Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

olmadı kızlar bu ayda olmadı ve hiç olmayacak biliyorum, eylül ekim ve diğer aylar olmuyo işte olmayacak biliyorum

canım lütfen böyle deme,niye olmasın ki...sadece bebişin en uygun zamanı bekliyor gelmek için..vardır bundada bir hayır...hiç beklemediğin bir anda bir bakacaksın bebişin seninle...kendini üzüp yıpratma lütfen...

en güzeli stres yapmadan beklemek...biz gecen ay 3 gün geçti diye öyle ümitlendikki ama olmadı...onun için bu ay ikimizde hiç umursamadık...zaten karın ağrısıda bolca olduğu için sökülemiyor gibi geldi bana...biraz umursama bekle bakayım başka şeylerle meşgul ol...
biz burda kan testi yaptırdık pozitif çıktı..ama burası o kadar küçük ki tüm doktorlar pratisyen..uzman bir doktor yok hiçbir alanda...bende şu an 5 hafta 6 günlük hamile olduğum için cumartesiye ancak giderim diyorum..çünkü il merkezine gitmeliyim..
zaten hiçbir ağrı sızı yok sadece mide bulantıları biraz erken başladı o da normal..
sen zaten bize göre çok çok deneyimlisin...rabbim inşallah en kısa zamanda sana hamileliği tekrar yaşatır...inşalllah bu ay diyelim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bende hamileliğe alışmaya çalışıyorum.size bişey danışmak istiyorum kaç gündür hastane ve doktor araştırıyorum kendime ama bir türlü karar veremedim sizce nereye gitmeleyim tamma şu hastane diyorum hakkında bişey duyunca vaz geçiyorum koca istanbulda gidecek bi hastan bulamadım:çok üzgünüm:

kızler bunuyani adlı arkadaşımız yok sanrım bugün bu ateş ölçme durumunu anlattı bana dün sabah ölçtüm 36.1 şimdilerde 36 ile 36.3 arasında gidip geliyor adetimede 6 gün kaldı bana yardımcı olurmusunuz.........bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Valla canım eğer Anadolu yakasındaysan kendi doktorumu tavsiye edebilirim?

valla bildiğim kadarıyla bu yöntemde net başarı elde etmek için adetin başladığı gün ölçmeye başlaman ve birkaç ay takip etmen. ilk adet gününde sabah yataktan çıkmadan ölçmeye başlıyosun ve her gün aynı saatte ölçmeye gayret ediyorsun. mesela şöyle çıkıyor
1.gün- 36.1
2.gün- 36.2
3.gün- 36.1
4.gün- 36.3 falan gibi sonra galiba yumurtlama gününde biraz düşüş görülüyor. mesela
14.gün- 35.9
sonra da giderek yükseliyo ve regl olana kadar yüksek seyrediyo. mesela
20.gün- 36.8
21.gün- 36.9, gibi. regl olacaksan bir iki gün önce ateşin düşmeye başlıyor mesela bir anda 36.9dan 36.4e düşüyor ve sonra da düşmeye devam ediyor.
ama regl günün geldiği halde ateşin düşmezse büyük ihtimalle hamile oluyosun.

benim bildiğim böyle. bunu birkaç ay yaparsan genelde hangi gün yani kaçıncı günde yumurtladığını tespit edebilir ve ona göre çalışabilirsin. ya da bir ay yapsan bile ateşin düşmediği zaman hamilelikten şüphelenebilirsin. ama sanırım işine yaraması için normal vücut ısını bilmen yani adetin ilk başlarında ölçmüş olman gerekiyor.
benim aklımda kalan bu. yanlışım varsa arkadaşlar lütfen düzeltin beni...
inşallah işine yarar canım hayırlı olsun

arkadaşlar bugün herkez kayboldu sanki geç giriş yapılıdı siteye herkesin işi çok galiba benimde çok aslına bakaranız ama şu ataş ölçme olayı beni heycanlandırıdı ama kimseden cvp alamadım yaaa

bende bu ateş ölçmeyi denedim ama çok abuk bir durumla karşılastım.
28 günde bir düzenli adet görüyorum ısıya göre 19. günde yumurtam catlamış görünüyor .
Bence birkaç ay düzenli ölçerek vucut ısınızı tanımak gerekli .
binbirgece canım bende sabah ölçtüm 36,9 çıktı ateşim.
15 ekimde regl günüm bakalım

slm kızlarrrrrrrrrrrrr

kusura bakmayın uzun zamandır giremedim malesef....

öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum....

malesef bu ayda adet oldum ayın 2 sinde....yeni tarihim 30 ekim...ilaçlara devam ...inşallah en kısa zamanda bende o güzel duyguyu yaşarım...

hoşgeldin canım inan yokluğun hissedildi canım.a.sa.s.

günaydin kizlar, ben belim icin terapiye gittim geldim bile ama siz hala yoksunuz...
bu ay bende ates ölctüm biliyorsunuzki, bu sabah da 36.8 dün 36.9 du atesim, bugün yarin olmam lazim. fakat sabah 4 de wc ye kalktigimda silince kagit da ayiptir söylemesi söyle cok hafif coooook acik pembe akintim vardi. acaba nedir bu ? kirlenmeden önce böyle olmazdim, ama vücut degisebiliyo olabilirde yani, ama dün aksam bide settik biz öhöö öhöö, belkide ondandir dimi? suan karin agrim falan yok, ama dizlerim agiriyo sankim..

ankakuşu canım benim kan değerim 941,8 sence nasıl iyi mi bu değer.bugün 18 de dr a gidicem.İnşallah herşey yolundadır.

sudenaz canım sanırım bu ay dahadüzenli oldun yani bunyen düzene giriyor sanırım yeni doktorun iyi geldi eğer bu sekilde düzenli giderse 4 y içinde hamiş kalırsın umarım.yanı her sağlıklı kadınayda%25 ihtimalle hamiş kalırmıs senin bir ay gecti 3 kaldı geriye.malum bunye yeni bir düzene alışacak.gerçekten yokluğun hissediliyor.kendine iyi bak canım bizleri haberdar et durumundan.

kızlar benimde 4 gunum kaldı test yapacağım gunude hesaplarsam eğer gecikirse tabi 1 haftam var.şimdiye kadar hiç düşünmedim yoğundum ve hep oyalanacak birşeylerim oldu.ama şimdi kendi kendime kaldım yine.düşünmüyorum eskisi kadar ama içten içe acaba diyorum bugun evle ilgilendim temizlik falan yarın dışarı cıkacağım ve diğer gunlerde düşünmemem gerek çünkü.

ya beni niçin katmıyosunuz arkadaşlar kadınlar kulübüne üye oldugumdan beri kimse listeye almıyo beni ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benım böle dusunme herzman yeın var aramızda sen tarıhı ver eklerım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…