- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.661
arkadaşım allah yardım etsin zor ve karışık bi durum .olabilecek en güzel ihtimal inş. sağlıklı bi hamilelik olur.
inşallah dediğin gibidir.hap kullanmayı bırakır bırakmaz olmaz diyodum bir de eşim izne adet gününden on gün önce gelince pek ihtimal vermiyoduk. allah isterse herşey oluyo inşallah olur.o zaman bayramda çifte bayram var bize.:teytey:
gamzecim geçmiş olsun canım.dış gebelikle ilgii bir bilgim yok.aöa kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin.düşükte yapmıs olabilirsin.ama inşallah kötu birşey çıkmaz.hala devam ediyormu o kadar yoğunmu kanamn.
Selam kızlar. İki gün geçti hala regli olmadım. Tuhaf bir akıntım var. Daha erken diye test yapmıyorum. Ama aklım fikrim hep onda. Acaba hamile miyim! Allahım inşaallah...
inşallah hamilesindir cnm ne zamn test yapmayı düşünüosun yarın yap istersen çıkar eger varsa allah gönlüne göre versin diğer arkadaşlarımızında :CüvCüv:
inş hayırlısıyla hamilesindir ecrincim.. ama maşallahın var iyi sabretmişsin. ben dayanamayıp yapıyorum hemen testi.. bence de yarın yap varsa çıkar zaten heralde..a.s.Selam kızlar. İki gün geçti hala regli olmadım. Tuhaf bir akıntım var. Daha erken diye test yapmıyorum. Ama aklım fikrim hep onda. Acaba hamile miyim! Allahım inşaallah...
Selam kızlar. İki gün geçti hala regli olmadım. Tuhaf bir akıntım var. Daha erken diye test yapmıyorum. Ama aklım fikrim hep onda. Acaba hamile miyim! Allahım inşaallah...
sağol canım ama binim ağrım ve kanamam yok şu anda kanda hamile görünüyorum ama ultrasonda doktor görmüyo diye kesin konuşamıyo ama zaten hamilellik yenise ultrasonda görünmez diye biliuorum:1no2:
ağrın ve kanamn yokmu.ağrın yoksa iyi diye biliyorum.evet hamilelik yeniyse görünmez ultrasnda.hatta bazen hiçbir sorun olmadan giden arkadaşlar var kalp atışları ve keseyi görmüyorlar 10 gun sonra gidiyorlar görünüyor o zaman.inşallah sorun yoktur ve inşallah hamilesindir.2. değerin lkinden yuksekti sanırım.buyuk olasılıkla gebeliği gösterir bu.kendine cok dikkat et canım.bizleride haberdar et.merakta bırakma.
inşallah öyle olur ama bu belirsizlik çok zor bilsem ona göre haraket etcem ama 1 haftadır psikolojim çok bozuk bir doktor için bunu anlaması bu kadarmı zor eğer düşük yaptıysam değerlerim düşmesi lazım değilmi ama artıyo diyelimki parça kaldı düşük yaptım ama şimdi ne ağrım nede kanamam yok iyiyim
canım değerlerinin düşmesi gerek düşük yapabilmen için.birde çok fazzla ağrın olması lazım.kanamalı yada sorunlu başlayan gebelik olabilir.ama inşallah atlatırsın.herşey yoluna girmesi dileğimle canım.
meraba kızlar bende hala adet olmadı aslında 19 olmam gerkiyordu ama iki gündür olacakmışım gibi ama birtürlü olmadı.adet olacak gibi ağrı oluyor bazen bugunde belim ağrıyor.ara ara belim böle ateş gibi oluyor şuanda öle. aslında hiç geçikmezdi hep 2 gün önceden olurum yani gecen ay 21 olmuştum bu ay 19 olması gerekiyordu ama bakalım yarında kpss ye gircem inşallah hamileyimdir.kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama.hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar sizde adet olcak gibi ağrı çektini mi?iyi geceler..
enelcim sana bişey sorucam tetenoz aşısı vuruldunmu?belli bir haftadan sonra vurulmak gerekiyormus haberin varmı?bende şimdi formada okudum ama herkes farklı bir tarih vermiş?
Buarada Kadriyecim artık girmiyormusun seni göremiyorum hiç?
inş hayırlısıyla hamilesindir ecrincim.. ama maşallahın var iyi sabretmişsin. ben dayanamayıp yapıyorum hemen testi.. bence de yarın yap varsa çıkar zaten heralde..a.s.
canım insallah hamilesindir.Allah gönlüne göre versin bende pazartesi tekrar test yaptırcam hayırlısı:Saruboceq:
kızlar bende hiç bir belirti yok hamile olabilirmiyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?