- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 40
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.301
olmadı kızlar bu ayda olmadı ve hiç olmayacak biliyorum, eylül ekim ve diğer aylar olmuyo işte olmayacak biliyorum
günaydin kizlar...
seremimcim ilgin icin tsk ederim canim, bak simdi de var, sanki gelcek cözülemiyomus gibi, bugün günüm, ama 2-3 gün beklicem.. herseyin hayirlisi olsun.. dün bende agri kesici icecektim nerdeyse, ama sonra vaz gectim..
dr a gittinmi sen canim? minik kuzucugun nasil annesi? agrin sizin yoktur insallah??a.s
arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bende hamileliğe alışmaya çalışıyorum.size bişey danışmak istiyorum kaç gündür hastane ve doktor araştırıyorum kendime ama bir türlü karar veremedim sizce nereye gitmeleyim tamma şu hastane diyorum hakkında bişey duyunca vaz geçiyorum koca istanbulda gidecek bi hastan bulamadım:çok üzgünüm:
kızler bunuyani adlı arkadaşımız yok sanrım bugün bu ateş ölçme durumunu anlattı bana dün sabah ölçtüm 36.1 şimdilerde 36 ile 36.3 arasında gidip geliyor adetimede 6 gün kaldı bana yardımcı olurmusunuz.........bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Valla canım eğer Anadolu yakasındaysan kendi doktorumu tavsiye edebilirim?
slm kızlarrrrrrrrrrrrr
kusura bakmayın uzun zamandır giremedim malesef....
öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum....
malesef bu ayda adet oldum ayın 2 sinde....yeni tarihim 30 ekim...ilaçlara devam ...inşallah en kısa zamanda bende o güzel duyguyu yaşarım...
merhaba kızlar.ben hamileyim beni hamiş listesine alabilirsiniz.
ya beni niçin katmıyosunuz arkadaşlar kadınlar kulübüne üye oldugumdan beri kimse listeye almıyo beni ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?