Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

TEBRİKLER CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH SAĞLIKLI VE RAHAT Bİ HAMİLELİK GEÇİRMENİ DİLERİM :teytey::teytey:

tebrikler canım haziran annesi olcaksın oraya gel canım kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar.bu ay da olmadı ve 12 ayım kasımın 6sında tam tamına dolmuş olucak.bilenler biliyodur ben mayısta çok erken bi düük yaşadım ve hala bebeğim olmadı.bu ay 2 gün gecikince çok umutlanmıştım ama olmadı yine olmadı.moralim baya bozuk bugün.bu ay adetim bitince medi smart ovulasyon kitlerinden kullanmak istiyorum.aranızda kullnan varmı.ne diyosunuz.artık o da işe yaramazsa doktora gidicm.artık destek almam gerek galiba.

canım tebrik ederim allah eli ayagı düzgün özürsüz kusursuz saglıklı bir şekilde bebgini kucagına alırsın bize dua edin arkadaşlar bizde bu duyguyu tatalım..

canım üzülme allah hayırlısını versin sabır et eninde sonunda allah nasip ederse olucak bebeklerimiz morelini yüksek tut bol bol dua ve çalışmaktan başka çaremiz yok allah yardımcın olsun..

bende çok tırsıyom çaktırmayerimseniben
bi gece rüyama bile girmiş. rahim filmi gibi olcak sanıyodum ama bebiş için her şeye değer.
aşı olmaktan bile çekinen ben düşünsene hergün kendi kendime iğne yapıyom :dance: alıştım valla eşime diyom "gel sana da bitane yapayım" kaydirigubbakcemile3 kaçıyo..
drlar şu erkeklere neden vermiyo ki şöyleee kocamaaan bi iğne de bizim nelere katlandığımızı anlasınlar.. onların sadece 5dklık işleri var onuda zevkle yapıyolar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
tüm kahrı biz çekiyoz acıdıydı, adetim yaklaştı gelcekmi acaba..
ohhh erkek olmak varmış. şakkıdı

ateşim 37 midem bulanıyor.allahım ne oluyor bana.adetime 1 hafta var.bu kadar erken belirti olmaz diye biliyorum.kafayı yiyorum galiba

canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı ömürlü bir evladın olur inşallah.Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah..darısı bana vede tüm isteyenlerin başına..adetin 1gün geçti ve testte çıktımı..kendimi pazartesiye şartlandırmıştım..şimdi beni de umutlandırdım yarın ttest alsammı ki..çok ama çok midem bulanıyor ve su içmekten karnım şişti canım başka bişey istemiyor..birde çok uykum geliyor..aynı oğlumdaki gibi oldum..senin belirtilein nasıldı canım yazar mısın..

canim hişgeldin snein hamişlik nasil gidiyo tatlim hersey yolunda dimi
kiricazcanim rekoru buay inş ne 12 32 42 62 beklide olck inş

inşallah canım...bende iyiyim Allah şükür arada karın ağrısı ve aşırı duygusallık dışında Allah şükür bir sorunumuz yok canım..sizin güzel haberlerinizi bekliyorum sakın kafan atakma canım bak hep söylüyorum ve bunu dr.larda söylüyor stres,kafaya takmak benim neden olmuyor diye hep karamsar düşünmek çok etkiliyormuş,geçen gün işyerinde yemekte arkadaşım anlattı uzun zamandır görmediği bir arkadaşını görmüş tam 13 senedir bebkleri olmuyormuş durumlarıda oldukça iyi gitmedik dr.kullanmadık ilaç bırakmamışlar ki sanırım onun tüp bebek bile olmuyomuş anladığım kadarıyla en sonunda herşeyi kabullenmişler dr.falanda bırakmış kafasıda rahat veee oay hamile kalmış kızlar sakın moralinizi bozmayın düşünmemeye çalışın herşeyin zamanı var demkki Allahım hepinizi inşallh en kısa zamnda hamiş yaparhihoyyyt

canım tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

canım inşallah sende hamilesindir belirtilerin öyle gösteriyor ama bazen geç döllenme olursa adeti 1-2 gün geçtikten sonrabile göstermeyebiliyor ama içime doğuyor hamilesin bence ama ümitlendirmekte istemiyorum hayırlısı olsun canım eğer değilsende birdahaki ay inşallah güzel haber verrsina.s.

ben geldım arkadşlr gerci şimdi kayınvalıdelrden giriyorumda yarım saat sonr aeve gidcez ozman konusurz artık kımler var kımler yokk bı bakım ddim msjlaırnzı okudum eklemeıyı evde yaparım artık yenı hamiş arkadşaımzı da tebrık ediyoruzz.cicikız sudeye kırılma canım o bayadır giremıyo nete bızde onn gelmesını sabırsızlıkla beklyıryoz ...

kızlar iyi geceler yeni hamişler tebrik ederim. darısı biz bekleyenlerin başına inş

yeni hamisimizi bende tebrik ederim.. allahim hayirlisiyla kucagina da almak nasip etsin. öpüyorum
kizlar ben kararimi verdim, yarin su ovulasyon testlerinden alcam...
bi de öyle deniyelim bakalim

yeni hamisimizi bende tebrik ederim.. allahim hayirlisiyla kucagina da almak nasip etsin. öpüyorum
kizlar ben kararimi verdim, yarin su ovulasyon testlerinden alcam...
bi de öyle deniyelim bakalim

evt cnaım ya eşımde sıparış etmış o testlerden 70ytl bana pahalı geldı iptal ettırdık ztan borcumz var dedim simidede alsamaıydım diyorum orda ansıl acaba fiyatları sordunmu hıç bi an önce alman lazım ama testi

nerimancim nereye kayboldun cnaim yaaa.benim akintim var buugn sanirim yumurtlama başaldi benim çok sukur bu sabah calişmiştik kzilar bakailm bide yarin akşam yada yarindna sonra sabh alişirz hadi hayirlsi bakalaim yaa.arkadşalra hep dedim ama ben duzenli olcemedim ateşimi ya 3gece annemelrde kaldimole olunca olmadi ya hayirlsi artik

canım hadi hayırlısı işallah tutar.adet günün nezaman dı senin

bakalım bende 17 sinde olcam.daha 1 hafta var erken mi belirtiler için ama adet belirtileriyle aynı. demi oofff karışık bişey bu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…