- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.621
bana doktorum adetin kesilmeye başladıgı gün çektirdi valla benimki çok agrılı oldu :sm_coolbagırdım agladımsenağlama çok kötü geçti benim ama burda bazı arkadaşlar anlatıyor hiç agrımadı acı çekmedim diye bazen düşünüyorum aynı şeyimi yaptırdık diye:uhm: aynı şey ama benimki acılı....allah yardımcın olsunselam kızlar.rahim filmi içi belirli bir gün var mı?mesela adetin 2. veya 12.günü gibi falan.bayramdan sonra ben de çektireceğim.bir de ağrılı mı oluyor?teşekkürler.hihoyyyt
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım yardımcı olursunuz
Arkadaşlar size birşeyler sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim.3 şubatta evlendim ve evlenmeden bir ay önce doktora gidip doğum kontrolü hakkında bilgi aldım ve bana yasmini önerdi.ağustos ayına kadar yedi ay kullandım.eşim askere gideceği için korunmaya karar vermiştik.Asker öğretmen olacağını duyunca korunmaktan vazgeçtik ve ağustosta bıraktım hap kullanmayı. son adet tarihim 13 ağustostu ve eşim izne 1 eylülde geldi. yumurtlama dönemi değildi ama 10 eylülde adet olmam gerekirken hala adet olmadım. idrar testleri de silik çıkıyor.sizce hamile miyim?
ya çizgi silik çıkarsa gebelik olmama ihtimali var mı? adetim geçeli bu 11. gün:çok üzgünüm:[/QUO
aramıza hoşgeldin canım.
bu ay hiç ilaç falan kullandınmı veya üşütmüş olabilirmisin, tabii streste çok önemli geçikmesinde.
bunlardan hiç biri yoksa biraz daha sabır diycem ozaman. şehre gittiğinde hastanede kan testi yaprırısın.
canım inşh hamişsindir gamyoncuiremsu
ya çizgi silik çıkarsa gebelik olmama ihtimali var mı? adetim geçeli bu 11. gün:çok üzgünüm:
merhaba canım sen hamişmisingünaydın kızlar,kimsecikler yokmu
merhabaaaa kimse varmııııııııııı
merhaba canım sen hamişmisin
günaydın kızlar.haberler yine güzel güzel geliyor.
sıla_84 canım çok sağol çok iyiyiz biz inşallah sizlerde iyisinizdir.
beyazmelek sağol canım.darısı sizlerin başına onlarada güzel isimler buluruz inşallah.
beyaz16 canım seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin.
semra84 canım tüm belirtilerin normal sağlığıyla keseyide gördün mü tamamdır.
skbb canım hamişsin bence.hadi hayırlısı olsun bakalım.
ramazanın bereketi geliyor yava yavaş.hakkınızda hayırlısı arkadaşlar.
yaaaaa bana bişey demedin ama
kızlar günaydın bol hamişli günler diliyorum ve size bi şey sormak istiyorum benim tarihim geldi ve ben dün test yaptım sabah baktım çıkmadı ben canım sıkkın bi vaziyette işe geldim akşam eve gittiğimde tekrar baktım teste ve 2. çizgi çıkmıştı acaba hamilemiyim hani hiç yok desem bu çizgi nerden çıktı yardımcı olurmusunuz durumum ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?