- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 40
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.621
kızlar evet bende çift çizgiyi gördüm sabah yapacaktım ama dayanamadım çok belkirgin değil ama çokda silik değilçizgi hala çok heyecanlıyım
günaydın arkadaşlar cumartesi kan testi yaptırdım ve hamileyim çok ama çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.
Gulercim ganofenin iğnesini kullanmiycam hapini kullanicm sadece e canim iğne pahali zaten belli olur belki hiç gerk kalmaz
Hepinize gunaydin kizlarr..
Yeni hamislerimizi cok cok tebrik ediyorum darisi basimiza ins..
Adetime 2 gun var atesim 36.9 hala..gouslerim sisti ve aciyorr..Pek umudum yok bu ay aslinda..cunku bu belirtilerin hepsi adetten oncede yasaniyor o yuzden bilemiyorum:çok üzgünüm:
Yarabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insaallah
arkadaşlar beni kasım listenize alırmısınız 13 kasım kusmam falan üşütmedenmiş moreller sıfır bugün tekrar tedavime başlıyacağım 3 ay ara vermiştim kendiliğinden olur diye ama nafile gidicem bugün doktora hayırlısı bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip eder işşallah
kızlar evet bende çift çizgiyi gördüm sabah yapacaktım ama dayanamadım çok belkirgin değil ama çokda silik değilçizgi hala çok heyecanlıyım
canım benimde adetim 15de. ateşimi tam bilmiyorum. derecem yok(sözde kadriye göndercekti.hem işim bitince vercem demiştim geçen ay halen gelmedi derecem bekliyom yani)kaydirigubbakcemile3
aşırı gerginim vede sinirliyim. camları sildim varya pırıl pırıl oldular sinirle ovalamaktan. arka tarafın camlarını da yarın silcem nlor nlmaz yormayım kendimi
göğüslerimede bakmıycam diye kendi kendime söz verdim fazla dinlemiycem kendimi diye.
sende başka belirti var mı canım
hepinize gunaydin kizlarr..
Yeni hamislerimizi cok cok tebrik ediyorum darisi basimiza ins..
Adetime 2 gun var atesim 36.9 hala..gouslerim sisti ve aciyorr..pek umudum yok bu ay aslinda..cunku bu belirtilerin hepsi adetten oncede yasaniyor o yuzden bilemiyorum:çok üzgünüm:
Yarabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insaallah
inş canim sein belirtilerin hamişlik içindir canim guzel hbaerelr veririsn bize sen ateşini olçmeye devm et canim benim yumurtlma bitti.ateşim busabah yuksetmiş bitti sanirm yumurtlama arti beklemdeyiz artik
tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile2 ohh ohh bu ay şeytanın bacağını kırıcaz ne güzel birsürü hamiş oldu ve daha ayın ortasındayız inşallah liste dahada çoğalırhihoyyyt
günaydın arkadaşlar cumartesi kan testi yaptırdım ve hamileyim çok ama çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?