- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.441
canım inşallah sende hamilesindir belirtilerin öyle gösteriyor ama bazen geç döllenme olursa adeti 1-2 gün geçtikten sonrabile göstermeyebiliyor ama içime doğuyor hamilesin bence ama ümitlendirmekte istemiyorum hayırlısı olsun canım eğer değilsende birdahaki ay inşallah güzel haber verrsina.s.
arkadaşlar hamileyim 7. ayda hamile kladım çok mutluyum allah tüm isteyenlere versin regl günüm 6 ekimde idi 7 ekimde test yaptım çıktı çift çizgiyi gördüm allah isteyen herkese versin tüm isteyenlere versin inşallah çok mübarek bir ayda hamile kaldım sonuda inşallah güzel olur sıkmayın kendinizi rahat bırakın hepinize sevgiler
binbirgece ben doktoruma sordum hamile kaldığında ateş yükselicek yada düşücek diye birşey yokmuş ateş takibi sadece yumurtlama gününü belirlemek için yapılırmış ateş yükseldiği günler yumutladığını gösterirmiş ve ilişkide bulunmak gerekirmiş yani şuan ateşe kafayı takıp strese girme günlerin az kalmış insan stres yapınca adetide gecikiyor o yüzden ateşini kafaya takma adetinin geçmesini bekle inşallah hamişsindir.
bende ümitlenmek istemiyorum aslında ama banada öyle geliyor sanki..dün akşam saat 10 bile değildi yattığımda sabah oğlumu okula götürmek için zorla kalktım..sabah yine mide bulantısıyla uyandım..şuanda acayip derecede başım agrıyor ilaç almamak için kendimi zor tutuyorum..mirmirmirmir mirmirmirmir
çıkartın beni listelerden negatif
dur canım hemen üzülme idrar tahlili mi yaptın yoksa kan damı çıktı
bebegimiz için deger diyorsun ama ben okadar cesaretli degilim korkumu yenemiyorumbende çok tırsıyom çaktırmayerimseniben
bi gece rüyama bile girmiş. rahim filmi gibi olcak sanıyodum ama bebiş için her şeye değer.
aşı olmaktan bile çekinen ben düşünsene hergün kendi kendime iğne yapıyom :dance: alıştım valla eşime diyom "gel sana da bitane yapayım" kaydirigubbakcemile3 kaçıyo..
drlar şu erkeklere neden vermiyo ki şöyleee kocamaaan bi iğne de bizim nelere katlandığımızı anlasınlar.. onların sadece 5dklık işleri var onuda zevkle yapıyolar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
tüm kahrı biz çekiyoz acıdıydı, adetim yaklaştı gelcekmi acaba..
ohhh erkek olmak varmış. şakkıdı
kızlar hepiniz öpüldünüz öncelikle ben 7 sinde adet oldum ama az geliyo sadece wc ye gittigimde akıyo ama pedim çok kirlenmio nedendirki şimdi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?