- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.641
ya çizgi silik çıkarsa gebelik olmama ihtimali var mı? adetim geçeli bu 11. gün:çok üzgünüm:[/QUO
aramıza hoşgeldin canım.
bu ay hiç ilaç falan kullandınmı veya üşütmüş olabilirmisin, tabii streste çok önemli geçikmesinde.
bunlardan hiç biri yoksa biraz daha sabır diycem ozaman. şehre gittiğinde hastanede kan testi yaprırısın.
canım inşh hamişsindir gamyoncuiremsu
ya inşallah hamileyimdir. bugün eşimin doğum günü gelince ona çok güzel bi hediye olur dimi?:Saruboceq:
yani adetten 10 gün öncemi hamile kaldın, yani inşallah öyledir
dün dr gittim. bu ay aşılamam bayramın 1. gününe denk geldiğinden iptal oldu. iğne falan da kullanmıycam yani bu ay bana tatil..kaydirigubbakcemile2
merak ediyorum aranızda aşılama yaptıran veya yaptırcak olan var mı
canım doktor bana gonopene ilacı verdi bu ay çagırdı yumurtalarıma bakıçakmış ama ben ramazan oldugu için gitmedim bir dahaki ay gidicem banada eger yumurtalıklara bakarız olmadı aşılama dedi ama ben hemen aşılama düşünmüyorum gittigimde belli olucak allah herkezin yardıncısı olsun...
allah inşallah isteyen herkesi anne yapar içnde de beni. belki şu an hamişim ama tam sevinemiyorum. merkeze gitmek istiyorum yaaaa.
merhaba canım ben yeniyim sabah çizgi hiç yoktu da akşam silik miydi.
evet canım ya sabah çizgi yoktu sonra akşam baktım var ama belli bi çizgi yani hiç olmasa gene çıkarmıydı 2. çizgi
allah inşallah isteyen herkesi anne yapar içnde de beni. belki şu an hamişim ama tam sevinemiyorum. merkeze gitmek istiyorum yaaaa.
evet canım ya sabah çizgi yoktu sonra akşam baktım var ama belli bi çizgi yani hiç olmasa gene çıkarmıydı 2. çizgi
slm güler seçkin deniz eşim biliyo herşeyi ama tam sevinemiyoruz canım yaaaaaaaaaaaaaa.
biraz öncede sordum ama cevap alamadım adetten 10 gün öncemi hamile kalmış olabilirsin eğer hamileysen
canım şimdiden tebrik ederim.hamişsin sen.2 test yapmıssın hadi biri hatalıda ötekidemi hatalı.idrarda cıkarsa kandada buyuk olasılıkla pozitif cıkacaktır.tebrik ederim çook..a.s.
slm kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim ben eylülün 5.nde adet görmrm gerekiyodu ama 10 unda geldi bende umudumu yitirdim daha sonra geçen hafta cumartesi günü bel ve kasık ağrılarım arttı bununla birlikte kanamamda pazartesi günü parça şeklinde kanamam oldu ve hemen doktora gittim.doktor ultrasonla baktı rahim içi vedışı tertemiz gebelikte dıiş gebelikte yok ama ben kan tahlil yapcam dedi yaptı ve sonuç pozitif sonuç 34.63 ama bana düşük yapıyosun dedi perşembe tekrar çağırdı bu sefer alttan ultrasonla baktı bebek yok tekrar tahlil bu sefer değerler daha yüksek 100 ün üstünde hamile görünüyom ama doktor p tesi tekrar kan tahlili yapcakmış bebek olabilirmiş dış gebelik olabilirmiş düşük olup parça kalabilirmiş ben anlamadım zaten günlerdir düşük diye üzülürken bu ne anlamadım yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?