Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gamzecim geçmiş olsun canım.dış gebelikle ilgii bir bilgim yok.aöa kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin.düşükte yapmıs olabilirsin.ama inşallah kötu birşey çıkmaz.hala devam ediyormu o kadar yoğunmu kanamn.

arkadaşım allah yardım etsin zor ve karışık bi durum .olabilecek en güzel ihtimal inş. sağlıklı bi hamilelik olur.

inşallah öyle olur ama bu belirsizlik çok zor bilsem ona göre haraket etcem ama 1 haftadır psikolojim çok bozuk bir doktor için bunu anlaması bu kadarmı zor eğer düşük yaptıysam değerlerim düşmesi lazım değilmi ama artıyo diyelimki parça kaldı düşük yaptım ama şimdi ne ağrım nede kanamam yok iyiyim

evt allah isterse oluyor işte bir gundede.bende evlendiğim ilk 3 ay yasmin kullandım bırakır bırakmazda hamile kaldım.yani uzun süre kullanılınca biraz geciktiriyor galiba ben kısa dönem kullandım adetim düzenli oldu kis oluşma ihtimalı de ortadan kalkıyor sanırım o yuzden hemen gebelik oluyor.Allah gönlüne göre versin canım.

sağol canım ama binim ağrım ve kanamam yok şu anda kanda hamile görünüyorum ama ultrasonda doktor görmüyo diye kesin konuşamıyo ama zaten hamilellik yenise ultrasonda görünmez diye biliuorum:1no2:

Selam kızlar. İki gün geçti hala regli olmadım. Tuhaf bir akıntım var. Daha erken diye test yapmıyorum. Ama aklım fikrim hep onda. Acaba hamile miyim! Allahım inşaallah...

Selam kızlar. İki gün geçti hala regli olmadım. Tuhaf bir akıntım var. Daha erken diye test yapmıyorum. Ama aklım fikrim hep onda. Acaba hamile miyim! Allahım inşaallah...

inşallah hamilesindir cnm ne zamn test yapmayı düşünüosun yarın yap istersen çıkar eger varsa allah gönlüne göre versin diğer arkadaşlarımızında :CüvCüv:

inşallah hamilesindir cnm ne zamn test yapmayı düşünüosun yarın yap istersen çıkar eger varsa allah gönlüne göre versin diğer arkadaşlarımızında :CüvCüv:

Amin canım. İnşaallah bu mübarek günlerin hatrına tüm isteyenlere verir. Ben pazartesiyi bekleyip direk doğum hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Kan testi daha kesin sonuç veriyor ya ondan. Güvenemiyorum idrar testine.

inş hayırlısıyla hamilesindir ecrincim.. ama maşallahın var iyi sabretmişsin. ben dayanamayıp yapıyorum hemen testi.. bence de yarın yap varsa çıkar zaten heralde..a.s.

canım insallah hamilesindir.Allah gönlüne göre versin bende pazartesi tekrar test yaptırcam hayırlısı:Saruboceq:

sağol canım ama binim ağrım ve kanamam yok şu anda kanda hamile görünüyorum ama ultrasonda doktor görmüyo diye kesin konuşamıyo ama zaten hamilellik yenise ultrasonda görünmez diye biliuorum:1no2:

ağrın ve kanamn yokmu.ağrın yoksa iyi diye biliyorum.evet hamilelik yeniyse görünmez ultrasnda.hatta bazen hiçbir sorun olmadan giden arkadaşlar var kalp atışları ve keseyi görmüyorlar 10 gun sonra gidiyorlar görünüyor o zaman.inşallah sorun yoktur ve inşallah hamilesindir.2. değerin lkinden yuksekti sanırım.buyuk olasılıkla gebeliği gösterir bu.kendine cok dikkat et canım.bizleride haberdar et.merakta bırakma.

inşallah canım dediğin gibi olur sonuç kesinleşince haber veririm.

meraba kızlar bende hala adet olmadı aslında 19 olmam gerkiyordu ama iki gündür olacakmışım gibi ama birtürlü olmadı.adet olacak gibi ağrı oluyor bazen bugunde belim ağrıyor.ara ara belim böle ateş gibi oluyor şuanda öle. aslında hiç geçikmezdi hep 2 gün önceden olurum yani gecen ay 21 olmuştum bu ay 19 olması gerekiyordu ama bakalım yarında kpss ye gircem inşallah hamileyimdir.kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama.hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar sizde adet olcak gibi ağrı çektini mi?iyi geceler..

canım değerlerinin düşmesi gerek düşük yapabilmen için.birde çok fazzla ağrın olması lazım.kanamalı yada sorunlu başlayan gebelik olabilir.ama inşallah atlatırsın.herşey yoluna girmesi dileğimle canım.

enelcim sana bişey sorucam tetenoz aşısı vuruldunmu?belli bir haftadan sonra vurulmak gerekiyormus haberin varmı?bende şimdi formada okudum ama herkes farklı bir tarih vermiş?

Buarada Kadriyecim artık girmiyormusun seni göremiyorum hiç?

canım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı.hatta hamileliğin ilk 3 4 ayına kadar adet olacakmış gibi ağrıların süreklide olabilir ara ara da.hatta adet dönemlerinde lekelenmelerin bile olabiliyor.bu ağrıları ayırt etmek zor.diğer belirtiler yardımcı oluyor hamile olup olmadığını hissetmeye.inşallah hakkında hayırlısı olsun.diğer bekleyen arkadaşlarda inşallah hamiş olursunuz?

henüz vurulmadım canım.doktorum yaptığı test sonuçlarına göre doktorun karar veriyor.hamile olmadan önce testlerim yapılmıştı birşey çıkmadı.ilk hamiş olduğumda ve geçen ayda yapıldı birşey çıkmadı.hatta ekstra vitamine bile gerek duymadı doktorum.yani doktoruna danış o bilir canım.

bu arada kadriye dua yayınladığı için yasaklı şu anda.12 den sonra girebilecek sanırım.

inş hayırlısıyla hamilesindir ecrincim.. ama maşallahın var iyi sabretmişsin. ben dayanamayıp yapıyorum hemen testi.. bence de yarın yap varsa çıkar zaten heralde..a.s.

Yok kız nerde bende o sabır. Ya adetime bir gün kala yaptım negatif çıktı. Ama erken olduğu için test yanlış olabilir falan dediler. Adetim geçti. Göğüslerde hassasiyet var. Sol kasığımda ağrı var. Erken hamilelik belirtilerini araştırdım. Bir çoğu bende var. Bi de kan testi yaptırayım dedim. Pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum... benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…