- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.681
Canım senin daha çok var sanırım. 1 Ekim değil mi adet tarihin. Belirti için de tahmin yürütebilmek için de çok erken.
burda öyle yazanlar vardı bende adetten sonraki günlere ağırlık verdim çalışmalara
ama şu bi gerçekki yumurtlama günlerine artık kesinlikle inanmıyorum burda öyle şeyler gördümki, adetten hemen sonra, adetten bir hafta önce. yani bu arkadaşlar hamile kaldığına göre çokda takılmamak lazım bu günlere
Ya ben de duydum adetten iki gün sonra hamile kalan falan. Yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor hiç anlamıyorum ama... :uhm: Ya da bu kadar erken mi olmuş yumurtlama işi? :uhm:
canım inşallah hamilesindir allah gönlünün muradını versin...allah inşallah isteyen herkesi anne yapar içnde de beni. belki şu an hamişim ama tam sevinemiyorum. merkeze gitmek istiyorum yaaaa.
valla açıkçası benimde film kötü geçtigi için senağlamaaşılamadan bende çok korkuyorum :a015benimde ilk aşılamam olacak(inşh gerek kalmaz)
2 ay aşılama tedavisi gördüm yani tüm iğne ve ilaçları kullandım bitek aşılama yok. ama artık daha fazla ertelemeyecem. yaptırcam.
e artık ekimde kısmetse..
ben biraz korkuyorum aslında. rahim filmim gibi olacak diye tırsıyom aslında.
kaydirigubbakcemile3
aslında basit diyolar
evet canım oyüzden elimizden bir şey gelmiyor :Saruboceq:dua etmekten ve çalışmaktan başka allah herkezin bebişine:ecrin_bebek: kavuşmayı nasip etsin...yumurtlama dışında da hamile kalınabiliyo o zaman Allahın işi işte vermeyince sen ne kadar uğraşırsan uğraş vermiyo, hiç uğraşmadan bir kere ilişkiylede verebiliyo vereceğine o yüzden takmamaya karar verdim
yumurtlama dışında da hamile kalınabiliyo o zaman Allahın işi işte vermeyince sen ne kadar uğraşırsan uğraş vermiyo, hiç uğraşmadan bir kere ilişkiylede verebiliyo vereceğine o yüzden takmamaya karar verdim
kıslar ben pztsi adet olmam gerekiodu perşembe kan testi yaptırdım sonuç negatif ama bi değer yazmıo sadece negatif yazıo kan testinde değer yazması gerekmezmi anlamdım bu arada hala adet olamadım fikri olan varrmı
pztsi gidiim bi doktora saol canım hayırlısı tez zamn da kavuşurum işlalh bebişime ve tüm isteyenler
herkese günaydın iyi hafta sonları.inşallah güne çok güzel haberlerle başlarız.hamiş haberlerinizi bekliyorummm.
enelcim nasılsın. kızının isimlerine bayıldım. çok kibar, çok güzel isimler. kusura bakma daha önce okudum ama hemen yorum yapamadım. çok kötüyüm ben kafamı kaldıramıyorum, hep yatıyorum. sürekli midem bulanıyor. bazen hiçbirşey yiyemiyorum yediklerimi de çıkarıyorum. doktor ilaç verdi ama o da pek işe yaramadı. bugün biraz iyi gibiyim. kızlar nolur dua edin bana çok kötüyümmmsenağlama
ahh canım benim.sevinmen lazım aslında bunlar iyi bir hamilelik belirtileri.çünkü 16.haftaya kadar progesteron hormonu seviyesi sürekli artar.bu bebeğin içerde tutunması için gerekli bir hormon.bende çok az seviyede olduğu için hep bu hormonu içeren hap ve iğne vuruldum.o yüzden sadece tiskinmem oldu.senin için iyi dayan annesi.geçecek ama biraz zor olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?