- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.581
arkadaşr bişi danişcam sizlere yorumlarinizi bekliyorum onumzdeki ay eger regl olursam ganofene başlamayi düşünuyorum amadoktoragitmicem nasil kullanildigini biliyorum nasilsa bide diğer bi topikte görmuştum doktorumda solemişti zaten erkekelrde kullaniyomuş ganofeni yumurta geliştirici olarak eşimde içsin diye düşünuyorum aliriz bi kutu 2mizde kullaniriz nedersinz ?zaten kceiboynuzuda içiyo eşim bende incire başladim ne dersinz yorumlarinzi bekliyorum
canım ya doktor iç dedi regl ol ilaçların yanı klomenı 3 çikartacagım dedi bıde bılıyosun ermiş attara gittim verdıgı yumurta gelıştırıcıyı kullanmadım regl den sonra kullancam güçluyum sızlerin sayesınde ıyıkı bu sıteye üye olmuşum
Arkadaşlar çalışmalara yeni başladım.Ama bu ay kafama koydum hiç takmıyorum hamileliği..Çok rahatım kendimi başka şeylerle oyalıyorum düşünmemeye çalışıyorum.Kendinizi dinlemeyin arkadaşlar ben ağustosta ilk deneme ayında çok diledim kendimi hamilelik belirtilerinin çoğunu yaşadım ve hatta adetim 5 gün gecikti...ama sonunda oldum ve hayallerim suya düştü...Oluruna bırakın.adet olacağınız tarihi bile unutmaya çalışın ben öyle yapacağım...
kizlar ya bnim gogus uclarim çok kaşiniyo yaaaa fikri olan varmi bukonudaa
Kızlarr çift çizgiyi gördüm Allahıma binlerce kez şükürler olsunn. Cuma günü yani adet günümde test yaptım, çift çizgi çıkınca arkasından da kan testi. Ama dün ve bugün kahverengi akıntım var.Biraz huzursuzum haliyle. Allah herşeyin hayırlısını versin. İsteyen herkesin duaları kabul olur inşallah.
Kızlarr çift çizgiyi gördüm Allahıma binlerce kez şükürler olsunn. Cuma günü yani adet günümde test yaptım, çift çizgi çıkınca arkasından da kan testi. Ama dün ve bugün kahverengi akıntım var.Biraz huzursuzum haliyle. Allah herşeyin hayırlısını versin. İsteyen herkesin duaları kabul olur inşallah.
Ben geldim arkadaşlr mesajlarinizi okudum geldim ansişlsjz göruşmeyeli yeni hamiş arkadaşimzitebrik ediyorum.burada usutmusm bende nezle grip olmuşum.burmun akiyo dişlerim sizliyo bide :)))((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?