Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar moralim çok bozuk. Kızkardeşim hamile demiştim buraya bir ay önce. 3 aşılama sonrası tüp bebekti. Bugün gitmişler kese boş... Kürtaja almışlar şimdi moralim çok çok bozuldu. Ağlıyormuş sürekli.

canım başınız sagolsun çok üzüldüm :a015:napalım allahın taktiri allah sabırlar versin aglamasın lütfen allaha karşı gelmesin gerçi demesi kolay geliyor ama napacak birşey yok herşeyde vardır bir hayır allah yardıncınız olsun...:Saruboceq:

çok teşekkür ederim inşallah allah isteyen herkese versin allah sonunu tatlı getirsin..........
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH

En belirgin özelliğim göğüs şişkinliği bu da adette olan bişey karnim ve belim çok ağridi adet olcak gibi ama olmadim adetin bütün belirtilerini gördüm ama gelen olmadi 2 gün tuvalete hep bakmaya gittim karin ağrisindan ama ben hamileymişim ...arkadaşlar hamileliğin ilk belirtileri her zaman adet olacak gibi hissettiriyor...ve benim son adet tarihim 10 eylül 6 ekimde adet olmam lazimdi olmadi hadi 7yi bekledim olmadi 7 ekim gecesi 2 tane test yaptim 2sindede çift çizgiyi gördüm erken yumurtlama oldu heralde çok çabuk belli olmasi dahada güzel oldu allahim her isteyen kuluna sağlikli ömürlü evlatlar versin.........

canım çabalarının boşa çıkmasına çok üzüldüm ama yüce rabbim hayırlsı neyse onu versin herşey nasip işallah ileride nur topu gibi sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasip eder yüce mevlem sıkmayın canınızı

canım allah analı babalı saglıklı bir bebek versin çok mutlu oldum :teytey:ne güzel allah nazarlardan saklasın:dua ederken bizleride unutma biz sizlerini unutmuyoruz....:Saruboceq::
arkadaşlar hamileyiiiiiimm

gözün aydın canımhihoyyyt umarım güzel bir hamilelikten sonra bebegine saglıklı bir şekilde kavuşursun allah nazarlardan :saklasın senide çok mutluyum ya:sm_cool: 2 tane daha bebişimiz geliyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yeni hamişlerimizi tebrik ederim..sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder allahım inşallah.

merhaba arkadaşlar.bende 2 pkt ovulasyon testi siparişi yaptım.eczacı yarın getircekmiş.bu ay böyle denicem.9.gün filan başlıcam 18.güne kadar yapıyım diyorum.adetim 27-28 gün sürüyo.yoksa dahamı erken başlıyım.ne diyosunuz.fikir verin sizler daha önce hiç yaptınızmı? yapan bazı arkadaşları gördüm topiklerde.yapıp hemen hamile kalanları.umutlandım bende.belki yumurtlama tarihimizi tutturamıyoruz.şaşırdım diyolarki 14 16da ilişkide bulunuyoduk benim 13.günde çıktı ve hamile kaldım diyo.belki bizimde öyledir.

kızlar belirti olarak uyku düşkünlüğü,biraz mide bulantısı,sık idrara çıkma ve yorgunluk oldu,det tarihimde test yaptım ve çıktı,allah hepinize hayırlısıyla bebeklerinize kavuştursun

arkadaşlar şimdi bende meraklandım daha önce hiç düşünmemiştim yapmayı ama bu ay da olmassa deneyeyim bi ovulasyon testini. nasıl bişi uygulaması nasıl biraz bilgi verirmisiniz?? bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorum. çok çok mutlu olyuorum okudukça güsel haberleri. dualaranızdan eksik etmeyin bizleri de...

canım yumurtlama oluyordur ama belkı buyuyup çatlamıyordur benımde öyle büyümedıgı için hamiş kalamıyorumsenağlama

canım yumurtlama oluyordur ama belkı buyuyup çatlamıyordur benımde öyle büyümedıgı için hamiş kalamıyorumsenağlama

canım ben mayısta hamile kalmıştım ama düşük oldu öyle bir çatlama problemi olsa hamie kalamazdım dimi?
ama işte bu ayda bunu deniyim dedim olmadı doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce testlerimiz yapıldı hiç bir problem çıkmadı ama olmazsa tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım

a.s. bütün hamişleri tebrik ediyorum maşşallah hamiş haberlerimiz artıyo allah eksik etmesin hepinize sevgiler güzel annecikler.

ovulasyon testini merak edenler.içinde 5 tane var idrarla yapılıyo.adet tarihine göre belli bir günde her gün aynı saatte yapıyosun 2 koyu çizgi gördüğünde 24 ile 36 saat arasında yumurtanın çatlıcağını gösteriyomuş 2 gün üst üste ilişkide bulunuyomuşsun.ama düzensiz adeti olanlar için adet bitiminden çift çizgiyi görene kadar yapın deniyo.mesele 10.günde yapmaya başladın.12.gün silik 13.gün silik çıkabilir o yumurtlamnın yaklaştını gösteriyomuş diyelim 14.gün iki kopkoyu çizgi gördün o gün ve ertesi gün ilşkide buluncakmışsın.umut işte denicez. belki biz tam ayarlıyamıyoruz. o kişilerin hep farklı tarihlerde çıkmış.8.gün 13. gün 18.gün gibi.

test yaptınmı yerleşmedir belki rengi nasıl
canım test yapmadım rengi normal bitanem keşke yerleşme olsa adetimin ilk günü belki yerleşmedir dedim ama çok agrım oldu fazlasıyla majezik içtim içmesem duramam ayakta.ama yerleşme gibi gelmiyor başka hiçbir belirti yok canım.ama önümüzdeki ay kesin tutturcam kendimi şimdiden hazırlıyorum kesin tutcak bu sefer.

hava degişiminden olabilir ewet canım ama az ya bu beni tedirgin ediyo sizinkilerin miktarı nasıl eskiden benim böyle olmazdı adetim.ewet haklısın bazı zamanlarda bir az bir çok geliyo acaba bu olay hamilelige engel olabilirmi? korkuyor insan ya.

evet kalmazdın canım inşaallah en kısa zamanda hamıle kalırsın:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…