana canım ben daha başlamadım bilmiyorum nasıl oluyo bu tedavi?

değerin cidden iyi canım.benimki 448 di.bence çok güzel sağlıkla gelicek bu bebek.stres yapmamaya devam et tutunsun sana annesi.sağlıkla rahmine yerleşsin.ilk 3 ay çok önemli biliyorsun.

semracım ağrın falan yok dimi canım?bi sıkıntın falan varmı?belirtiler için soruyorum endişelnme.

Canım düşük falan olmasın sakın? İnşaallah öyle birşey değildir. İhmal etme bence. Vakit kaybetmeden git bir doktora.

canım çok sevindim hihoyyytikinizinde iyi olmanıza dün ve bugun giremedim sorun vardı kızının ismi gerçekten HARİKA...:teytey: inşallah kucagaına almayıda nasip olur öpüyorum Şenizkendine dikkat et...
Haaa_______mi_____le___yimmmmmmmmmmm!!!!
tebrikler canım allah analı babalı büyütsün...
[diger hamile arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi dün giremedim bayaya bebiş geliyor çok

MUTLU OLDUMMMMMMMMMMM darısı bizim başımıza inşallah dua edin bizler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…