Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

VALLA canım benide aynı hastalandım buayda olmadı yıprandım baya napalım nasip kısmet allaha kafi gelmiyorum ama işte ne bileyim offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne zaman hastalandın, bende hastalandığım ilk günler depresyona giriyorum iyice umudumu kaybediyorum adetim yaklaştıkça olmadığını bildiğim halde insanın içinde birazda olsa bi umut oluyo belki diyosun belki olmuştur ama bakıyosun yine yooooook yine yoooooook:çok üzgünüm:

umutsuz benim de lekelenmelerim var açıkpembe oluyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Göguslerim aciyo sadece dokununca yani.amaartik bne konuşmkistemiyorumya.hem hamileolsma bunu hissedrdim sanrim cunkuilk hamilleğimi hissetmişitm ben

Göguslerim aciyo sadece dokununca yani.amaartik bne konuşmkistemiyorumya.hem hamileolsma bunu hissedrdim sanrim cunkuilk hamilleğimi hissetmişitm ben

iyi hiç ümitlenme o zaman çok fazla ümitlenince büyük hayal kırıklığı yaşıyo insan sen biliyosun nasıl olsa o duyguyu hissedirsin yine o zaman

kızlar ben de dün adet olmam gerekiyodu. Aşılamadan önceki son denememdi ama hala olmadım. Göğüs uçlarım acıyor. kasıklarıma da ağrı oluyo sık sık. Geçen ay rahim filmi çektirmiştim ondan mı bu gecikme bilmiyorum. 2 gün gecikti bugün bi umut test yaptım bazen çıkıyomuş ya. Ama negatifti. bana da fikir verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…