- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.161
Kızlar merhaba...
tatildi ..ramazandı ..bayramdı derken nerdeyse 1 aydır düzenli takip edemedim..veeee
.müjdemi veriyorum :))))hamileyim...arkadaşlar dün test yaptım pozitif çıktı inanamadım 2 tane daha yaptım ...bugün de kan verdim 2 saate alıcaz sonucu inşallah iyi çıkacak...Allah isteyen herekse nasip etsin...Sevgiler...
Kızlar merhaba...
tatildi ..ramazandı ..bayramdı derken nerdeyse 1 aydır düzenli takip edemedim..veeee
.müjdemi veriyorum :))))hamileyim...arkadaşlar dün test yaptım pozitif çıktı inanamadım 2 tane daha yaptım ...bugün de kan verdim 2 saate alıcaz sonucu inşallah iyi çıkacak...Allah isteyen herekse nasip etsin...Sevgiler...
canım tebrık ederım darısı bizlerın başınaKızlar merhaba...
Kızlar merhaba...
ohohhh listemiz bayaaa buyudu arkadaşrinş hep böel gider maşallah yaaa
canımm tebrik ederimm allah tamamını getirsinnn doğum haziransa gel 2009 haziran annelerindede buluşalım bebeklerimizin bilgilerini paylaşırızkaydirigubbakcemile5
canım inşallah böyle devam edre.bol hamiş çıkar.:CüvCüv:a.s.
canım ya bende 1ay sonra 2senemi dolduruyorum 15 ekımdede olursam bu ay bögürtlen köku ve bir karışım aldım yumurta geliştirici onu kullanacagım bunları kullanıpta hamıle kalan hemde 17 yıl sonra hamıle kalan bir tanıdıgım var bakalım inşaallah olur doktorun verdigi ilaçları bu ay kullanmayacagım
papatya nasıslınn canımmmm.hamişilğindne oncekı gun konuştuk bigün sonra mujde verdın çok sevındım cnaım ya tekrardan tebrık ediyorum tum hamişleri bızlerede dua edın arkadaşlr
okadar çok aglıyorumkı anlatamam ailede benden önce sonra evlenenler hep hamıle morel bozuyor neden olmuyor artık dıye sorup duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?