Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

maşallah bugün kırmızılar beni hiç bekletmeden geldiler...( her ay olduğu gibi beni bu ayda yanlız bırakmadılar...yeni tarihim 24 ekim vatana millete hayırlı uğurlu olsun:))

hayırlı olsun canımm. allah kolaylık versin. hem evlilik hem okumak zor olcaktır heralde. sağolasın cnm:1hug:

evt canım evlilğin yanına ne koyarsan koy zor oluyor amanaapalım bu yılda kaçırsaydım bu sansı bıda yakalayaamzdım canım.2yıl calıştım özel bi kreşte öğretmenlık yaptımçok zor oldugunu biliyorum ama sadece sına gidip gelicem oyuzden bıraz daha rahat olur sanırm hayırlsı olsun inş

canım giremedim yeni gördüm hayırlı olsun:teytey: ben akledim seni msnyekaydirigubbakcemile5 bizimde denemeye başlıyalı 15 ay bitti..

Hayırlı akşamlar kıslar... Napbersiniz? Bumuyani canım topiclerde msn aderesi vermek yasak! Banlanabilirsin! :1no2: Bu arada ne zamandır giremedim. Umarım yeni hamile haberleri vardır. Ben yeni bir döneme başlıcam. Rabbim herkese en kısa zamanda göndersin meleklerini inşaallah... :Saruboceq:

COLOR="Purple"]MERHABALAR HANIMLAR NELER YAPIYORSUNUZ NASILSINIZ BU ARALAR SİTEYE GİREMİYORDUM YENİ HAMİŞLER VARMI VARSA HEPSİNİ TEBRİK EDERİM
[/COLOR]

kızlar bende cift cizgiyi gördüm ama cok tedirginim ikinci bebeğim 15 haftalık karnımda ölmüştü inşallah buna bişey olmaz

kızlar bende cift cizgiyi gördüm ama cok tedirginim ikinci bebeğim 15 haftalık karnımda ölmüştü inşallah buna bişey olmaz

cnm hayırlı olsun allah tammamına erdirsin aklına öle şeyler getirme bnde ilk bebeğimi 5 aylık hamileyken kaybettim sonra bi dış gebelik geçirdim am şimdi çok şükür 14+4 günlük hamileyim iyi düşün iyi şeyler olsun cnma.s.

hayırlı olsun kadriye ookulun.
sebezya hamişmsin kız.hayırlı olsun sevindim.korkma sakın.cok guzel yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…