Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ama şu bi gerçekki yumurtlama günlerine artık kesinlikle inanmıyorum burda öyle şeyler gördümki, adetten hemen sonra, adetten bir hafta önce. yani bu arkadaşlar hamile kaldığına göre çokda takılmamak lazım bu günlere

Ya ben de duydum adetten iki gün sonra hamile kalan falan. Yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor hiç anlamıyorum ama... :uhm: Ya da bu kadar erken mi olmuş yumurtlama işi? :uhm:

bu günleri biliyorum bundan önceki aylarda tabi bu ayda da hep hesaplayarak yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim ama sonuç malum, bende bu yüzden bu günlere olan inancımı yitirdim birde diğer arkadaşlar gibi rahat olup denicem bu günlere ağırlık verimicem bakalım ne olacak

Ya ben de duydum adetten iki gün sonra hamile kalan falan. Yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor hiç anlamıyorum ama... :uhm: Ya da bu kadar erken mi olmuş yumurtlama işi? :uhm:

yumurtlama dışında da hamile kalınabiliyo o zaman Allahın işi işte vermeyince sen ne kadar uğraşırsan uğraş vermiyo, hiç uğraşmadan bir kere ilişkiylede verebiliyo vereceğine o yüzden takmamaya karar verdim

allah inşallah isteyen herkesi anne yapar içnde de beni. belki şu an hamişim ama tam sevinemiyorum. merkeze gitmek istiyorum yaaaa.
canım inşallah hamilesindir allah gönlünün muradını versin...
valla açıkçası benimde film kötü geçtigi için senağlamaaşılamadan bende çok korkuyorum :a015yüzden ertelemeyi düşünüyorum gerçi bakalım doktor bakıpta ne diyeçek oda meçhul yaptırınca beni haberdear et canım olurmu:uhm:
evet canım oyüzden elimizden bir şey gelmiyor :Saruboceq:dua etmekten ve çalışmaktan başka allah herkezin bebişine:ecrin_bebek: kavuşmayı nasip etsin...

kıslar ben pztsi adet olmam gerekiodu perşembe kan testi yaptırdım sonuç negatif ama bi değer yazmıo sadece negatif yazıo kan testinde değer yazması gerekmezmi anlamdım bu arada hala adet olamadım fikri olan varrmı

genelde değer yazar cnm. Ama çıkmamışsa kanda büyük ihtimalle yoktur. Stresden geçikmiş olabilir cnm. Umarım en kısa zamanda gelir bebişin bi doktora görün istersen yine test yapar belki çıkmazsa ilaç falan verebilir.

herkese günaydın iyi hafta sonları.inşallah güne çok güzel haberlerle başlarız.hamiş haberlerinizi bekliyorummm.

gamze2007 başka bir doktora görün istersen. söylediklerin yüzünden ben biraz tereddütte kaldım. inşallah hayırlısı olur. iyi haberlerini bekliyoruz.

herkese günaydın iyi hafta sonları.inşallah güne çok güzel haberlerle başlarız.hamiş haberlerinizi bekliyorummm.

enelcim nasılsın. kızının isimlerine bayıldım. çok kibar, çok güzel isimler. kusura bakma daha önce okudum ama hemen yorum yapamadım. çok kötüyüm ben kafamı kaldıramıyorum, hep yatıyorum. sürekli midem bulanıyor. bazen hiçbirşey yiyemiyorum yediklerimi de çıkarıyorum. doktor ilaç verdi ama o da pek işe yaramadı. bugün biraz iyi gibiyim. kızlar nolur dua edin bana çok kötüyümmmsenağlama

ahh canım benim.sevinmen lazım aslında bunlar iyi bir hamilelik belirtileri.çünkü 16.haftaya kadar progesteron hormonu seviyesi sürekli artar.bu bebeğin içerde tutunması için gerekli bir hormon.bende çok az seviyede olduğu için hep bu hormonu içeren hap ve iğne vuruldum.o yüzden sadece tiskinmem oldu.senin için iyi dayan annesi.geçecek ama biraz zor olucak.

desteğin için saol. haklısın ben de kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum. bir de günleri sayıyorum. bugün de geçsin, yarın da geçsin diye. ama çok kötüyüm. hiçbir şey yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…