Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben buugn pek gıremem kızlar pazara gidicem ordna da kayınvalıdeye gidicem kendınzıe iyi bakın gzuel haberlerınız beklıyoruzz

cansuclk senin çizgi silık çıkmıştı dimi bncede sılıkte osla hamişsin canım keske tekaradan sabah idrarınla yapsaydın test bıda ama içini ferah tut tatlım

suaya canım ben ilk ismimi değişitrip giridğimde sölemıştım ben adriye diye ama dalgınlıgına geldı galiba senındecanım listedede ismimin yanında yazdım ama :) senin duurm nasıl kasık agrın falan varmı kib

Canim hani tatile gitmistim orada pek giremedim healde atlamisim senin isim degisikligini:)))

walla canim adet olucakmis gibi kasik agrim var gogusler sis uclari aciyorr..
birde dun feci bir bas agrisi heralde migrenim tuttu sonra sabah 3 e kadar mide bulantisi kusma..Ama migrende direk mideye vuran bisi o yuzden belirti olarak samiyorum..
Hayirlisi ins ya 2 3 gun beklicem eskisi gibi erkenden testlere saldirmicam dersimi aldim artik:1closedeyes:

insallah en kisa zamanda hamis haberlerimizi veririz 13. ayim olucak benim

bumuyani bekleme değilim canım..keşke olsaydım ama ..diğer mesajımı okumadın herhalde..yeni tarihimi bir kez daha yazayım..15 kasım..

kızlar bişey sorcam
kan testi aç karna mı yapılıyo yoksa tok karna mı...
eee bide kaç ytl acaba bilen varmı.
devlette kaç para?
özel hastanade kaç para?

bu arada benim adetim dündü ve daha gelmedi. hiç bi belirtimde yok gerçi.. ümidimde yok.. malum bayramda çalışamadık ziyaretler falan..

Arkadaşlar beni de alın listeden ben de regl oldum.Çoookkk üzgünüm çokk...

canım neden üzülüyorsun lütfen üzülme herşeyde bir hayır vardır napalım allah elbet birgün bebklerimizi göndericek biraz sabır allah sevdiklerinin sabrına ölçersin lütfen mücadeleye devam yılmak yok klava:

canım hamilemisin yosa yaaaa :sm_cool: valla öyle bir hisse kapıldım bak inşallah hamilesindir.testlerin fiyatı hakkında bir bilgim yok ama sen çabuk ögren ve yarında gelmezse reglin hemen yaptır çok merak ettim inşallah gelmez ya.testen sonra hemen yaz canım merakta bırakma.

Arkadaşlar beni de alın listeden ben de regl oldum.Çoookkk üzgünüm çokk...

canım üzülme bak yanlız degilsin bizlerde inan üzülüyoruz ama elden gelen bişey yok herşey allahtan herşeydede bir hayır vardır sakın kafana takma rahat olki sana o süpriz yapsın.​

selam kızlar herkese iyi akşamlar ben adet oldum çok üzgünüm bu ayda ümitliydim niye böyle oldu anlamadım yeni tarihim 10 kasım ve 4.ayımız(denememiz)

arkadaşlar merhaba birşey sorucam sizlere normalde ekim 12 de adet olmam gerekiyodu ama olmadım kendimde hamilelik belirtileride göremiyorum 3. gün test yaptım ama negatif çıktı. Sadece bu ara akıntım var o kadar midem falan da bulanmıyor. acaba testi tekrarlasammı Allahım inşallah hamileyimdir ve o listede bende yer alırım

Kızlar benimde 3.ayım bekliyorum bakalım ayın 21 ini inşallah hastalanmam.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

özbekstan taşkentte yaşıyorum canım.. sizin saat farkı var dimii türkiyeyle??

slm güzeller uzun zaamandır yoktum ev değştirdik internetimiz yeni bağalandı :CüvCüv::CüvCüv:çok güzel bi laste inşallah daha çok güzel haberler alırız allah hepinizin gönlüne göre versin bu arada bebeğim kızmış dün öğrendim...kadriyecim sen nasılsın bayadır görüşeedik ....a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…