- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.521
canım hamilesindir umarım belirtilerin onu gösteriyor hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
iyiyim sılacım sen nasılsın ?
iyiyim ben de canım.. güsel haberlerle seviniyoruz işte. rabbim bize de en kısa zamanda nasip etsin inş. cnm sen kaç aydır istiyodun??canım hamilesindir umarım belirtilerin onu gösteriyor hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
iyiyim sılacım sen nasılsın ?
estafurullah olurmu öyle şey yerimsenibenamin canım inşallah yok canım geçirmedim siz kaç aydır istiyorsunuz:uhm: gerçi listeye bakmadım yazıyormu diye amacanım ya kusura bakma listede yazıyomuş ben farketmemişim. allahım en kısa zamanda tatırsın bu güsel duyguyu hepimize. hiç hamilelik geçirdin mi?
merhaba kızlar.biz iyiyiz merak etmeyin.hamiş arkadaşları tebrik ederim.darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına.ben hafta sonlarıda çalışıyorum kızlar.o yüzden çok sık giremiyorum.canım kadriyeciğim gidin hemen doktora.benim iş yerindeki arkadaş grip diye hastaneye gidiyor hamiş olduğunu öğreniyor.1 aylık şimdi ne güzel bir haber almış hastanede.hemen git canım hem neden kusuyorsun bi baktır bakalım.hadi haberlerini bekliyorum.
ben çıktım herkeze iyi geceler morellrimiz yüksek olsun umudumuzu yitirmiyelim yoksa hayat çekilmez olur...
dedigin doktor nerde canım ismini duymadım neyse önemli deil sadece sorayım dedimaabeyazmelek canım ben kocaeliliyim ama şu an diyarbakırda görev yapıorum kısmetse bitince oraya gelicez orda ahmet doğruözü ii diyorlar birde körfezde özel hastane var gittim ama adı gelmio aklıma onu ii diyorlar kusura bakma bu konuda pek yardım edemedim ama annemler sorar sana geri dönerim kendine ii bak
canım ben akademi hastanesinde gökhan gümüştaşa gidiyorum çok ilgili memnunum yaniyerimseniben sen hangi doktora gidiyorsun:uhm:canim sen kocaelinde hangi doktora gidiyosun
kızlar ben geldım ama eşimişe gitisn ole okuyayyım msjalrı yarım saat sonra işe gitk şeim sonra göeuşuruzz.dundne beri giremiyorum yine s.iteye yaa
arkadaşalr iki gündür mide bulantılarımçoğaldı dün akşam sürekli kustum bugüne öyleydim ne yesem ağzıma geliyor adetime 3 gün var yorgunluk uykusuzlukta var griptim hala geçmedimi yada midemi mi üşüttüm bilmiyorum yada hamilelik mi var sizce budrum ne olabilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?