- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.641
morboncuk canim hamissin sanirim cok tebrik ederim allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin insaallah..Kendine dikkat et
Kızlar merhaba.2 aydır adet düzensizliği var.bu ay yine geç kaldı.sizce bu normalmi.doktora gittim.normal dedi ve beni nerdeyse kovmaktan beter etti.her ay düzenli olmak varken ve bunun tedavisi varken.İnanın hiç anlamış deilim.Moralim bozuldu...Adet düzensizliği korunmamakla bi alakası varmıdır?Yardımcı olun lütfen
selam kızlar..bugün dr. gittim ..idrar testi yapıldı ve sonuç negatif çıktı..dr. ister kan testi yaptır dedi..kan tetsi içinde hastahaneye gitmem gerekiyordu gidemedim..cumaya tekrar gel o zman çıkar dedi..eve geldim hafif derecede pembelik geliyor..üf ya bu ne şimdi..günlerdir mide bulantısından ölüyorum..kendimi heveslendirmekte istememiştim başta..ama 7-8 gün bir geçikme olunca baya heveslenmiştim..kasıklarımda gerilmeler kasılmalar oldu..az çok biliyorum ilk gebeliğim değil..yerleşme kanaması diye birşeyde olabilir mi aceba..onu nasıl anlayacagım..beklemekten başka çare yok..en kötüsüde belirsizlikmiş şimdi daha iyi anlıyorum..
kimse bana cevap yazmamış..kızlar moralim çok bozuk..azda olsa sizlerle paylaşmak istedim ama sanırım pek ilgilenen yok benimle ...neyse canınız saolsun..bu arada yeni hamişleride tebrik edererim..
Kızlarr çift çizgiyi gördüm Allahıma binlerce kez şükürler olsunn. Cuma günü yani adet günümde test yaptım, çift çizgi çıkınca arkasından da kan testi. Ama dün ve bugün kahverengi akıntım var.Biraz huzursuzum haliyle. Allah herşeyin hayırlısını versin. İsteyen herkesin duaları kabul olur inşallah.
analdım canım hayırlısı olsun hakkımızdaa.:1hug:canım ben akademi hastanesinde gökhan gümüştaşa gidiyorum çok ilgili memnunum yani sen hangi doktora gidiyorsun
aabeyazmelek bende gölcük aile tıpmerkezine gidiyorum veysel besinili bu doktorda iyi ilgileniyo bende memnunum doktordan salı gün gidecem
Buara beyaz melek sira send ecanim papatya ile msnde konuştuk ertesi gunu bebiş mujdesi verdi ardindn morboncukla konuştuk bebkkonusnda oda buugn mujde evrdi inş sende onumzdeki ay mujde verenelrden olursun buaarda bakin arkadaşalr tilsimlimiyim ne msnde muhabbet ettigim arkadaşlr hamiş oluyo sila 84 send evarsin sirada canim unutmadim sneide ok :)
günaydın arkadaşlar cumartesi kan testi yaptırdım ve hamileyim çok ama çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.
arkadaşlar merhaba umarım o listeye bende girerim bende bekliyorum adetim geçeli 3 gün oldu umarım hamileyimdir henüz test falan yaptırmadım. test yaptırmayada korkuyorum ya hamile değilsem. Ama hiç hamileymişim gibi belirtilerde yok.
kimse bana cevap yazmamış..kızlar moralim çok bozuk..azda olsa sizlerle paylaşmak istedim ama sanırım pek ilgilenen yok benimle ...neyse canınız saolsun..bu arada yeni hamişleride tebrik edererim..
arkadaşlar yardimci olun...:1shok:senağlama
kızlar bugün doktora gittim muanede etti bir sorun yok yarın sabahtan tahlil verecem prolaktin için yüksek se ilaç kullancam yine sonra çatlatma ignesi de yazacak onuda vurulcam allahım inşallah hamile kalırım kasımda
canimprolaktin niye yuksek çikiyomuş acaba benim doktorumda baa o tahlillerdn yapmişti ve bunlarin sonucunun dğeişmesi yani yukselemsi duşmesi tamman psikoljinle ilgili en buyuk etken sters demişti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?