E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.721
suaya canım ben ilk ismimi değişitrip giridğimde sölemıştım ben adriye diye ama dalgınlıgına geldı galiba senındecanım listedede ismimin yanında yazdım ama :) senin duurm nasıl kasık agrın falan varmı kib
Kızlar beni listeden çıkarın bugün regl oldum... Yeni bir tarih vermiyorum. Bir süre hamile kalma fikrini askıya aldım. Sevgiler herkese...
Arkadaşlar beni de alın listeden ben de regl oldum.Çoookkk üzgünüm çokk...
kızlar bişey sorcam
kan testi aç karna mı yapılıyo yoksa tok karna mı...
eee bide kaç ytl acaba bilen varmı.
devlette kaç para?
özel hastanade kaç para?
bu arada benim adetim dündü ve daha gelmedi. hiç bi belirtimde yok gerçi.. ümidimde yok.. malum bayramda çalışamadık ziyaretler falan..
Arkadaşlar beni de alın listeden ben de regl oldum.Çoookkk üzgünüm çokk...
selam kızlar herkese iyi akşamlar ben adet oldum çok üzgünüm bu ayda ümitliydim niye böyle oldu anlamadım yeni tarihim 10 kasım ve 4.ayımız(denememiz)
özbekstan taşkentte yaşıyorum canım.. sizin saat farkı var dimii türkiyeyle??kolay gelsin kadriyecim.. evet bizede örrrrrr... :)) bende pek anlamam, hamileyken bir sürü sey basladim yarim kaldi, hevesimi hemen aliyorum ben huyum kurusun...yarim kalan cok el isim var.. :))
silacim sen nerde yasiyorsun??
kadriyecim bu arada bu ay bizim 3. ayimiz, onuda bi zahmet degistirirmisin.. insallah son ayimiz olur..
bende bugün bi hamis haberi aldim ve cok mutlu oldum. darisi bizlerin basina.
yaprak dökümüne bende baktim..
simdilik benden bukadar..
hee yeni hami$lerimizi cani gönülden tebrike diyorum hayirli dogumlar saglikli bebisler diliyorum..
enelcim iyi olmana cok sevindim.. yolu yarilamissin ne güzel.. bu aralar aylizin tekmelerini de hissedersin.. öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?