Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Arkadaşlar size birşeyler sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim.3 şubatta evlendim ve evlenmeden bir ay önce doktora gidip doğum kontrolü hakkında bilgi aldım ve bana yasmini önerdi.ağustos ayına kadar yedi ay kullandım.eşim askere gideceği için korunmaya karar vermiştik.Asker öğretmen olacağını duyunca korunmaktan vazgeçtik ve ağustosta bıraktım hap kullanmayı. son adet tarihim 13 ağustostu ve eşim izne 1 eylülde geldi. yumurtlama dönemi değildi ama 10 eylülde adet olmam gerekirken hala adet olmadım. idrar testleri de silik çıkıyor.sizce hamile miyim?

selam kızlar.rahim filmi içi belirli bir gün var mı?mesela adetin 2. veya 12.günü gibi falan.bayramdan sonra ben de çektireceğim.bir de ağrılı mı oluyor?teşekkürler.hihoyyyt
bana doktorum adetin kesilmeye başladıgı gün çektirdi valla benimki çok agrılı oldu :sm_coolbagırdım agladımsenağlama çok kötü geçti benim ama burda bazı arkadaşlar anlatıyor hiç agrımadı acı çekmedim diye bazen düşünüyorum aynı şeyimi yaptırdık diye:uhm: aynı şey ama benimki acılı....allah yardımcın olsun
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım yardımcı olursunuz

canım hoşgeldin aramıza hihoyyyt tabikide yardımcı oluruz ama bilmedigimiz birşey sorarsan cevap veremeyiz tamam kendine dikkat et :1hug:

canım galiba hamilesin kaydirigubbakcemile2birkaç gün bekledikten sonra kan tahlili yaptır ama sillik çıktıysa geç döllenme olmuşsun i:teytey:nşallah hamilesindir canım benide habersiz bırakma allah yardımcın olsun

ya ben köyde öğretmenlik yapıyorum elimde iki test vardı ikisi de silik çıktı ancak haftaya cuma gidicem merkeze eşim asker öğretmen ve yalnızım çatlamak üzereyim

günaydın kızlar.haberler yine güzel güzel geliyor.
sıla_84 canım çok sağol çok iyiyiz biz inşallah sizlerde iyisinizdir.
beyazmelek sağol canım.darısı sizlerin başına onlarada güzel isimler buluruz inşallah.
beyaz16 canım seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin.
semra84 canım tüm belirtilerin normal sağlığıyla keseyide gördün mü tamamdır.
skbb canım hamişsin bence.hadi hayırlısı olsun bakalım.
ramazanın bereketi geliyor yava yavaş.hakkınızda hayırlısı arkadaşlar.

yaaaaa bana bişey demedin ama

yaaaaa bana bişey demedin ama

ayy sana sözüm olmazmı kızzz.sen hala umutsuz umutsuz dolaşmıyon dimi?bak sırası gelen herkez meleğini kucağına alıyor.sen az biraz bekle canım.sabır en büyük erdem ve mükafatını kesin alıcaksın canım.çok öpüyoruz seni.

merhaba canım ben yeniyim sabah çizgi hiç yoktu da akşam silik miydi.

---------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canım güzel dileklerin için iyisindir iinşallah bende iyi olmaya çalışıyorum.. adetime az kaldı heyecan var gibi ama belirti hiç yok ümidimde bu ay yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…