E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.321
günaydın canım akşam eve gidince ateşimi ölçtüm 35.4 tü senin dediğingibi sabah kaltığımda yataktan kalmadan ölçtüm 36.1 çıktı. şimdi ölçtüğümde ise 36 çıktı yani sonuç ne dir.birde özel msj bölümünden msm adresimi yazsam sana eklermisin ordan ulşaması daha kolay olur burası çok zor açılıyor da.....
arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bende hamileliğe alışmaya çalışıyorum.size bişey danışmak istiyorum kaç gündür hastane ve doktor araştırıyorum kendime ama bir türlü karar veremedim sizce nereye gitmeleyim tamma şu hastane diyorum hakkında bişey duyunca vaz geçiyorum koca istanbulda gidecek bi hastan bulamadım:çok üzgünüm:
merhaba kızlar.ben hamileyim beni hamiş listesine alabilirsiniz.
bumuyani gelmedin mi hala ateşimi ölçtüm daha önceki yazılarımda da okumuşsundur yorum yapta kurtulayım artık bu merektan çatlıcam ayol
sayfalar cokkkk yavas ya
ankakuşu canım benim kan değerim 941,8 sence nasıl iyi mi bu değer.bugün 18 de dr a gidicem.İnşallah herşey yolundadır.
evt canim site yavaş oluyo kimi zman böle yaaa.ee seninde 10ekim nasil vartmi umit snede canim
evt canim ben kadriye evet guzel hamişlerimiz var canim sen naisslin sende ne var neyok
gulercim sikma canini herseyde bi hayir vardirmuhahkkk ya barmda ilenin yanina gideck paarnda olamsaydi dimi cnaim guzyel düşün bzide alamdik daha odun komur bi sonraki ay alirz diyoruz ama rabbim kulunu hiçbir zman yari yolda birakmadi cnaim bunu biz bgun birkez daha anladik canim hiç belkemeigimz yerden 250ytl geçti elimze çok sukur diyoruz canim snde olumlu dusun aslinda olumlu düşünme potansiyali snede var canim ama sen illa canini siakcak bişleer bulamay calişiysoun benim gördugum kadariyla.aşilamay neakdr para laizm oluyomuş bilgi edindin mi oknuda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?