- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.841
papatya kadirye ben benım adımı beklemden sılermsın 24 ekıme yaz canım benı ama bu ismimle yaz olrmu bide ebn gtmeden once arkadaşlra sölemıştım lısteye kaç aydır bekledıgımız yazalımdiye arkadaşlrın kaç aydır bekledıklerınıde eklermısn lısteye canım benım 18ay oldu canım ben ilkı yazayım
hoşgeldin cnm yaaaaa nerelerdeydin hergün girip baktım yani sonra bıraktı artık die düşündüm şükür kavuşturana birde sonucunu merak ediodum inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerle gelirsin bize eski arkadaşlardan pek giren kalmadı bende bu bölümden vazgeçemiorum hergün yazmasamda yeni hamişler varnı die bi merakla takip ediorum sen yokken papatya arkadşımızda listeyi iy takip etti baya yeni umut dolu arkaadşlar katıldı listeye inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur tekrardan hoş geldinkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
papatya kadirye ben benım adımı beklemden sılermsın 24 ekıme yaz canım benı ama bu ismimle yaz olrmu bide ebn gtmeden once arkadaşlra sölemıştım lısteye kaç aydır bekledıgımız yazalımdiye arkadaşlrın kaç aydır bekledıklerınıde eklermısn lısteye canım benım 18ay oldu canım ben ilkı yazayım
arkadaşlar sabah beta hcg baktırdım değerlerim 29,3 çıktı doktorumu aradım hemen adetini bekle dedi ondan sonra belli olur dedi ben bu ay çok umutluydum adetime 4 gün var daha erken baktırdım ben.bayramda ne güzel herkese hediye verecektimkafamçokkarıştı
canım sen nerelerdesin ya,noldu hiç bişey anlamadım ama geri dönmene sevindim canım aman hiçbiryere gitme bidaklava:
arkadaşlar sabah beta hcg baktırdım değerlerim 29,3 çıktı doktorumu aradım hemen adetini bekle dedi ondan sonra belli olur dedi ben bu ay çok umutluydum adetime 4 gün var daha erken baktırdım ben.bayramda ne güzel herkese hediye verecektimkafamçokkarıştı
cnm inşallah hamişsindir değerin bence iyi daha 4 günün varmış yani 4 gün sonra yaklaşık 120 civarında olması gerekio değerin pazartesi açıko lurmu tekrar yaptırabilsen keşke bayrama şeker gibi hediyeyle girersin ne güzel olur ....rahat ol sabırla bekle bakalım inşallah herşey iyi olur
cennet meleginin annesi nasılsın baaklım tebrık edmedim canım senı sanırm geldım işte burdayımşimdi.nasılsın canımiyiisn dimi gitmicem bıda bıyere gitmeye niyetım yok yanıı sizi çok özledim yaaaaa nasılsın ansılgidiyo hamişlik iyiisn dimi bebe:dance:knasıl
canım benım ee niye umidini kaybettın 5ın ustu hamiş zaten canım benım bide idrar testı yaptırsana yada ekndın yapsana canım yaa tebrık ediyorum alımmı senı hamişlere
Ay canım nasıl olayım çok endişeliyim dün dr.gittim bebğin kesesi gözükmedi ancak vajinal ultrasonla bakınca gözüktü. başta baya bir panik oldum alttan bakıncada korktum düşük falan olur die sağolsun arkadaşlar falanda içimi rahatlattılar bide dr. çok ilgilendi memnun kaldım 10gün sonra tekrar gidicem inşallah bir sorun çıkmaz canım hep aklım orda insan çok korkuyor bişey olcak die. aman canım olursun ayrı dert olmazsın ayrı dert aaaaaa nedir bu bayanların çektiği canım...:çok üzgünüm: buarada bütün arkadaşların kadir gecesi mübarek olsunhihoyyyt bu akşam gidebilirsem sultanahmete gidicem hepiniz için dua edicem kızlar sizlerde benim için dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?