E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.121
selam kızlar herkezin geçmiş bayramı kutlu olsun benim bayramım çok güzel geçti ailemin yanına gittim inşallah sizinde bayramınız iyi geçemiştir..
4. gun dimi bugun canımhadı bakalım iyisabrettın masllah ben olsam yaaprdımsanırmtest ama benım gecıkmeoluyo 3 aydrı oyzudn yapmıyorumda.inş hamişsindir canım benım senın gecıkmeoluyormuydu sanırm bu soruyu sormustum ama kusura bakmaa.s.
Aslında geçen aya kadar baya zamandır düzenli gidiyodu. En son martta gecikmişti, sonra düzene girmişti. Ama geçen ay 1 hafta gecikti. Eşim de yurtdışındaydı o yüzden hamilelik ihtimalim de yoktu, mevsim değişikliğine falan yordum.
Şimdi yine gecikti, bu kez bi umudum var ama klasik adet belirtileri dışında bi belirtim yok. Hatta bende normalde adet öncesi kasık ağrısı olmazdı, bu sefer bi haftadır sancılar giriyo arada hafiften. Yine de kötüsünü bekliyorum olmayacak diye bakıyorum. Olmazsa üzülmem, olursa sürpriz olsun diye :1rolleyes: Bakalım salıya kadar olmazsa test yaparım. Yapıp negatifi görmek daha beter moralimi bozuyo, regl olduğumu görünce o kadar bozulmuyorum, o yüzden sabrediyorum canım. Sağol canım benim bu arada iyi dileklerin için. Allahım hepimize hayırlısını versin a.s.
Bu arada sen ne kadardır deniyorsun kadriyecim?
Benim bu 2. ayım canım.1 yıllık evliken ağustos ayında bıraktık korunmayı.Allahım tez zamanda nasib etsin işallah hepimize...
kadriye benide hamişler listesine ekle..bayramdan önce öğrendim fakat nete giremedim bayram telaşından.....darısı tüm isteyenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?