- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.421
arkadaşlar hamileyim 7. ayda hamile kladım çok mutluyum allah tüm isteyenlere versin regl günüm 6 ekimde idi 7 ekimde test yaptım çıktı çift çizgiyi gördüm allah isteyen herkese versin tüm isteyenlere versin inşallah çok mübarek bir ayda hamile kaldım sonuda inşallah güzel olur sıkmayın kendinizi rahat bırakın hepinize sevgiler
arkadaşlar hamileyim 7. ayda hamile kladım çok mutluyum allah tüm isteyenlere versin regl günüm 6 ekimde idi 7 ekimde test yaptım çıktı çift çizgiyi gördüm allah isteyen herkese versin tüm isteyenlere versin inşallah çok mübarek bir ayda hamile kaldım sonuda inşallah güzel olur sıkmayın kendinizi rahat bırakın hepinize sevgiler
canım benim solasın bana cevap yazdıgın için teşekkür ederim a.s.doktor eger hamile kalmazsan adetin 12 günü çagırdı yine bu ay başka çagırmadı yani :a015:aşılamadan korkuyorum bakalım sen yaptırda bilgi ver bana arkadşım allah yardımcın olsun inşallah aşılama sana bebeiş gönderir illa birşeyler bahane oluyorya :1hug:
canim hişgeldin snein hamişlik nasil gidiyo tatlim hersey yolunda dimi
kiricazcanim rekoru buay inş ne 12 32 42 62 beklide olck inş
canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı ömürlü bir evladın olur inşallah.Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah..darısı bana vede tüm isteyenlerin başına..adetin 1gün geçti ve testte çıktımı..kendimi pazartesiye şartlandırmıştım..şimdi beni de umutlandırdım yarın ttest alsammı ki..çok ama çok midem bulanıyor ve su içmekten karnım şişti canım başka bişey istemiyor..birde çok uykum geliyor..aynı oğlumdaki gibi oldum..senin belirtilein nasıldı canım yazar mısın..
yeni hamisimizi bende tebrik ederim.. allahim hayirlisiyla kucagina da almak nasip etsin. öpüyorum
kizlar ben kararimi verdim, yarin su ovulasyon testlerinden alcam...
bi de öyle deniyelim bakalim
nerimancim nereye kayboldun cnaim yaaa.benim akintim var buugn sanirim yumurtlama başaldi benim çok sukur bu sabah calişmiştik kzilar bakailm bide yarin akşam yada yarindna sonra sabh alişirz hadi hayirlsi bakalaim yaa.arkadşalra hep dedim ama ben duzenli olcemedim ateşimi ya 3gece annemelrde kaldimole olunca olmadi ya hayirlsi artik
canım hadi hayırlısı işallah tutar.adet günün nezaman dı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?