- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.681
canım merhaba lekelenmem yazını oluyunca eyvah heralde olmadı dedim ama yazının tamamını okuyunca çok mutlu oldum.tabrikler ebruli saglıklı hayırlı evlat versin allahım .kucagına aldırmayı nasip etsin.Kızlar 8 Ekimdi benim adet tarihim 7 ekimde lekelenmem geldi adet oldum sandım ama bi daha gelen giden olmadı bende 9 unda test yaptım ve çifttttt çizgi.Allaha çok şükür hamileyim.Allah hepinize en kısa zamanda nasip eder inş.Beni hamileler kısmına alabilirsiniz.
Kızlar ben gidiyorum dua edin bana tamammı kan testi yaptırmaya en geç yarın haber veririm
bu arada idrar testi = negatif !!
kesin öğrenmek istiyorum şakkıdı
Kızlaaaaaaaaar ya biriniz bakın bana yaaaaaa
idrar testi yaptımm ikinci çizgi silik çıktıııı yani ben yaptığımda hiç beklemeden baktım ama sonra dedim bi daha bakayım baktım ve silik bi şekilde çkmııış
ya hastaneyede gittim ama saat geç olduğu için yarın sabah çağırdı doktor
kızlar varmı ikinci çizgi silik çıkıpta hamile olmayan çokta ümitlenmek istemiyorum ama gerçi yeterince elim ayağım zangır zangır titiriyoo bişeyler deyin bana kızlaaar :dance::dance::dance::dance:
Kaç aylikti canim duşugunn
kızlar kan testi yaptırdım..sonuç negatif..usgylede bakıldı bebiş yokmuş...dr. anlattım oğluşumda yaşadıklarımı ve 2.bebegi istediğimizi..çeşitli taramalardan tekrar geçirecekmiş beni..7-8 tane test yazdı yarın onları yaptıracagım inşallah..herhangi bir problem çıkmazsa eşine bakalım dedi..eger sorun eşinden kaynaklanıyorsa direk aşılamaya geçeriz dedi..7 ayda hamile olma şansım %60mıştı ama hala birşey yok..herşeyin hayırlısı olsun tabiki..dr.um çok sakinleştirdi beni saolsun..oğlumda gittiğim dr.tayin oldu o yüzden başka dr. gittim ve çok ilgiliydi çok begendim..herşeyin hayırlısı olsun..demekki nasip böyleymiş..
yeni tarihim 15 kasım..listeye ekleyin kızlar..
Kızlaaaaaaaaar ya biriniz bakın bana yaaaaaa
idrar testi yaptımm ikinci çizgi silik çıktıııı yani ben yaptığımda hiç beklemeden baktım ama sonra dedim bi daha bakayım baktım ve silik bi şekilde çkmııış
ya hastaneyede gittim ama saat geç olduğu için yarın sabah çağırdı doktor
kızlar varmı ikinci çizgi silik çıkıpta hamile olmayan çokta ümitlenmek istemiyorum ama gerçi yeterince elim ayağım zangır zangır titiriyoo bişeyler deyin bana kızlaaar :dance::dance::dance::dance:
beni hamişşş yazmışşınız ama ben hamişşş değiliiiiimsenağlama 2 gün gecikti adetim belirtilerimde vardı ama malesef olmadıııııı yeni tarihim 9 kasım listede ne güzelde duruyo ismim inşallah yakın zaman da gerçek oluuuur:Saruboceq:
tabiki canım.. çanak taktırıyoruz. bende aynı diziyi izliyorum şu an.yerimseniben[/RIGHT]sğl sılacım :) iyiyiz işte ne olsun.yaprak dokumunu izliyoruz sizn orda turk kanalları cekıyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?