- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.461
Kızlar moralim çok bozuk. Kızkardeşim hamile demiştim buraya bir ay önce. 3 aşılama sonrası tüp bebekti. Bugün gitmişler kese boş... Kürtaja almışlar şimdi moralim çok çok bozuldu. Ağlıyormuş sürekli.
Kızlar moralim çok bozuk. Kızkardeşim hamile demiştim buraya bir ay önce. 3 aşılama sonrası tüp bebekti. Bugün gitmişler kese boş... Kürtaja almışlar şimdi moralim çok çok bozuldu. Ağlıyormuş sürekli.
arkadaşlar hamileyiiiiiimm
canım allah analı babalı saglıklı bir bebek versin çok mutlu oldum :teytey:ne güzel allah nazarlardan saklasınEn belirgin özelliğim göğüs şişkinliği bu da adette olan bişey karnim ve belim çok ağridi adet olcak gibi ama olmadim adetin bütün belirtilerini gördüm ama gelen olmadi 2 gün tuvalete hep bakmaya gittim karin ağrisindan ama ben hamileymişim ...arkadaşlar hamileliğin ilk belirtileri her zaman adet olacak gibi hissettiriyor...ve benim son adet tarihim 10 eylül 6 ekimde adet olmam lazimdi olmadi hadi 7yi bekledim olmadi 7 ekim gecesi 2 tane test yaptim 2sindede çift çizgiyi gördüm erken yumurtlama oldu heralde çok çabuk belli olmasi dahada güzel oldu allahim her isteyen kuluna sağlikli ömürlü evlatlar versin.........
canım yumurtlama oluyordur ama belkı buyuyup çatlamıyordur benımde öyle büyümedıgı için hamiş kalamıyorumsenağlamamerhaba arkadaşlar.bende 2 pkt ovulasyon testi siparişi yaptım.eczacı yarın getircekmiş.bu ay böyle denicem.9.gün filan başlıcam 18.güne kadar yapıyım diyorum.adetim 27-28 gün sürüyo.yoksa dahamı erken başlıyım.ne diyosunuz.fikir verin sizler daha önce hiç yaptınızmı? yapan bazı arkadaşları gördüm topiklerde.yapıp hemen hamile kalanları.umutlandım bende.belki yumurtlama tarihimizi tutturamıyoruz.şaşırdım diyolarki 14 16da ilişkide bulunuyoduk benim 13.günde çıktı ve hamile kaldım diyo.belki bizimde öyledir.
canım yumurtlama oluyordur ama belkı buyuyup çatlamıyordur benımde öyle büyümedıgı için hamiş kalamıyorumsenağlama
canım test yapmadım rengi normal bitanem keşke yerleşme olsa adetimin ilk günü belki yerleşmedir dedim ama çok agrım oldu fazlasıyla majezik içtim içmesem duramam ayakta.ama yerleşme gibi gelmiyor başka hiçbir belirti yok canım.ama önümüzdeki ay kesin tutturcam kendimi şimdiden hazırlıyorum kesin tutcak bu sefer.test yaptınmı yerleşmedir belki rengi nasıl
hava degişiminden olabilir birde bazı aylar kadınların adet kanamaları 1 ay çok bir ay az gelirmiş tabi bunun yani sıra üstünedegörmüş olabilirsin canım inşallah allah hakkında hayırlısını versin...
evet kalmazdın canım inşaallah en kısa zamanda hamıle kalırsın:CüvCüv:canım ben mayısta hamile kalmıştım ama düşük oldu öyle bir çatlama problemi olsa hamie kalamazdım dimi?
ama işte bu ayda bunu deniyim dedim olmadı doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce testlerimiz yapıldı hiç bir problem çıkmadı ama olmazsa tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?