E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.341
herkeze iyi akşamlar benim yazdıklarımı okumadınızmı kızlar? yumurtalıklarım biyimişmü iyimi yorumlarınızı bekliyorum
Canim 2bucuk yildir ne tedavis görüyosun bebek içinmi başka bişimivar[/b][/color]
ayy biz 3aydir gitmiyoruz doktora kafam oyle arhatki canim benim ohh keyfime göre haraket ediyorum paarmda bana kaliyo inş söle bisuredaha gitmeyi düşünmuyorum tabi i aksilikolmazsa bzi brazda bitkisel seyelr denek işstiyoruz sonuçla bebek diye illa olsun diye ekndimi yipratmk işstemiyorum cunku daha 3yillik evliyim evlilğimin tadini cikarmaya karar verdim şimdide açikogretime başliyorumnasipse sanda tavsiyem doktoru pek takam kafana rah olmaya caliş canim nekadrlik evliydinz siz
kııııızzzlaaar bişey duydum karbonat la hamilelik testi,lütfen hamilelik bekleyen yada hamile olmayanlar da hemen uygulasın ve testi test edelim,şöyle oluyormuş:bi kaba idrarınızı yapıyosunuz ve içine bir çay kaşığı kadar karbonat koyuyosunuz,eğer bira gibi köpürürse yada kabarcıklar çıkarsa hamilesiniz,eğer dibe çökerde köpürmezse hamile değilsiniz,uygulayın tartışalım,ben bu ay ümitliyim ve adetime 3-4gün var,biraz belirtiler de var yaptım testi ve köpürdü:dhadi bekliyorum uygulayın,hamile olmayanlar da yapsın lütfen bakalım ne olacak
tam 3 yıllık evliyim ağustos 2005 te evlendim. Yaşım 29 artık olsun diyoruz bitane. Eşimin işleri hep yoğun. Genelde yanlızım. Bana arkadaş olur.Beraber böyle oynarız salonda.
Hem yaş 29 şimdi bitane olsun biraz geçsin sonra 2. Yi isitiyorum anca
kaydirigubbakcemile3
kııııızzzlaaar bişey duydum karbonat la hamilelik testi,lütfen hamilelik bekleyen yada hamile olmayanlar da hemen uygulasın ve testi test edelim,şöyle oluyormuş:bi kaba idrarınızı yapıyosunuz ve içine bir çay kaşığı kadar karbonat koyuyosunuz,eğer bira gibi köpürürse yada kabarcıklar çıkarsa hamilesiniz,eğer dibe çökerde köpürmezse hamile değilsiniz,uygulayın tartışalım,ben bu ay ümitliyim ve adetime 3-4gün var,biraz belirtiler de var yaptım testi ve köpürdühadi bekliyorum uygulayın,hamile olmayanlar da yapsın lütfen bakalım ne olacak
bencede köpürmez gebelik testlerini boşunami yapiyorlar...bence o köpükler tamamen karbonatin markasi ile alakali..marka iyiyse daha çok köpürüyor bir nevi kabartma tozu yani..kızlar ben şimdi yaptım köpürmedi. Bence hiç boşuna inanmayın. Bu testi daha önce kocasına yapıp köpürten arkadaşlar oldu. Valla sırf sizin hatırınız için yine de bi deniyim dedim ama köpürmedi...
bencede köpürmez gebelik testlerini boşunami yapiyorlar...bence o köpükler tamamen karbonatin markasi ile alakali..marka iyiyse daha çok köpürüyor bir nevi kabartma tozu yani..a.s.kızlar ben şimdi yaptım köpürmedi. Bence hiç boşuna inanmayın. Bu testi daha önce kocasına yapıp köpürten arkadaşlar oldu. Valla sırf sizin hatırınız için yine de bi deniyim dedim ama köpürmedi...
canım yumurtalıkların büyüdügünü bilmiyordum beni rahatlattın teşekkürlera.s. valla hiç sorma benimde rahim filmim kötü geçti ben senağlamaagladım bagırdım bile agrım çok fazlaydı senin ilk hamileliginmi kaydirigubbakcemile2olacak kaç aydır deniyorsunuz doktorun ne dedi çok soru sordum sanırımCADIARZUcanım 18mm güzel.. 15-16dan sonrası ideal. sana küçük demelerine kafan takılmasın. unutma hergün 1 veya 1,5mm daha büyüyo yumurtalar. gerçi biliyosundur.
evet dr aşılama konusunda doğru söylemiş. senin durumun şuan aşılama için ideal. dr lar fazla yumurta sayısıyla vede 20mm den dahada büyük yumurtalarda aşılamaya gitmiyorlar. senin durumun ideal. dr un verdiği takvime iyi çalış canım
itiraf etmek gerekirse bende korkuyorum aşılamadan. rahim filmim zor geçmişti.
altta yazıyor canımBeyaz melek okuamdik canim yorumlarini tekrardan eklermsin doktorun ne dedi
iyi akşamlar kızlarnasılsınız bakalım ben bugun doktora gittim sagımdaki 2 tane solumda 2 tane yumurtam var 18 mm senağlamasagımdakiler solumdakiler dahada küçük doktor aşılamamı yapalımmı dedi bende kortugum için hayır deyince igne verdi yarın igneyi vurulucam :a015::eger hamile kalmazsan aşılama yaparız :çok üzgünüm:dedi inşallah gerek kalmaz.. durum böyle kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar günaydın dün gece test yaptım ve çift çizgi çıktı bu sabah da kan testi yaptırdım sonucunu saat 13:00 da alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?