E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.561
canım bende kullanıyorum ama benımkinin adı degişik bide folik asıt kullanıyorum reglden sonrada dr klomen ve estrofem dıye bır ilaç verıyorarkadaşr bişi danişcam sizlere yorumlarinizi bekliyorum onumzdeki ay eger regl olursam ganofene başlamayi düşünuyorum amadoktoragitmicem nasil kullanildigini biliyorum nasilsa bide diğer bi topikte görmuştum doktorumda solemişti zaten erkekelrde kullaniyomuş ganofeni yumurta geliştirici olarak eşimde içsin diye düşünuyorum aliriz bi kutu 2mizde kullaniriz nedersinz ?zaten kceiboynuzuda içiyo eşim bende incire başladim ne dersinz yorumlarinzi bekliyorum
selam kızlar.
ayy kadriyeciğim sen benim kusuruma bakma.karıştırmışım.çok yoğun çalışıyorum bugünlerde o yüzden fazla takip edemiyorum ya.ama dualarım hepiniz için.
swettbaby canım çok sağol.güzel haberlerini bekliyorum.
ve hepinize dilek ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum.her akşam yatarken bebek bekleyenlere sağlıklı bebişler ve genç kızlara hayırlı eşler diliyorum canlarım siz hiç merak etmeyin.
yarın aşımı vurdurmaya gideceğim sağlık ocağına.yolu yarıladık.artık korkmaya başladım.doğumum zor olurmu diye.sizlerde benim ve kızım için dualarınızı esirgemeyin kızlar.
hepinizi öpüyorum.
merhaba canım bende daha hamile kalmadan dogum yapmaktan korkuyorumkaydirigubbakcemile3
allah yardımcın olsun sagsalım aylizimiz gelir inşallah dualarımız hepiniz için :1hug:canım hamile arkadşlar kolay dogumlar saglıklı sıhatli hamile kalmak isteyenlere en kıza zamanda hamile kalırız inşallah allah nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?