Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar herkezin geçmiş bayramı kutlu olsun benim bayramım çok güzel geçti ailemin yanına gittim inşallah sizinde bayramınız iyi geçemiştir..

canım hoşgeldın hihoyyyt bende gittim balıkesire ama görmedımsenı nednese acab görürmuyumkı diye geçiridmiçimden bir gunlugune gititk 1.gun ordaydık

Aslında geçen aya kadar baya zamandır düzenli gidiyodu. En son martta gecikmişti, sonra düzene girmişti. Ama geçen ay 1 hafta gecikti. Eşim de yurtdışındaydı o yüzden hamilelik ihtimalim de yoktu, mevsim değişikliğine falan yordum.

Şimdi yine gecikti, bu kez bi umudum var ama klasik adet belirtileri dışında bi belirtim yok. Hatta bende normalde adet öncesi kasık ağrısı olmazdı, bu sefer bi haftadır sancılar giriyo arada hafiften. Yine de kötüsünü bekliyorum olmayacak diye bakıyorum. Olmazsa üzülmem, olursa sürpriz olsun diye :1rolleyes: Bakalım salıya kadar olmazsa test yaparım. Yapıp negatifi görmek daha beter moralimi bozuyo, regl olduğumu görünce o kadar bozulmuyorum, o yüzden sabrediyorum canım. Sağol canım benim bu arada iyi dileklerin için. Allahım hepimize hayırlısını versin a.s.

Kadriyecim aslında özel şeyler yapmıştım mesela çörekotu tarçın bal karışımı yedim.arısütü polen kullandım.belimin altına yastık da koydum ayaklarımı da yukarı diktim,sahurda duş yaptım falan.işte kendimce duyduğum herşeyi uyguladım ama olmadı.onun için üzüldüm ya.RABBIM OL DEYİNCE OLUYOR ARKADAŞLAR.BOL DUA EDİN VE TESBİH ÇEKİN.ALLAH NASİB ETMEMİŞ HENÜZ DEMEK Kİ CANIM.sabredip bekleyeceğiz.

Küçük kız annesine 'İlk insan nasıl dünyaya geldi' diye sormuş, 'Tanrı Adem ve Havva'yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum' diye izah etmiş annesi..

Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş..

'Binlerce yıl önce maymunlar vardı' demiş babası, 'Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik..'

Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip 'Nasıl olur anne' demiş 'Sen bana insanın Tanrı tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor.. Karıştırıyorum..'

'Karıştırıcak bir şey yok' demiş annesi gülerek, 'Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem..!'

bi arkadaş mail atmış hoşuma gitti paylaşmak istedim

bende canım adetım gelice okadr uzlmuyorum da teste cıkmayınca tek çizgiyi görunce dahaçok morlaım bozuluyo hadi bakaılm bekleyebildiğin kadr bekle canım inş guzel haberler verirsin bize

aybala 3yıl3ay bitti bizmde canım 1yıla yakın korunduk bzi sonrasında 10aysonra bi hamilelğimoldu.2bucukaylıktı kurtaj olmk zorunda kaldımgelışmemiş bebk.şimdi 18aydırda tekrar denıyoruz iste

bende mutfaga giidyorumarkadşalr kocişle temzilk yaptık gercı bitmedide simdilik ara verdık acıktım bende hazırlım bişler görüşürz

Benim bu 2. ayım canım.1 yıllık evliken ağustos ayında bıraktık korunmayı.Allahım tez zamanda nasib etsin işallah hepimize...

Benim bu 2. ayım canım.1 yıllık evliken ağustos ayında bıraktık korunmayı.Allahım tez zamanda nasib etsin işallah hepimize...

öyleyse san a tavsıyem sakın ol canım ilk aylrdn umitsizliğe kapılma buay olck de hep amaolmayıncada sıkmacanını çunku kımın hemen olur kımının 1yılsonra hıç korunmadan 1buuck yıl sonra hamış olan larda var gönlunu ferah tut.çörekotu yemeyede devamet bırakma onlarıda bıtkısel seylrde çok sifa var canım

Teşekkürler canım,güzel haberlerimizi veririz işallah en kısa zamanda...

eşim ben yakın hissediyorumolcak artıkbizmdiyo ama acıkcası bana yakınmış gibi gelmıyo olmuyck dmeiyorumama vaktı var sanrıminş ben yanılıyorumdur

kadriye benide hamişler listesine ekle..bayramdan önce öğrendim fakat nete giremedim bayram telaşından.....darısı tüm isteyenlerin başına...

kadriye benide hamişler listesine ekle..bayramdan önce öğrendim fakat nete giremedim bayram telaşından.....darısı tüm isteyenlerin başına...

EKLEDIM CNAIMSNEIDE TEBRIK EDİYORUZ KK OLARKA KACINCI AYDI CNAIM ONUDA EKLIYORUZDA İNŞ SAGSALIM KUCAGINA ALMAK NASİP OLUR İLK BEBGIN DİMİ CNAIM ÇİFTE BAYRAMOLDU DESENE SİZE:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…