- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #10.861
hoşbulduk anım çok sğl.buayda geçtı bakalım yenı bır ay yenı birumit ama söle bişi olduya;24unde regloldum.26sı bugun ya daha tambaşlmadı kırmızıalr kahvrengi geliyo daha akıntımkırmızıya donmedi yani nedense ufakta olsa azcık umitvar ustune görmemı oldukı diye düşünüyoruz ama bakalım nasip işte.papatyacım sanada tesekkuler listeyı devaalbılrım artık tabı sude gelene kadr benımde görevim :)
bana yorum yapın arkadaşlr yaaaa[/QUOT
canım hoşgeldin benimde bu ay 26 sıydı adetim ama 25 oldum canım inşallah sen hamilesindir allah bu mübarek gecede herkezin dualarını kabul etsin...
Selam canlarim.Kadir gecemiz mübarek..Bu mübarek ayda tanrım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
Arkadaşlar 25 eylül aşılama yaptırdım.2 folikulum vardı birisi çatladı,diyeri değil.Benimiçin dua edin tutsun arkadaşlar.
geçmişi hiç okumadan yazdım mesajı. kadriyecim gelmişsin nihayet.. çok sevindim. hoşgeldin. bil ki eksikliğin hissediliyodu.. allaha emanet ol canımm
Selam canlarim.Kadir gecemiz mübarek..Bu mübarek ayda tanrım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
Arkadaşlar 25 eylül aşılama yaptırdım.2 folikulum vardı birisi çatladı,diyeri değil.Benimiçin dua edin tutsun arkadaşlar.
Ay canım nasıl olayım çok endişeliyim dün dr.gittim bebğin kesesi gözükmedi ancak vajinal ultrasonla bakınca gözüktü. başta baya bir panik oldum alttan bakıncada korktum düşük falan olur die sağolsun arkadaşlar falanda içimi rahatlattılar bide dr. çok ilgilendi memnun kaldım 10gün sonra tekrar gidicem inşallah bir sorun çıkmaz canım hep aklım orda insan çok korkuyor bişey olcak die. aman canım olursun ayrı dert olmazsın ayrı dert aaaaaa nedir bu bayanların çektiği canım...:çok üzgünüm: buarada bütün arkadaşların kadir gecesi mübarek olsunhihoyyyt bu akşam gidebilirsem sultanahmete gidicem hepiniz için dua edicem kızlar sizlerde benim için dua edin olurmu
kadriyecim doktor kimseye deme hamile oldugu diyince benimde kursağamda kaldı sevincim anneme bile söylemedim.idrar tallini pazartesi yapıcam kanda kesin sonuç diye yaptırdım ama kısmet bakalım.bayramdan sonra yaz beni cnm hamişlerin içine tedirgin oldum şimdi.bizimse 2 ci ayımızdı bebeiş beklediğimiz cnm:1rolleyes:
hoşgeldin kadriye, gözümüz yollarda kalmıştı. inşallah hamişsindir de üzerine görüyosundur. hadi bakalım hayırlısı. ramazanı güzel haberlerle kapatalım. hep birlikte bayram yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?