Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ya kusura bakma listede yazıyomuş ben farketmemişim. allahım en kısa zamanda tatırsın bu güsel duyguyu hepimize. hiç hamilelik geçirdin mi?

kızlar eşim kalk hadi hastanmey kan testi yaptırmaya gidelim diyorkorkumdan gidemişyorum bir yanım gitmek istiyor diğer yanım bneni durduruyor ne yapyaım çokta merak ediyorum belirtilerimde var sizce ne yapayım

merhaba kızlar.biz iyiyiz merak etmeyin.hamiş arkadaşları tebrik ederim.darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına.ben hafta sonlarıda çalışıyorum kızlar.o yüzden çok sık giremiyorum.canım kadriyeciğim gidin hemen doktora.benim iş yerindeki arkadaş grip diye hastaneye gidiyor hamiş olduğunu öğreniyor.1 aylık şimdi ne güzel bir haber almış hastanede.hemen git canım hem neden kusuyorsun bi baktır bakalım.hadi haberlerini bekliyorum.

hemen git canım bence. bekleyip kendini dinleyeceğine sonucu öğrenmen bir an önce en iyisii.. allahım sevincli haberler almayı nasip etsin inş.

enelcim kocaman olmuş bebişin ya. nerdeyse yarılamışsın. allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. rabbim bi avazda kurtarsın. iyi olmanıza sevindim.. bizim için dua et. hamilesin duaların kabul olur şimdi senin

merhaa bayanlar öncelikle hamişleri çok tebrik ediyorum allah tamamına erdirsinnnn

enelcim kızınmı olucak ayyy ne güzel allah bağışlasın sana benzer inşallah hayırlı bi evlat sağlıklı bi bebek olur inşallah... ben epeydir rastlayamıyordum sana ayliz güzel isim anlamı ne cicimmm

bende diplomayı aldım iş başvurularımı yaptım netten bankalara bekliyom bakalım sınav açarlar diyeeee işte böle bebek haberi veremiyorum henüz zaten sınavlar bayram derken unuttum gitti bu ara hem çalışmalar aksadı hem de hiç düşünemedim ne tedavi ne bişe allah nasip ederse eğer bu ayda olmazsa dr a gidiyorum tekrar tedaviye başlıcam işte böle cicimmm

kızlar beni listeden silin hastalandım bu sefer sessiz geldi kırmızılar napalım kısmet bidaki aya benim bidaki adet tarihim kasımın 9 u inşallah bidaki aya hamiş kalırım hamile olan arkadaşları tebrik ediyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canım ya kusura bakma listede yazıyomuş ben farketmemişim. allahım en kısa zamanda tatırsın bu güsel duyguyu hepimize. hiç hamilelik geçirdin mi?
estafurullah olurmu öyle şey yerimsenibenamin canım inşallah yok canım geçirmedim siz kaç aydır istiyorsunuz:uhm: gerçi listeye bakmadım yazıyormu diye ama

iyi olmana sevimdim canım :1hug:vakit buldukça bizi haberdar et durumundan allah yardımcın olsun

enelcim merhaba nasılsın? uzun zamandır görüşemiyorduk.kızın olucakmış çok sevindim.bende hala bişey yok.bu ay ovulasyon testi aldım.umarım işe yarar.

aabeyazmelek canım ben kocaeliliyim ama şu an diyarbakırda görev yapıorum kısmetse bitince oraya gelicez orda ahmet doğruözü ii diyorlar birde körfezde özel hastane var gittim ama adı gelmio aklıma onu ii diyorlar kusura bakma bu konuda pek yardım edemedim ama annemler sorar sana geri dönerim kendine ii bak

kızlar ben geldım ama eşimişe gitisn ole okuyayyım msjalrı yarım saat sonra işe gitk şeim sonra göeuşuruzz.dundne beri giremiyorum yine s.iteye yaa

dedigin doktor nerde canım ismini duymadım neyse önemli deil sadece sorayım dedim
sende kendine iyi bak

canim sen kocaelinde hangi doktora gidiyosun
canım ben akademi hastanesinde gökhan gümüştaşa gidiyorum çok ilgili memnunum yaniyerimseniben sen hangi doktora gidiyorsun:uhm:
kızlar ben geldım ama eşimişe gitisn ole okuyayyım msjalrı yarım saat sonra işe gitk şeim sonra göeuşuruzz.dundne beri giremiyorum yine s.iteye yaa

canım bende seni merak etmiştim iyi olmana sevindim evet sorun vardı bende girememiştim kendine iyi bak..

canim insallah hayirlisi olur bende grip olmustum hatta esimede dedim kendimede iyi bakiyorum sIkI giyorum ama acaba bu sefer tuttuda oructa olunca bunyem zayifmi dustu diye ve gercektende hamismisim cunku ayagimi sicak tutuyordum iyi giyiniyordum bianda hastalandim ve bu kadar migde bulantisi cekmen insallah hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…