E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.141
kadriye benide hamişler listesine ekle..bayramdan önce öğrendim fakat nete giremedim bayram telaşından.....darısı tüm isteyenlerin başına...
TEBRİKLER CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH RAHAT VE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMENİ DİLERİM:teytey::teytey:
TEBRİKLER CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH RAHAT VE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMENİ DİLERİM:teytey::teytey:
bide kızlar sol yumurtalığımın orda bilye gibi bşy var şişkin yaniiii buda olurmu gebelikte beni aydınlatın lütfen
aynen katılıyorum bende ilk hamileliğimde ne yumurtlama günü hesapladım, ne gün saydım, ne strese girdim .adetin günü baktım gelivermiş ve aynı gün test yapıp öğrendim...ama şimdi ikincide nedense herşey hesap kitaba göre gidiyor..ne zaman doğacağı, hangi burç olacağı, filan daha şimdiden hesaplıyoruz..gerçi her hamile kalamadığım ay, burcu değişiyor ama olsun biz yinede hesaplıyoruz.. rahat olamıyorum bir türlü strese giriyorum şimdiden..demekki ilk çocuk cahilliğe geliyor ya herşey paldır küldür oluyor..ikincisinin yumurtlama günü bile belli nerdeyse..ileride yumurtlama doğum günü filan kutlarız ona :)))arkadaşlar benden size tavsiye hamileliği kafaya takamyın takınca kalamıyosunuz..ben 5 ay kafaya taktım olmadı sonra umursamadım..1 ay sonra hamile kaldım...ovulasyon testiymiş ateş ölçme yöntemiymiş..hepsi hikayee....
EVT OLUYOMÜŞ YİNE DE SENİ UMUTLANDIRMIYIM AMA İNŞ HAMİLESİNDİRkaydirigubbakcemile5
sağol canım teşekkür ederim...umarım herşey yolunda gider...şu an öyle mutluyuz ki anlatamam...çift bayram yaptık evet ..ama yarın doktora gideceğim çünkü bizim ilçede kadın doğum doktoru yok,daha doğrusu pratisyen birkaç tane hekim var başkada kimse yok...evde test yaptım 2 defa ikiside çift çizgi....son adet tarihimde 27 ağustos...
************************EKIM AYININ GUZEL HAMİŞLERİİİİİ*********
Kader_emel::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
SU8468::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (15. AY )
papatya0606::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sonuyok::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMZ
şeremim:::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
butün hamişlerimizi tebrik ediyorum darısı bizim başımıza:1hug::1hug::1hug::1hug:
saol canım bu ay o liste taşar inşallahhhhhsizler içinde dua ediyorum sizde bana dua edin nolur bu sefer kalbi durmasın bebeğimin
saol canım bu ay o liste taşar inşallahhhhhsizler içinde dua ediyorum sizde bana dua edin nolur bu sefer kalbi durmasın bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?